Aspirante optimiste > 20 (349)
Raspunsuri - Pagina 9
bia28 spune:
am reusit sa-mi fac o programare la d-na dr. Predoi Deliana la Medlife, saptamana viitoare. Dintre cele care sunteti din Bucuresti, stiti ceva de d-na dr. vreo parere?
Rallu spune:
Aaaa...banuiesc ca nici timpul nu-ti ajunge niciodata, nu?
NIci mie ![]()
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
CarmenAlbu spune:
Buna fetele!! Ce faceti? Muncim cu drag si spor? Eu sunt fericita, nu ma gandesc la bani ca oricati ai avea intotdeauna iti vor mai trebui,asa ca ma gandesc la cele 6 zile in care mai astept, acum 3 zile am facut o ciorba si de atunci nu mananc altceva, la al meu nu-i place asa ca fac o data pe am cate o oala mare si mananc numai eu![]()
! Acum am mancat ultima portie, sunt in pauza!
Bea daca tot bati drumul se la Suceava la Bucuresti fa-ti programare la 2 doctori sa stii sigur si scrie-ti pe lista tot ce vrei sa intrebi, vezi ca daca te trimit repede afara din cabinet sa nu iesi , tu iti scoti carnetelul si notezi tot ce iti raspund, si le spui ca nu ai venit tocmai de la Suceava sa intri in ceata la Bucuresti! Eu cand am ales medicul l-am pus sa-mi spuna toata experienta tot cv-ul ca sa am incredere in el!
CarmenAlbu spune:
Bia ca te-am botezat, daca vrei sa stii ce tre sa intrebi ne poti spune noua ce probleme ai si iti putem da sugestii si o eventuala lista! Eu una am facut atatea analize de vreo 2 ani numai prin spitale si pe site-uri de specialitate! Si cred ca multe dintre optimiste sunt la fel!
CarmenAlbu spune:
Fetele care mai sunteti pe aici am si eu o intrebare!
Sunt cu 6 zile inainte de un nou CM daca va fi, am motive sa raman
luna asta ,acum 2 zile am simtit putina durere in uter , ca si intepaturi de scurta durata, sanii mi-au crescut putin sunt usor sensibili, iar azi nu mai am nici un simtom, nici durere sanii sunt doar usor sensibili! Poate o scurgere minora albicioasa! Este posibil ca durerea sa fi fost de la asezarea ovulului in endometru si deabia mai tarziu sa simt ceva?
Multumesc!!

Poate luna asta!!!
bia28 spune:
carmen iti multumesc mult pentru sugestii, sincera sa fiu nici nu stiu ce sa intreb....eu am fost si aici la Suceava si in Iasi la doctori, dar nici unul nu mi-a dat sa-mi fac niste analize amanuntite. Mi s-a prescris stimulare hormonala si atat. In rest toata lumea mi-a zis ca suntem bine sanatosi si sa mai incercam, totusi stau si ma gandesc ca dupa un an si 7 luni de zile....nu cred ca sunt chiar sanatoasa daca u am reusit sa raman insarcinata.
De aceea nici nu stiu ce sa intreb doctorul, eu aparent nu am nimic, nici sotul....daca ai sugetii ti-as fi f. recunoscatoare
lalala13 spune:
rallu da si cand om castiga la loto, om face si tripleti si om si slabi dupa ca deh..avem bani mergem la tratamente corporale si ne vom permite !!

![]()
ce bine e sa visezi cu ochii deschisi ![]()
carmen....sa dea Domnu sa fie la tine..eu una nu mai zic nimic de simptome ca eu am avut da' de la dereglare nu de la altceva!!
my somebody.... 
noname spune:
Buna fetelor!!!
Ce mai facetzi?
Cami
Lalala
Anidaz
nu te-am mai ,,vazut''pe aici
Rallu
Bea
Roxi
Si pupici la toate fetele, fara nici o exceptie
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
ruxandrab spune:
Dana 
CarmenAlbu dupa mine e cam devreme sa simti ceva 
Chiar asa... Anidaz... ai ceva sa ne spui?
OanaIacovita
Ce mai faci ?
Hai cu

CarmenAlbu spune:
Noname
si tie
Si fetlor sa nu se supere fiind mai sensibile acum cu sarcina![]()

Lalala tre sa fie ca am si stat cu picioarele in sus l-am impins pe domn acolo sa nu se razgandeasca! Doar n-oi fi stat degeaba cu genunchii la gura o saptamana cu folicul de 22!!!!
Ca il bat daca nu si-a facut treaba pentru care l-am trimis!!!!![]()
I am zis si ovulului sa nu se sperie sa stea cuminte si sa astepte ca gata acum 9 luni nu mai vreau sa-l vad afara!!!
M-am linistit ca e prea devreme sa am simptome!!!
Bia du-te la bucuresti cam prin ziua 10-11 si ii ceri sa vada daca ai folicul si ce dimensiune are, cat de gros este endometrul!(ca sa impaci si capra si varza)
Prin ziua 11 ar trebui sa ai un folicul dominant macar de 12mm endometru vreo 5-6 mm daca ovulezi in ziua 14! Dupa aceea te testezi de endometrioza, si ii spui doctoritei ca vrei sa elimini toate cauzele care te-ar impiedica sa ramai! Vezi ce e cu trompele asta o sa vada ea cand iti face eco intravaginala odata cu vizionarea folicului, vezi daca ai rani pe uter, papanicolau si daca corpul tau produce suficienti hormoni! Fetelor, mai e ceva? Am gresit pe aici cu ceva?
Poate forma uterului desi eu nu cred ca e foarte relevant daca e retrovers sau nu, dor ca se duce spermatozoidul mai greu dar se duce!,eu il am retrovers si am ramas acum cativa ani numai ca am luat medicamente peste sarcina ca nu am stiut ca ni-a venit ciclul peste si am imbolnavit bebelu!!