40 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Varsta de 40 este ca la 30. Asa zic eu acum, la 33 de ani cand vorbesc cu o colega de 23.
Asa ca ia- o ca atare si bucura- te de viata.
Si lasa menopauza, ca o sa vina, dar nu acum!!!

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Ieri ma intreaba un barbat : Ce varsta aveti doamna? era o intrebare necesara, nu o curiozitate. Am raspuns : Mai am cateva luni si implinesc 39 ani. Raspuns : "Ce tanara sunteti!" Initial am ramas fara replica....ma gandeam: glumeste sau vorbeste serios...nu stiam ce sa raspund. Dupa cateva secunde am raspuns: "Multumesc. Eu nu sunt atat de convinsa..." si am zambit. Eeeee....zambetul m-a scos intodeauna din situatii oarecum fara iesiri.Cred ca a fost surprins de faptul ca am spus" mai am cateva luni si implinesc 39 ani"... avand in vedere ca in general fameile nu prea isi spun varsta cu atata sinceritate si fara sa stea prea mult pe ganduri. Poate corect era sa spun am 38 ani.

Noroc ca nu prea imi arat varsta...fizic si prin vestimentatie. Inca imi vin bine pantalonii cu talie joasa si bluzitele mulate (totul decent).

Aaa....referitor la bebe...chiar imi doresc. O sa ma gandesc cu mai multa seriozitate la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu nu prea pot sa te incurajez. Nu am simtit nici un avantaj cand am schimbat prefixul. Nu am probleme de sanatate, cele mai bune lucruri mi s-au intamplat dupa 40 de ani, dar...nu-mi convine de loc.
Din pacate, multe lucruri nu mai sunt la fel si, da, poti gasi alte sfere de interes, dar nu mai sunt alea pe care le preferai.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betiana spune:

Doamne, ce tinere sunteti ! Pot sa spun ca va invidiez ( pentru sanatate, vise si frumusete). Eu deja alunec spre varsta a treia. Dar important este cheful de viata. Cu bune si rele, per total, viata este frumoasa si trebuie traita la intensitate maxima. Va doresc copii frumosi, menopauza intarziata si... tinerete fara batranete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu la 40 eram o gravida fericita, cu bebe doi, Raducu. N-am avut timp sa ma gandesc prea mult ce inseamna 40, sau cum e viata dupa 40, cu doi copii mici in casa, unul de-abia a inceput gradinita, celalalt are 3 luni jumatate Iti spun si eu ca e grozav sa simti bebe mic, pufos, mirosind a laptic, cuibarindu-se la pieptul tau. Lui nu-i pasa ca am 40 de ani De fapt 41.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Si eu mai am un pic pana la 40, dar nu-mi vine sa cred. Trebuie sa fie o greseala pe undeva, imi tot spun eu de vreo 5 ani incoace.
Raportez un bebe la 34 si unul la 37 (apropos, bravo, Fomalhauti).

Stiti cum ne-a anuntat o data o prietena ce varsta are? ne-a spus ca a implinit 28 de ani si 120 luni si mi-a placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_So
Stiti cum ne-a anuntat o data o prietena ce varsta are? ne-a spus ca a implinit 28 de ani si 120 luni si mi-a placut

Uite ASTA pofta de viata!
Si eu ma apropii cu pasi repezi (doar 2 ani) de 40, iar cind ma gindesc ce am facut pina acum... nu prea stiu ce sa raspund. Munca, serviciul, chiar si familia nu le consider realizari, pentru ca nu exista acel ceva care te face sa simti ca traiesti, adica UN COPIL. Degeaba am o familie super-iubitoare, degeaba sint apreciata la munca, degeaba am casa si masina. Sint goala pe dinauntru.

Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Eu simt ca m-am schimbat si nu pentru ca s-ar fi intamplat ceva deosebit de indata ce am schimbat prefixul ci pentru ca starea mea de spirit s-a schimbat.

In fiecare zi ma uit cu uimire la ridurile mele, am senzatia ca pielea mea arata altfel si ca eu in general arat mai batrana. Logica imi spune ca este o exagerare, cu atat mai mult cu cat mai toata lumea care nu imi cunoaste varsta presupune ca sunt mai tanara, dar asa simt eu si nu am ce face.

Cred ca degradarea este mai accentuata dupa 40 de ani dar pe de alta parte cred ca ai varsta pe care o simti.

Apropierea menopauzei imi produce si mie o senzatie ciudata dar cunosc femei de peste 40-50 ani care sunt mai active si mai pline de energie decat unele de 20 de ani si care chiar par mai tinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Varsta adevarata este cea pe care o purtam in suflet, chiar daca fiziologic organismul uneori are alta parere . Pana la urma starea psihica este cea mai importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Mie mi-a stat ceasul la 25, vreo 10 ani! Dup-aia chiar ca mi-a trebuit ceva timp de gandire sa-mi amintesc cati ani am, nu din cochetarie ci pentru ca, pur si simplu, nu stiu cand a trecut timpul!
Cineva a dat totul pe repede-inainte. Voi n-aveti senzatia asta, sau e simptom de...batranete
Am aproape... 42, si da, iar a trebuit sa ma gandesc

Mergi la inceput