Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 11
Antoanela23 spune:
Waw, Alina, ce naspa, bietul de el, ii trimit pupici sa-i treaca repede.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
simodina spune:
Vlad LA MULTI ANI! Jucarii multe si numai ale tale iti doresc ![]()

Radu!
Andrei!
Sa fiti sanatosi, iubiti si norocosi!
Alina nasoala chestie saracul de el. Aceeasi pb o am sie u cu Serban, numai ca de ochi nu l-a "muscat niciodata...Si se umfla in special la nicvelul fetei, cele de pe corp sunt mai mici, nu? Dar sa stii ca poate fi si o alergie alimentara mai ales daca sunt si pe corp, la fel se fac.
alinam spune:
neata!
Nadina si cele de pe corp cam tot asa se fac si nu e alergie alimentara ca are piscaturi fix unde nu a fost acoperit de pijama si in plus a prins bunicasa vinovatii da dimineata.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
alinam spune:
LA multu ani Andrei , Radu si Jessica sa cresteti mari , frumosi si sanatosi!
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
dana_lucia spune:
Buna dimineata piticodrom!
"La multi ani!" sarbatoritilor de azi, aniversare fericita alaturi de cei dragi si multe cadouri!
Un
si de la noi pentru Vladut de Alina ca sa ii treaca repede piscaturile.
Nadina
(Simodina) multumim pt. aprecierea nostima facuta si ca sa raspund in aceeiasi nota glumeata, Alberto daca s-ar fi nascut la termen, ar fi implinit 3 ani abia in jur de 12 octombrie![]()
![]()
Deni (jadi) multumim pt. urarea in portugheza, noi ne-am distrat bine in weekend, la voi cum a fost sarbatorirea lui Vladut?
Va dorim sa aveti un inceput de saptamina cit mai buna si va salutam,
Dana Lucia si
Alberto
mysweetest spune:
'neatza,
La multi ani Vladut
!..asteptam poze.
Alinam un
pentru Vladut ca sa treaca umflaturile de la piscaturile de tantari mai repede.
Ioana75 spune:
Buna dimineata si la multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile
! Cu urari speciale pentru ieri lui Vlad si pentru azi lui Andrei!
Dana Lucia, la multi ani sotului
.
Alina, pupa-l pe Vladut si din partea noastra, sa-i treaca repede
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Diana30 spune:
La multi ani,Vlad!Jadi,sa va traiasca!V-ati distrat bine?
La multi ani,Jessica,Radu,Andrei!
Gina,ce mai faceti voi?
Raluca cuca,ne mai citesti?
Mary,cum v-ati distrat?
Ioana,La multi ani!Nu mai stiu exact ziua da stiu ca-i in zona asta de calendar.
jadi spune:
Helou de dimineata si La Multi Ani pentru Radu, Andrei si Jessica! Raluca si Gina, sa mai treceti pe la noi. Mary sper ca a fost excelenta ziua de ieri si ca ati avut o petrecere frumoasa!
Multumesc mult de urari pentru Vladut. Eu am avut emotii de parca ma maritam, imi era ca nu o sa iasa bine si sotul nu are rabdare uneori sa imi povesteasca si nu am inteles eu foarte bine dar pana la urma a fost excelent si asta din cauza clownului Boby, pe care il banuiesc ca e basarabean, vorbea o moldoveneasca nespecifica Moldovei noastre
. Ziceam neintelegere pentru ca nu am inteles ca sotul a platit clownul doar pentru noi si atunci el s-a ocupat de invitatii nostri plus altii de la alte mese, care au venit din cauza harmalaiei si a distractiei. Noi am avut 8 copii (inclusiv sarbatoritul) dar s-au mai strans inca 4-5 de la alte mese. Banuiam iar ca la ora 12 va fi liniste acolo, de unde, la ora 13 era restaurantul plin, mai ales la nefumatori si erau foarte multi copii. Mancarea a fost nesanatoasa, aripi de pui crocante si cartofi prajiti si tort si suc Cappy. In meniu mai erau si alte feluri nesanatoase dar majoritatea parintilor au ales aripioare. Am plecat la ora 15 de acolo, obosita, bineinteles ca l-am culcat cu greu pe Vlad si nu a dormit mai mult de 1 ora dupa amiaza iar aseara iar l-am adormit tarziu, spre ora 12. A primit cadouri frumoase si le cara de mama focului la masina de frica sa nu dispara. Aici aveti poze, unele sunt miscate dar nu m-am indurat sa le sterg.
Despre cadoul meu, am facut prostia sa ii arat ambele casete, si cea cu Winnie si cea cu Thomas, bineinteles ca nu s-a uitat nici macar o secunda pe cea cu Winnie. Deja stie un joculet mai usurel de acolo, sa colectioneze niste litere pe un traseu de cale ferata si am zis ca nu trecem la alte joculete pana nu invata sa foloseasca joystickul si jocul. Sa vedem mai departe cum evolueaza.
Alina, sper sa treaca ciupiturile repede, mama da ce tantari erau?
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Revin sa va spun ca tot ieri am reamenajat dormitorul copiilor, aveam eu asa o nebunie ca e ceva mucegait la ei in camera si ca din aceasta cauza, Dodo tot recidiveaza in bronsiolitele astea ale lui, asa ca m-am apucat si am mutat cele 2 corpuri in care stau lucrusoarele lor in holul lor si am mutat patul cel mare pe alt perete si am avut marea surpriza sa gasim o pata imensa de mucegai sau igrasie pe peretele cu baia lor. Atat de mare si atat de umed incat nu am reusit sa salvez nimic din tapet, am curatat pata si sotul a ramas fara voce din cauza mizeriei de acolo. I-am mutat pe copii in dormitorul nostru, peretele cu pricina trebuie dar cu clor si uscat bine si nu ii mut inapoi pana nu e totul ok. Imi pare rau ca nu mi-am urmarit instinctele mai devreme si nu am descoperit igrasia asta (patul lui Vlad are o tablie mare care se aplica pe perete si in spatele tabliei zacea aceasta pata). O sa reparam si peretele si sper sa nu mai avem probleme, se pare ca atunci cand ne-am mutat ne-am grabit un pic si in baia mica pe peretele cu dormitorul avem dusul si se pare ca din aceasta cauza nu s-a uscat peretele, oricum dau vina acum si pentru polipii lui Vlad si pentru problemele astmatice ale lui Tudor, intr-un cuvant mi-am cam nenorocit copii fara sa gandesc. Dar sper ca acum totul sa se rezolve si sa nu mai avem aceste probleme.
Am zis ca de azi muncesc, ei se pare ca nu am spor, la 14.30 am o programare la homeopat pentru Tudor, trebuie sa ii fac un istoric al bolii si apoi voi pleca devreme, asa ca vorba Kristinutzei, o fi alta luni in alta saptamana
.
Deni &
Vlad & Tudor