40 ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Si eu, si eu mai am un pic.... abia am facut 38 de ani, dar ma simt tanara.... fizic ma sint excelent, am si slabit 20 de kile si sint tare mandra de mine... ma bucur de viata alaturi de nazdravanul meu..
Cum va fi la 40? Nu stiu... poate ma marit pana atunci...
Important este ca ma simt tanara... iar turbo Luca cred ca ma va ajuta sa ma simt in continuare la fel...
Pe undeva cred ca imi doresc sa gasim pe cineva sa ne iubeasca, dar daca nu, viata merge mai departe.... IMPREUNA totul e frumos !!!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si eu la apel cu 41 in noiembrie! dar cum spunea cineva: hei, undeva s-a strecurat o greseala, eu nu am mai mult de 30!
Intre 39 si 40, credeam ca gata, dupa 40 nu mai exista nimic, nu imi placea deloc schimbarea prefixului cu 4, ma amaram singura, gata s-a terminat cu viata mea, cu fericirea cu totul; dar cand m-am trezit a doua zi dupa 40 si am vazut ca nu merg in baston, nu sunt o baba urata, grasa si zbarcita, m-am mai linistit!
Acum totul e ok, sunt impacata cu mine, cu ce am si sper sa-mi dea Dumnezeu putere sa mai fac inca multe in viata asta!
Are bunica sotului (96 de ani), o vorba: "ehe, daca mai aveam eu 70 de ani....."!!!! Dansa la varsta pomenita era superactiva si cu o viata sociala pe care multe dintre noi nu o avem!
cat despre menopauza, nu ma sperie deloc, ba de abia o astept, m-am saturat de problemele lunare!
Sanatate sa ne dea Dumnezeu, si le-om duce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ce fain subiect....

Dragilor...si io,si io......peste o luna jumate schimb si io prefixul...La mine impresia e fifty-fifty...pai pentru ca in primul rand ma bucur ca am ajuns la varsta asta implinindu-mi o mare parte din visuri si dorinte...mai am cateva de realizat,dar sigur le voi vedea si p-alea implinite mai devreme sau mai tarziu,dar nu foarte tarziu...Si in ciuda bucuriilor astea,ma oftica faptul ca trupul imbatraneste(nu ma mai tin ,fratilor,balamalele...nu mai vad bine,trebuie sa-mi fac ochelari de vedere...si asa mai departe),iar sufletul a ramas tot de copil tembel si rebel....Vorba cuiva pe aici:trebuie sa ma maturizez!Numai ca nu prea reusesc...
In aara de faptul ca oi spune "am 40"....hm...altceva nu mi se pare deosebit...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

eu ma simt bine.Nu mai visez la cai verzi pe pareti.Ma bazez pe ce pot eu sa fac.Am renuntat la lingusitori.Caut sa nu mai fiu aeriana,visatoare si sa ma mint singura.Am luat-o zdravan de la colegii de planeta.Au avut grija!!Am invatat sa oamenii joaca muuult teatru,deci ii tratez pe masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Eu ma simt prost... De la inceputul anului astuia, cand am implinit 30. Parca am innebunit. Am ajuns de multe ori sa ma gandesc ca... cea mai mare placere a vietii este sa dorm. Nu mai am vise pentru mine personal, doar pentru copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui catale

Eu ma simt prost... Nu mai am vise pentru mine personal, doar pentru copil.

Ba da.... eu am vise muuuulte!!! Cate n-as face, dar cand ma gandesc ca voi implini 40 ani parca ar mai trebui sa mai "tai" din ele. Lista este lunga ....insa ma gandesc ca de acum incolo incepe numaratoarea inversa. Am ajuns la jumatatea vietii. Asta este problema mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coltofeanu
Am ajuns la jumatatea vietii.

Ohoho! Da' esti optimista! Io simt ca ma indrept cu pasi repezi spre virsta a treia!
Cind nu ai un copil, anii incep sa atirne greu pe umeri si te simti la 40 ca la 60. Da' poate oi intineri si eu anul asta (sau la anul...) cind DD imi va darui cea ma de pret floare: un printisor sau o printesica.

Prietenie de suflet

Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

dedicatie ptru toate doamnele cu mai mult sau mai putin de 4 decade:

"doamna celor 4 decade nu le resta ani vietii..pune-le viata anilor "

http://www.youtube.com/watch?v=6FpvqEFTpS8

aici sunt versurile ...nimeni nu putea sa cante si sa exprime mai frumos si mai adevarat aceasta varsta... decat a facut-o RICARDO Arjona..

http://www.youtube.com/watch?v=l-WhScOM5qk&feature=related

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras70

eu ma simt bine.Nu mai visez la cai verzi pe pareti.Ma bazez pe ce pot eu sa fac.Am renuntat la lingusitori.Caut sa nu mai fiu aeriana,visatoare si sa ma mint singura.Am luat-o zdravan de la colegii de planeta.Au avut grija!!Am invatat sa oamenii joaca muuult teatru,deci ii tratez pe masura.

Esti soru'mea cumva?.Cu o mica diferenta,eu mi-am furat-o atit de rau incit aeriana si visatoare nu mai pot fi nici sa vreau.A fost odata:).Si eram.Si ma minteam singura ca sa caut scuze "colegilor de planeta".Eh...viata ca o prada!

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Eu,care am pasit si eu in varsta asta....ce sa zic...nu prea simt anii....poate si ptr ca pana pe la vreo 35 am cam frecat menta...adica doar casa servici,servici casa !!! Doar de vreo cativa ani am inceput eu sa traiesc cu adevarat...am schimbat tara,am un sot,am o fetita...cam multe in doar cativa ani....eu care credeam ca o sa mor singura si neiubita de nimeni !!! Boh, de fapt vroiam sa zic altceva....cum fetita a inceput gradi si am inceput sa ma gandesc la viitor....adica scoala,lectii si tot ce decurge din asta (tre sa invat franceza )...atunci imi vine in minte ca sunt prea batrana ptr toate astea...

Mergi la inceput