LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani Mario si Darius, sa aveti parte de multa sanatate si noroc!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup fetelor

Xandrutza felicitari sa ai parte numai de bucurii din partea ei,sa fie sanatoasa,frumoasa,desteapta si norocoasa,restul vin de la sine.Tu sa ai parte de o recuperare rapida.
Dati-mi si mie PM ptr banuti va rog.

Io sunt cu M acasa care are o rinolarinofaringita,eruptie de 3 molari 2 si ne distram la maxim.De aia nici n-am timp sa suflu.

La multi ani lui Mario si Stefan,sanatate si numai bucurii sa aveti parte.

Incerc sa recuperez sa fiu macar la zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Lilina, zi mersi ca te-a lovit cu paleta, zilele trecute fii-mea incerca sa-mi scoata ochii cu pixul. Iar lui taica-sau ii tine pleoapele cu o mana si cu cealalta ii baga degetele in ochi...

e o mica terorista, a ? nu prea te-ai plans pe aici, mai mult eu, dar promit sa nu ma mai plang

mai, sa stii ca si eu am fost FOARTE cuminte cand am fost mica, dar mi-am revenit in adolescenta si mi-am luat revansa, desi nu pot sa spun ca am facut cine stie ce prostii, aveam eu boala mersului la discoteci, la mare, munte, petreceri, iar ai mei ar fi vrut sa stau mai mult p-acasa, norocul meu ca sunt f.incapatanata (deci ati aflat cu cine seamana Vlad) si mi-am vazut de preocuparile mele de

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lilina, eu nici atata nu am facut si parca-mi pare putin rau ca nu m-am distrat mai mult, dar imi dau seama ca discoteca nu era de mine, nu-mi plac locurile aglomerate si galagioase.
Cat despre Maria nu m-am mai plans, imi place sa ma consolez cu ideea ca toti copiii sunt asa (desi poate nu-i adevarat). Maria stie cum sa te oblige sa-i faci pe plac, are o voce atunci cand tipa, de efectiv simti ca-ti sparge timpanul, atat e de ascutita. Uneori cand vin de la servici o aud deja de la intrarea in bloc, iar noi stam la ultimul etaj! Asa ca-i dai orice numai sa taca.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

lexi, te cred, ca si Vlad tipa foarte des si foarte tare si apoi tot el spune "nu mai tzipi" asa vorbeste el despre propria lui persoana, e un haios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

La multi ani bucuriilor care se serbeaza azi!
Stie cineva unde as putea sa cumpar in Bucuresti niste huse gata facute pentru un coltar?
Ieri cand am ajuns acasa am gasit coltarul din sufragerie pictat de Toma cu carioca verde si cu marker negru.Iar carioca a lasat-o cred intr-un loc si a plecat ca era, de fapt este o pata cu un diametru de cca 6 cm , pe langa dungile aferente.Si nu iese cu nimic. Ca vorbeati de copii cuminti.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

mey dar ce va mai "laudati" copii. A mea zilele trecute mi-a dat un cap in frunte de am zis ca si-a spart ea capul, dar nu avea nimic mai mult m-am vaitat eu. Bine ea cica se juca. Ea nu pot sa spun ca face rautati doar ca este f energica,sta cocotata tot timpul pe canapea, pe masa unde nimereste si tb sa fii cu ochii dupa ea sa nu se loveasca.Daca nu... sta in picioarele mele sa ma ajute pe la bucatarie sau la ce activitati mai desfasor prin casa...mai mult ma incurc de ea va dati seama.

Lili sa sti ca si eu mica eram cuminte. Aveam Lego adus de tata si stateam cu orele si ma jucam singurica. Mi-a trecut in adolescenta.... aveam cam acelesi preocupari ca si tine. Acum m-am bosorogit, nu am mai fost intr-o discoteca de nu mai stiu cand.

Sephora pupam Matty bolnavior

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Eni ....cred ca la Ikea gasesti sigur.Eu am vazut in catalog multe huse. Daca nu incerca la orice magazin care au perdele, draperii , lenjerii. Nu stiu in ce cartier stai. De ce nu cumparati carioci lavabile. Se gasesc cam pestetot si ies cu siguranta doar cu apa. E testata treaba de mine.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Eni, huse pt.fotolii si canapele gasesti la orice magazin de draperii si perdele, asa cum a spus si moniq
eu le-am comandat socrilor de la quelle unele culoarea untului, numai bune de mazgalit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Vladut are 2 distractii preferate:
1. sa goleasca pungile cu orez, cereale, macaroane, biscuiti, fasole, etc. direct pe podea sau in pat. Nu am dulapuri la inaltime ca sa le mut, iar el are dintii suficient de buni ca sa si le desfaca singur atunci cand eu sunt ocupata cu Daria si nu pot preveni dezastrul.

2. Sa toarne apa dintr-un vas in altul (a se citi mai mult pe jos), vasele si le umple singur cu apa, deschide usa la baie, merge la robinetul de la cada, si-l deschide si se distreaza de minune

Sephora - sanatate multa lui Matti

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput