40 ani

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Anul viitor voi schimba si eu prefixul.De cativa ani (5) sunt deprimata,ma gandesc ca am trecut deja de jumatatea vietii , o sa se instaleze menopauza s.a.m.d
Nu stiu cand au trecut anii , parca dupa ce am implinit 30 de ani au zburat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

La anul implinesc 41 de ani. ...pragul psihologic, inca lucrez din greu. Ma simt ca la 20 de ani si... mi-aduc aminte cum gandeam atunci despre cei de 40... mi se parea o varsta atat de indepartata... cand a trecut atata timp? Nici nu am simtit. Acum copiii au crescut.

http://www.son.washington.edu/departments/fcn/smwhs/subgroups.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Azi am implinit 40 de ani. Proaspat divortata, copil de aproape 5 ani, care din cand in cand face crize de nervi dar in rest e ingeras, o afacere care merge destul de bine, mama bolnava la pat de care trebuie sa am grija, catel...
Cum ma simt? Inca nu stiu, ca am avut atata treaba azi ca n-am avut timp sa ma gandesc. Poate saptamana viitoare...

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

la multi ani si buni, Diana!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Eu am facut 39, deci la anu' schimb prefixul.
Cum ma simt? Implinita.
N-as schimba pt nimic in lume viata de acum cu cea de la 20 de ani.
In mod ciudat ma simt mai frumoasa acum, am o relatie care imi da echilibru.
Ma bucur in fiecare dimineata cand ma trezesc. Sper ca la anu, sau la anul care vine sa devin mama, nu doar sper o sa fac si un vitro in ian/feb.
Ma simt bine, plina de energie, sanatoasa, o sa fiu o mama tanara, asa simt EU!!!!

Menopauza, dureri de articulatii, dinti cazuti , riduri, ... hmm o sa le iau cate una o data.... de ce sa-mi fac griji de-acum? O sa le incetinesc aparitia? O sa ma simt mai pregatita sufleteste daca-mi fac griji de-acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

La 30 de ani ma simteam neimplinita, chiar daca la serviciu eram apreciata.
Apoi, am trecut printr-o depresie din cauza careia cu multa greutate reuseam sa-mi fac curaj sa ies din casa.
Acum, la 40 de ani ma simt implinita datorita fetitei mele de 5 ani.

lisaelisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

am inceput sa am regrete.Imi inghit lacrimile amare si constientizez ce mult am gresit,ce prost am gindit in diverse momente,ce simple ar fi fost rezolvarile daca nu o tineam cu fixurile mele de 2 franci si daca aveam urechile blindate sa nu aud sfaturile proste ale altora.Le-am permis atitor persoane sa imi controleze viata si am luat decizii false dupa vorbele lor...Cind am evoluat s-a dovedit a fi cam tirziu,la unele,sau sint prea obosita,sau am ales compromisuri ca sa o dreg,cam asta cu 40 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

oooo clubul 40
anul asta am intrat si eu in acest club
ce sa spun? am un sot minunat, anul trecut ne-am mutat intr-o casuta minunata, la curte, adica am cam luat-o de la inceput cu toate, amenajari, munca, rate, dar e frumos; acum 5 ani nu ma credeam in stare sa mai schimb ceva, sa fac acest pas, dar uite ca nu stii ce iti rezerva fiecare an
pentru aceasta schimbare multumim cateilor nostri care ne-au facut si ne fac viata minunata clipa de clipa
altceva, ce-ar mai fi... speram sa adoptam anul asta un bebe...
cine a zis ca la 40 de ani esti batran?
eu cred ca ai varsta pe care o simti
si altceva? acelasi servici non stop din cauza caruia nu am realizat cand au trecut atatia ani
fetelor, fiti fericite, asta conteaza, indiferent ce faceti, indiferent de anii care trec, de ridurile care apar discret, fiti fericite

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si eu voi intra in club cat de curand!
Si, ce? Eu ma simt mai bine cu mine insumi decat acum 20 de ani, cand ma macinau tot felul de probleme "existentiale". Daca ar da Dumnezeu omului mintea de maturitate la tinerete....ce viata frumoasa am sti sa ne construim.. (probabil ).
Din pacate, parte fizica nu mai e la inaltime, am inceput sa scartai din una, alta, dar sunt hotarita (a cata oara?! ) sa le vin de hac. Au aparut ceva probleme hormonale, slabesc muuult mai greu si ma ingras nedrept de usor, si altele... dar am reusit (cred eu) sa invatz toleranta, sa fiu mai inteleapta si sa nu mai ma "bat" pt cai verzi pe pereti, las mai usor de la mine, ceea ce ma face sa ma simt mai bine.

Si cand ma gandesc ca in liceu, o persoana de peste 40 de ani m ise parea deja matura rau (ca sa nu zic altcumva).

Am mai auzit si la stiri uneori: "O batrina de 50 de ani...."
.... nu mai avem asa de mult pina atunci

Hai sa fim sanatoase si destepte sa ne IUBIM pe noi mai mult!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput