Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 10
aweya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ereena
neata eu as fi baut laptic, dar am uitat sa iau aseara . aha, deci si voi faceti la fel al baita ai PM edit:parca ti-as fi trimis o telegrama, asa punctat am scris . poate ma taxa forumul la cuvinte Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE |
Avem si laptic, eu numai asa beau cafeaua.
Sigur la urmatorul BE nu mai vin fara bebe (cred ca asta ai scris ca-mi apare "reclama ilegala" )
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Ereena spune:
ginette, eu am luat cadita de la ok baby. e destul de incapatoare si i-am luat si suportul de pus pe cada mare. dar macar de joaca asa o sa incerc si eu sa il bag in cada mare, cred ca o sa fie extaziat
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
Ereena spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui aweya
Avem si laptic, eu numai asa beau cafeaua. Sigur la urmatorul BE nu mai vin fara bebe (cred ca asta ai scris ca-mi apare "reclama ilegala" ) Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
da,da BE era . este in noiembrie, brrrr ,o sa fie frig. cred ca facem ca asta vara, rezervam dinainte ceva.
Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
aweya spune:
Am vazut poze cu Theuta, este mortala cu pozitiile ei de somn. Si este o papusa dulce foc, are niste ochisori incredibili. Am vazut ca avem multi clopotei, de fapt clopotici, cu ochi frumosi. un
pentru Thea si o
pentru mamica ei.
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
ramonab spune:
Buna dimineata!!!
Vazut si eu o gramada mare de poze cu Grati si copilasii la Paris (ce vacanta de vis ati avut!),si Theauta lui Laurici care doarme cracanata, si de la Ceahalau.
Miki mamica eu ii fac gris cu lapte UHT, la 300ml lapte pun un pumn de gris (eu am mana mica,asa ca ar veni o jumate de pumn normal), sau depinde cat de gros vrei sa il faci; si imi iese asa mai moale.Eu il dau cu lingurita amestecat cu banana sau gol.Fara zahar, fara nimic, si e bun ca eu am gustat.
LauraI eu ii fac baie in cadita lui pusa in vana.Sta in fundic si floscaieste apa aia de facem si noi baie odata cu el, ne uda pe amandoi din cap pana in picioare.
Roxi daca a reusit sa se ridice deja in funduletz se va ridica in picioare peste f putin timp.Asa a inceput razvan cu ridicatul in picioare.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW
ramonab spune:
Eu am o veste:ieri cand am iesit la plimbare a inceput bubu meu sa :dadadadadadadada incontinuu, cat ne-am plimbat o ora tot a dadait.De atunci nu l-am mai auzit.Da am fost asa de fericita de parca cine stie ce facuse.Sper sa se mai repete si sa aud si alte silabe.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW
miri_mik spune:
buna dimineata!
in cazul in care v-am lipsit, ne-am intors din vacanta cu ganduri mai bune si oboseala mai mare decat cand am plecat. nu va povestesc acum cum a fost... decat ca a fost fix pe dos de cum ne imaginaseram, pe multe din planuri. (legat de copii mai ales)
am intrat saurez cu intarziere fetelor La multi ani! Virgo si Irlandeza si daca mai sunt fete; imic er scuze ca n-am cercetat cu atentie prima pagina. dar va urez tuturor ce-mi urez mie de fiecare aniversare: sa va bucurati de tot ce e frumos in viata voastra, cums e cuvine, ca de momentele grele sa puteti trece cu zambetul pe buze!
va pumpizez si pe mai incolo.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ereena spune:
ramonab, eu acum m-am desmeticit si am vazut ca ai poze cu mica vedeta.
cel putin cea cu prosopelul , e grozava
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Ereena spune:
Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului: - Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota? - Profesorul: Da. - Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal? Se gandeste profesorul.... nu stiu, si ii mareste nota. Studentul raspunde: - Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal.
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

?