40 ani

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am schimbat si eu prefixul... deja acum 2 ani.
Ma simt ca o baba ... unde-i energia de altadata ? Daca pierd acum o noapte sant daramata o saptamana intreaga.
Nu mai zic ca am alergat ieri dupa autobuz si am crezut ca mor :))
Cred ca am intrat intr-o depresie... sau sant simptome de premenopauza

Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Ingrid, sa nu te aud vorbind de menopauza inca 10 ani de acum incolo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

la 20 de ani simteam ca e sfarsit de lume, am imbatranit
la 30 de ani eram fericita, gravida in luna a 9-a...
la 40 de ani divortata, si mai fericita, in sfarsit eliberata!!!!
Menopauza? va veni, si ce daca? Nu-ti dispare "aparatul", doar ca scapi de absorbante si crampe lunare. Noah am zis-o! Chiar e asa de bine cand suntem la CM?
Eu am doar o singura frica, sa nu ma ingras... ca deja mi-am pus o centura moale, ceea ce n-aveam niciodata, nici cand eram foarte grasa, tot mi se vedea talia:(((
In rest... dorm bine, ma simt bine, viata e roz!!! Si se mira lumea cand zic ce varsta am:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu am trecut pragul anul trecut. Imi amintesc ca a fost un oarecare shoc psihologic dar asta pentru ca nu reusesc sa-mi accept varsta si nu ma simt atat de batrana cat imi arata buletinul. De fapt nici nu arat desi sunt grasa, am un aspect mult mai tanar, nici pe mine nu ma crede lumea cand imi spun varsta.
la menopauza ma gandesc si eu ca la un bau-bau dar sper sa vina cat mai tarziu si cred ca mai am mult pana atunci. Oricum vreau sa merg la doctor sa fac tratament hormonal sa o intarzii cat se poate si sa o suport cat mai bine. E insa ceva ce ma sperie mai rau decat menopauza: transformarea fizica, scaderea in inaltime, imbatranirea trasaturilor...
Si eu am facut al doilea copil destul de tarziu (la aproape 36) si ma rasfat acum ca mama cu copil inca mic. Am prietene cu 10 ani mai tinere si suntem egale, nu ma simt cu nimic mai prejos.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si eu am trecut pragul cu bine anul trecut chiar nu ma asteptam , la 30 de ani ma simteam mai demoralizata dar la 40 eram ok ma simteam in pielea mea.
Sambata insa am avut marea placere sa merg sa imi cumpar tigari si sa mi se ceara I-dul ups ma uit la aia si zic chiar glumiti nu?La care tipa imi arata un afis pe care scria " daca nu arati de 19 ani am dreptul sa te legitimez".Bine acum nu vreau sa zic ca arat ca la 19 ani as vrea eu ,era baba aia cam chioara!dar oricum mi-a facut ziua.Mai rau era ca nu aveam actele la mine si a trebuit sa-l chem pe tati(sotul) sa cumpere el in locul meu!M-am distrat de minune oricum desi eram plina de nervi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Eu pot sa spun ca la 40 de ani am inceput o noua viata! Sunt extrem de obosita, m-am ingrasat, obosesc cand urc scarile la metrou, dar am scapat de depresii, de neincrederea in fortele mele, ma simt implinita cu ce am (ma refer in primul rand la baietelul meu de 4 ani), ii multumesc pentru asta lui Doamne-Doamne!. Si faptul ca am prietene care au masterat, certificari profesionale (dar care tot ma intreaba chestii profesionale ) nu ma complexeaza deloc. Ma bucur ca am reusit sa obtin program de 6 ore si sa ma ocup mult de copil. Cand s-o face mai mare, poate o sa incerc sa-mi relansez cariera (sau alta, inca nu m-am hotarat) chiar daca varsta va fi si mai mare, am incredere ca experienta si cunostintele mele "bat la fund" multe tinere.
Am si eu (demult) probleme cu o (presupusa) premenopauza precoce, dar o sa le fac fata cum voi putea, pt ca sunt hotarata sa traiesc indeajuns incat sa-mi pot ajuta copilul sa-si faca un drum frumoas in viata. Orice varsta a omului isi are partea ei frumoasa si partea mai putin, dar exista! Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Bravo Rozi!
Sper sa scap si eu cindva definitiv de depresii.
Vreau sa fiu in forma cind fetita mea va fi mare, sa o ajut cu nepotii cind va fi nevoie. Nu vreau sa fiu o bunica dezmembrata :)
Pt asta ar trebui sa bag vitamine si sa am multa grija de mine de pe acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

am trecut in camera celor cu 4... mai exact, am 40 ani si 10 zile!
cum ma simt? sa spun ca ma pregatesc de 1 an pt aceasta perioada, de 1 an sint alta femeie.. sotul ma tot sperie ca "las ca ai sa vezi tu?!"
ei bine, cum ma simt la cei 40? ma iubesc mai mult, am mai multa grija de mine, ma bucur mai mult! la aniversare purtam un tricou cumparat de EL, pe care scria "Am 40 Arat 30 Ma simt 20" apai chiar asa este!
ma simt ca la 20 si un pic, insa cu mai multa experienta, mai increzatoare, cu mai putine complexe, mai aproape de Dumnezeu.

partea nashpa? am senzatia ca timpul nu mai are rabdare, ca i prea grabit.este ca si cum nu mai am timp! ma aflu dincolo de jumatatea vietii si mai am putintel pina la capatul funiei!!! e musai sa ma bucur de cei din preajma! nu este ca si cum mi ar fi ciuda ca am trecut de jumatatea vietii, ci ca abea de acum inteleg sensul vietii, al iubirii, al frumosului, o ciuda in sensul ca "ce am pazit pina acum?" si mai este momentul regretului de a nu l fi intilnit pe El mai devreme.

dar da, de la 30 la 40 m am simtit cel mai implinita spiritual. pina la 30 nu stiu ce a fost...

in fine, una peste alta e o virsta SUPERBA!

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

La multi ani Tora!
Eu in 2 saptamini fac 41 ups ce trece timpul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

41 suna grozav, la fel 31, 51, 61
nu stiu de ce dar anii cu sot sau cei cu 5... 35, 45, 55 parca imi suna a mai mult :-)

varsta mea preferata a fost 27 :) eh de s-ar opri timpul cand vrem noi...

Mergi la inceput