Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

laura ioana, am vazut si eu pozele cu "rascracita" somnoroasa. a asa frumoasa.cat despre baita, e ii fac lui matei in cadita lui.acum am incercat sa il mut in partea cealalata sa stea in fundulet,dar ce crezi ca vrea? el vrea sa stea intins sa dea din picioare .la sfarsit aproape ca nici nu mai este apa in cadita ,iar de spalat tare greu imi e,pt ca ma face fleasca.gogosica mica .sper sa rezolvati problemuta

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

gatta ,same here cu libidoul ceva genul...vise taica,vise

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Moni, ce bine ca ati aflat cauza. si stefan s-a trezit azi-noapte de trei ori...m-am uitat la el in gurita acum si se vede bin un incisiv de sus...cred ca nu mai are mult si sparge gingia.cred ca din cauza asta si maninca un pic mai prost...

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

am aflat si cauza nesomnului noaptea...ne iasa inca 4 dintisori...deodata abia l-am adormit de jum de ora si geme in somn...se foieste...presimt inca noapte "minunata"

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

miki mamica, la humana gasesti diferite tipuri de gris cu/fara lapte .se face destul de usor ,ca si cerealele.sunt sortimente si de la 4 luni. clasicul gris cu lapte se face la ochi. se fierbe laptele iar cand e aproape de a da in clococt pui gris si mesteci foarte bine si incontinuu. numai ca fara zahara nu e prea delicios

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

laura ioana, am vazut si eu pozele cu "rascracita" somnoroasa. a asa frumoasa.cat despre baita, e ii fac lui matei in cadita lui.acum am incercat sa il mut in partea cealalata sa stea in fundulet,dar ce crezi ca vrea? el vrea sa stea intins sa dea din picioare .la sfarsit aproape ca nici nu mai este apa in cadita ,iar de spalat tare greu imi e,pt ca ma face fleasca.gogosica mica .sper sa rezolvati problemuta

Matei-Florin 24.01.2008

La fel se intampla si la noi la baita... Si apropo, eu sunt cea care te suparase?... Sa-mi spui daca e asa, te rog, ma gandesc ca poate am zis ceva la BE ... Oricum uite un si o de la noi.

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

miki mamica...avand in vedere ca ai fost asa nepoliticoasa si n-ai incadrat pe restul care veniseram la intalnire in categoria "no comment" ,sunt convinsa ca si restul fetelor s-au simtit la fel de jignite ca si mine. tocmai de aceea am dat un telefon bunicii mele sa o intreb cum se face grisul si cand am fost la billa m-am uitat pe raftul cu cereale. lucru pe care foarte usor il puteai face si tu in cazul in care nu primeai nici un raspuns.sigur nu ti s-a raspuns pt ca nimeni nu atia,ori cine stia nu era pe forum. nu era nevoie sa ne face pe toate de kko . Multumim frumos,abia astept urmatoarea intalnire.

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna dimineata! Cine doreste o ?

Miky imi pare rau ca te-ai suparat pe noi la BE, dar nu cred ca ai fost pt nimeni invizibila. Eu am incercat sa vorbesc cu fiecare, mai ales ca eram fara copil. Uite un ca sa ne ierti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aweya

Buna dimineata! Cine doreste o ?

Miky imi pare rau ca te-ai suparat pe noi la BE, dar nu cred ca ai fost pt nimeni invizibila. Eu am incercat sa vorbesc cu fiecare, mai ales ca eram fara copil. Uite un ca sa ne ierti.

neata
eu as fi baut laptic, dar am uitat sa iau aseara .
aha, deci si voi faceti la fel al baita
ai PM

edit:parca ti-as fi trimis o telegrama, asa punctat am scris. poate ma taxa forumul la cuvinte
Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Neatza si de la noi!!!

LauraI super frumusica Thea, cu regretul ca o sa te superi pe mine: seamana foarte mult cu sotul tau. Imi pare rau ca e bolnavioara si trebuie sa ia antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Nicole, uite o pentru cafelutza.

Am vazut pozele de la Paris ale Gratielei- superbe, atat peisajele (ca mi s-a facut dor) cat si modelele!

Am vazut si minunea LaureiI - este o papusica dulce .

Simona, cu intarziere - ieri m-am tinut sa urez si am uitat - sa-ti traiasca bijuteria Sara, sa fie sanatoasa si norocoasa.
Nu i-am luat premergator ci scaun de masina.

Am vazut ca vorbiti de baita: noi ne-am mutat in cada, pt ca in camera ei - unde ii faceam, in cadita mica - facea shtrand; asa ca i-am cumparat jucarii si am trecut-o in cada mare.

Am surprins-o ieri ca vroia sa se ridice, da' n-a reusit decat in genunchi - e fundu' greu .

Mai citesc si revin.

Maria Ilona,

Benji,

Rares,

Ioan

si celorlalti clopotzei mai putin "activi"

off topic (mai mult pt AncaB) miercuri ajung in Cluj, undeva pe la 1:00 dupa amiaza - vorbim

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput