Aspirante optimiste > 20 (349)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

vreau acasaaaa....vremea asta e de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

neaaatza

io maine imi fac primele dozari

rallu i-auzi fata..ia mai baga un test..poate poate cu tine sa fi avut mana buna

mie imi curge in continare putin desi ma doare de zici ca cine stie ce...pe mine ma tinea 4 zile de obicei da' cred ca se lungeste..asa putin putin...

dar incep parca sa ma simt mai bine, cosurile se mai retrag...sper sa aflu si eu ce am. sunt asa curioasa pt ca vreau sa aflu ca sa pot trata!!

cu cura am cam dat-o in bara..ca am din nou 76 kg da' pun pe seama ciclului nah....acum am motiv

in privinta serviciului si eu sunt asa satula...si abia am 26 de ani..d'apoi peste vreo 10 ani...nici nu vreau sa ma gandesc

moni_k felicitari pt noul job!!

si...astept sa aud numa' 2 linute de la voi.....ca io...sunt cu analizele

my somebody....

Mergi la inceput

rudyi..testul abia acum poti sa-l faci ca sa vezi daca e ceva..iar la unele persoane poate aparea mai tarziu.in legatura cu simptomele ele difera de la caz la caz. eu la un moment dat am avut toate simptomele posibile si nu eram

eu sper ca ce zici tu acolo cu furnicaturi in sfarcuri(asta nu am simtit) sa fie cu bb. de obicei asa am azuit ca au simtit fetele, nu neaprat sanii tari..cica aia apar si mai tarziu. vezi si tu daca nu vin azi fa maine dimineata un test surecheck!

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Lalala...imi pare rau sa te dezamagesc dar...de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.
Daca nu-i...nu-i....dar poate va fi ... altadata
Bine ca nu iti castigi existenta cu talentele de Mama Omida ca trebuia sa facem cheta sa te scoatem din faliment

Luna viitoare...sau cand s-o indura dumnealui, ciclul, sa apara, promit sa fiu prima la rand la ghicit in carti, zat, tarot sau ce vrei matale.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

ha ha m-ai facut sa rad rallu

dar sa stii ca puteti oricand sa faceti cheta pentre mine..eu sunt in faliment de ceva timp asa ca nu strica

my somebody....

Mergi la inceput

Nu-mi vorbi mie de faliment.

Ca sa enumar numa putin : rata la casa, cumparat parchet, cumparat n-spe mii de galeti si saci cu materiale de renovat, inlocuit usi, acum mesterii sunt in casa la renovat si 2 nunti pe luna asta, una pe luna viitoare....etc.

Sa mai zic?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Rudyi si eu sunt de acord cu lalala adica numai sar putea sa se vada daca esti gravi. Cumnata mea a facut primul test dupa 4 zile intarziere si nici atunci nu era foarte clar. Abia dupa o saptamana si ceva de intarziere sa vazut bine 2 liniute si de fiecare data a facut surecheck. Poate la tine se vede mai greu. Totusi eu iti urez bafta si sa fie cu 2 liniute.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor ce mai faceti? Lalala tu acum faci investigatii mai amanuntite sau faci ceva tratament, scuze poate ca ai spus dar nu am observat unde.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

titi acum incep cu dozarile hormonale si analize hormoni tiroida..cam asta ar fi..restul a cam exclus dna doctor! sa vedem, sunt tare curioasa

rallu si eu sunt idem ca tine..eu inca mai astept ca mai am o camera de renovat :) da bani ioc :)

my somebody....

Mergi la inceput

Lala...mai fata...pai se poate ...ciclu ioc, bebe ioc, bani ioc...chiar asa copie la indigo

Mergi la inceput