Aspirante optimiste > 20 (349)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Sa dea Domnul sa va bucurati luna asta!

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Suntem aspirante optimiste, eu de cateva zile ,tu de mai mult timp!!
Rallu capul sus, cum zice medicul meu, nu stresa ovulul!!! Esti in intarziere, e deja un semn bun!!! Cea mai rea dintre situatii ar fi sa mai astepti o luna, dar POTI fi acum!!!
Am trecut prim muuuulte rau in ultimii ani dar nu ma las!!!!
Sa nu te lasi prada ratiunii tale!!!

Mergi la inceput

In 10 min intru in studio, va voi citi dupa amiaza!!

Mergi la inceput

Sa trimita DD rusii doar fetelo care ii asteapta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Salutare!

Ce mai faceti?

Eu una astept CM maine... posibil dupa cum ma simt, dar inca mai sper!

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Neata fetele...
Iu si eu o ....
nu am intrat de cateva zile si acum am vazut ca mara este ... ce bucurie...

Moni

http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Neatza fetelor....iau si eu o ca mare nevoia am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Ahh, am uitat sa va spun cum mi-am petrecut eu seara. M-am dus in vizita la o prietena de-a mea care are o bebelina de 7 luni.Nici nu am ajuns bine acolo ca am si plecat cu prietena mea si cu aia mica la spital, ca avea febra 39,4.M-am speriat ingrozitor, mai ales ca a si vomitat.Ne-am dus la Gr.Alexandrescu unde era o coadaaa, atatia copii, dar mai ales atatia tigani, si niste mirosuri, ceva de speriat. Mi s-a parut o atmosfera crunta. Doar am mai fost acolo la spital si cu nepotelul meu, dar parca nu era chiar asa. Erau numai asistente, doctora venea din cand in cand, oamenii se tot adunau. In fine dupa aproape 3 ore de stat acolo, au internat-o pe aia mica ( si bineinteles pe mama). Numai la spitale sa nu ajungi, pe bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Buna, fetelor!

Carmen, o sa retin pentru toata viata expresia medicului tau "NU STRESA OVULUI"... Super!!! Asta da medicament antistres!!! Promit ca de acum, de cate ori o sa ma stresez din nimicuri (adica FOAAARTE des), o sa ma gandesc ca primul stresat este ovului si o sa imi revin.

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rudyi spune:

buna fetelor..dupa ce v-am tot citit va scriu si eu poate va dati cu parerea si legat de situatia mea ca stau asa pe ghimpi (stiti voi senzatia)
dupa cateva luni de probleme gineco, (ovare micropolichistice, metroanexita) in mare masura rezolvate, ma aflu azi z27 (cm neregulat 25-27) in stare de care ziceam mai sus pt ca de 2 sap tot am senzatia ba ca imi vin rusii ba doar ca ma inteapa scurt ba jos in partea dreapta ba in stanga...senzatia dominata este totusi cea dinaintea rusilor (ieri chiar ma plimbam prin magazine de ceva vreme si ma loase durerea de eram convinsa ca sunt z1 mai ales ca am simtit ceva umed, cand colo la baie am descoperit o secretie vascoasa alba)
pe langa senzatia asta (ma gandeam sa nu fie de la metroanexita pe care am tratat-o acum 2 luni) ma simt de mai bine de 1 sapt extenuata (nici vremea asta nu ma ajuta defel)..as putea zace in pat non stop si nici asa parca nu sunt odihnita
in z 21 mi-am facut Ah si mi-a iesit progesteronul 40 (val normale in faza luteala 1.7-27)..am fost ieri la gineco si mi-a spus ca de rau nu ar trebuii sa fie..poate sunt insarcinata ( a saltat inima in mine atunci), dar cand i-am spus ca mi-am facut un test barza duminica seara si a ieshit negativ a spus poate ca totusi nu :( .... estradiolul l-am avut incadrat bine in val pt faza luteala 174 (sarc trim 1 ar fi fost de la 215 -4300)
ce mi se pare ciudat este ca sanii care inainte de cm se intareau si devenea durerosi acum nimic...moi si nedurerosi..doar sfarcurile ma furnica uneori..si in caz de sarcina ar fi trebuit sa se intareasca
am citit pe forum ca posibil ca un test sa dea fals negativ asa ca ma voi orienta cat de curand spre analiza de sange
dar voi ce ziceti cu inaintasii moi poate totusi sa fie sarcina?

si va doresc o zi buna

Mergi la inceput