Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 11
ginnette spune:
Ereena, noi ne-am mutat in cada mare ca s-o si obisnuim, si cu dusul si cu dimensiunea - la inceput s- acam agatat de mine, acum nu mai e asa "disperata".
Ramo, ura pentru Razvi
. Acum, zic ca si tine, dak a inceput o sa urmeze si alte silabe; poate face o pauza - asa a facut si 'sor-sa' la inceput a zis "obacobacobacobac" o zi intreaga si apoi s-a facut linste vre-o doua zile; probabil "traducea' ce-a spus
.
Eu tot mai sper sa nu fie nevoie de operatie pt fren, pana la urma. 
Miri bine-ai revenit! 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena ramonab, eu acum m-am desmeticit si am vazut ca ai poze cu mica vedeta. cel putin cea cu prosopelul , e grozava Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
tare pe tine.RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI NEW

VEDETA LU MAMA NEW
Ereena spune:
maria : mai ioane ma fa si u becu ala
ion: da ce draga yo sunt electrician?
maria:mai ioane ma fa si u masina
ion: da ce draga yo sunt mecanic
maria: bine mai ioane da fa si u masa aia
ion-da ce ma vezi pe mine tamplar?!
pleaca ion la munca cand se intoarce le gaseste pe toate facute
ion: vaiii ! marie ce minune..da cine le-a facut?
maria: pey..vecinu de la 3
ion: si nu ti-a cerut nimic in schimb?
maria:ba da.ori sa ma culc cu el ori sa-i cant
ion: si u ai ales sa ii canti nu?
maria:da ce draga yo sunt cantareata?
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
anca.b spune:
Bravo! ti-am zis eu iari ca nu mai e mult si uite ca am avut gura aurita! hihihi
| citat din mesajul lui ramonab Eu am o veste:ieri cand am iesit la plimbare a inceput bubu meu sa :dadadadadadadada incontinuu, cat ne-am plimbat o ora tot a dadait.De atunci nu l-am mai auzit.Da am fost asa de fericita de parca cine stie ce facuse.Sper sa se mai repete si sa aud si alte silabe. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI NEW ![]() VEDETA LU MAMA NEW ![]() |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Dintr-asta am si eu. e incapatoare. sigur ca l-am mutat din camera lui in baie pt ca facea lac pe parchet, i-am facut un suport de lemn peste cada mare si deocamdata raminem asa.
| citat din mesajul lui Ereena ginette, eu am luat cadita de la ok baby. e destul de incapatoare si i-am luat si suportul de pus pe cada mare. dar macar de joaca asa o sa incerc si eu sa il bag in cada mare, cred ca o sa fie extaziat ![]() Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ramonab spune:
| citat din mesajul lui Ereena Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului: - Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota? - Profesorul: Da. - Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal? Se gandeste profesorul.... nu stiu, si ii mareste nota. Studentul raspunde: - Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal. Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |

Tare de tot 
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI NEW

VEDETA LU MAMA NEW
Ereena spune:
soacra,soacra
Gheorghe isi inmormanteaza soacra. Vine omu' nostru acasa si cand sa deschida poarta ii pica o tigla in cap. Gheorghe contrariat se uita spre cer:
- Ai si ajuns, scarba?!
Mama soacra, cat stai pe la noi?
- Cat sunt primita cu drag, fiule...
- Ce pacat! Nici macar la o cafea nu stai?
La usa suna un tigan si intreaba:
- Nu aveti cumva vreo vechitura de care v-ati putea lipsi?
- Stai putin s-o chem pe soacra-mea!
Ce'ai patit la ochi?Era sa mi'l scoata ginerele meu cu o andrea...In timp ce tricotai?Nu,in ce ma uitam prin gaura cheii.
Doi prieteni se refugiaza din cauza ploii intr-un bar. Isi beau ei berile in liniste,in timp ce privesc pe geam.
-E binevenita ploaia asta pentru pamant,spune unul dintre ei. Totul va renaste acum...
-Nu ma speria ! spune celalalt. Tocmai mi-am inmormantat soacra...
Odata unui om i-a murit o gaina la care tinea foarte mult. La doua saptamani ii moare soacra.
Morala: Dupa orice tristete vine si o bucurie...
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
danonique spune:
Buna dimineata!Mi-am baut cafeaua citind ce ati scris si delectandu-ma cu pozele THEEI care e o scumpa cu niste ochisori mortali.MIRI ma bucur ca ai revenit din vacanta si astept poze.Imi pare rau ca nu a fost totul la nivelul asteptarilor.Sa stii ca ne-ai lipsit tuturor.Pupici!Si ca mi-am amintit de absente oare VEN ce mai face?E suparata pe noi sau doar ocupata cu scoala si cu cei doi puiuti?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
12+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
anca.b spune:
Miri, bine ai revenit.
sa treaca toate
]
Roxana, astept tel.
Ereena, super bancurile! 

Laura, am vazut poza cu excursionista Thea.
Miki, cred ca gris cu lapte poti face numai cu lapte de vaca. pt ca cel praf nu se poate fierbe. si se face la ochi, nu e nici o retea. il faci cit de gros vrei. uite ramona zice ca ea face fara zahar, cu lapte UHT...eu n-am incercat. ii fac cereale de la nestle cu lapte praf
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
danonique spune:
EREENA m-ai binedispus de dimineata.Am avut o noapte cam naspa cu multe ore de uitat la pereti si eram cam intoarsa pe dos dar glumele tale m-au facut sa uit de micile neplaceri ale primului trimestru de sarcina.Stie cineva cand se intra in trimestrul 2?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
12+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

cel putin cea cu prosopelul , e grozava