Aspirante optimiste > 20 (349)
Raspunsuri - Pagina 6
CarmenAlbu spune:
Titi inainte sa plec la culcare iti scriu cum fac eu stimularea
Sunt la a doua luna de closty cu 2 pe zi inca de la inceput, si din ziua 10 am mers la eco intravaginala pana in ziua 15 in fiecare a doua zi! Am urmarit sa vedem daca am un folicul dominant si daca acesta creste suficient pt a putea fi fecundat +18mm, si deasemenea am urmarit daca se ingroasa suficient endometrul pentru a putea primi oul fecundat minim 7,5 mm ideal este peste 8! Dar nu stiu ce doctor ai tu ca mie mi-a scris pe hartie valorile dupa fiecare eco si vedeam cat mai cresc de la o zi la alta! M-a chemat pana a vazut ca voi ovula si mi-a si zis cand sa prestez cand sa nu prestez! Bebe sex sau sex pt noi!Nu-i lasa sa nu-ti spuna intreabai ca doar tu ii platesti, nu? Si de juma closti nu am mai auzit!
CarmenAlbu spune:
Acum nu vreau sa te ingrijorez draga mea poate nici nu mai ai nevoie, poate luna asta sunteti 2 dar intra de curiozitate si citeste prospectul lui closty! Medicul meu mi-a zis ca luna asta e ultima in care imi da si daca nu raman desi am avut in sfarsit valori f bune ma lasa sa fac o pauza ma monitorizeaza sa vada ce se intampla cu ovulatia si fara stimulare si apoi mi-a pregatit un tratament mai complex !
Eu spec sa nu fie cazul, cred ca totusi luna asta am reusit, sunt foarte optimista!!![]()
titi143 spune:
Asta nu imi convine la doctorul meu, el mia facut doar un eco normal si mia spus ca nu vede prea mare diferenta si sa mai incerc si luna viitoare, dar poate totusi se intampla ceva si luna aceea. Mie nu mi se pare un raspuns la obiect. Eu am intrebat, dar am ramas cu intrebarea si nici o nelamurire. De aceea vreu sa ma duc maine la alt doctor.
si eu vreau bebe!
titi143 spune:
Se pare ca sa culcat toata lumea, asa ca ma duc si eu la culcare. Noapte buna fetelor.

si eu vreau bebe!
Laura Ioana spune:
Rallu in luna in care am ramas am avut aceleasi simptome ca si tine, inclusiv constipatia si cosurile. Cand am vazut ca-s constipata am avut asa o presimtire si s-a adeverit (femeile
se constipa f usor).
Va tin pumnii si tie si lui Bea
De fapt tuturor fetelor de aici
, ca stiu si eu cat de greu poate fi!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Rallu spune:
Laura, faza cu constipatia e deja dureroasa...la propriu.
Acum nu stiu ce sa zic, eu am un test negativ in z 35.
Din pacate, zic eu ca nu prea are cum sa fie.
Ma rog, stii cum e, speranta moare ultima, si in sufletul meu ma mai agat un pic de un minuscul "poate".
Daca e sa fiu insa cerebrala...poate ar fi mai bine sa-mi iau gandul.
Nici eu nu stiu cum e mai bine.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fetele

Rallu pentru viitoare mamici exista ceva impotriva consitpatiei Mukofalk Orange, sunt niste cereale care functioneaza perfect, mancare de copii care regleaza tractul! Trebuie baute cam o luna! Intreaba-ti medicul ce parere are de ele!
O zi usoara la servici fetele!
Rallu spune:
Carmen esti o scumpa....m-ai facut sa zambesc.
Promit ca daca voi fi viitoare mamica iti ascult sfatul.
La o adica constipatia ar fi chiar o mica bataie de cap fata de asa o minune...numa ca momentan nu cred ca e cazul.
Oricum saptamana viitoare poate ajung la medic sa vedem ce zice.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
CarmenAlbu spune:
Fetele eu mai am 6 zile pana aflu marea veste!!! A inceput numatatoarea inversa!!! Cred ca si Monna este tot la 6 zile de vestea buna, nu?[:![]()

D]
Yahoo!!!!