LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor!

felicitari xandr, sa-ti traiasca fetita, mandra mama!!! puneti-ma si pe mine pe listutza, sa-mi spuneti cui si cum sa trim banii. dar va rog sa-mi scrieti un pm, ca nu stiu ce timp voi avea sa intru pe forum si asa primesc mesaj pe yahoo, pe care reusesc eu cumva sa-l deschid.

noutati (lili le stie, am vb cu ea la tel ieri, multumesc de incurajari!): era cat pe ce sa-l operam pe victor azi de hidrocel. de fapt programasem totul pt azi la 8.30, dar m-am uitat in carnetul lui de vaccinuri si vaccinul polio l-a facut pe 2 sept, asa ca pana pe 2 oct nu avem voie sa ne atingem de el. el este deja mult mai agitat, se cunoaste ca il doare locul, mi-a zis doctorul sa-l mai amanam, dar daca va voma sau face febra sau se umfla in locul herniei, gata, e urgenta. ma enerveaza incertitudinea asta.

drept urmare, azi-noapte vreo 3 ore s-a tot matzait, nu am dormit deloc, nu era de foame sau burtica. dupa care la 4 dim a plecat sotul meu in delegatie, avea avion, la 5 dim s-a trezit daria sa faca pipi, asa ca sunt zombi. si ajung la un fapt care m-a marcat in dimineata asta. eram foarte obosita, singura, incercam s-o imbrac pe daria pt cresa si ea urla, se smucea din bratele mele, n-avea chef de nimic. imi era si frica sa nu-l scoale pe victor care abia adormise si m-am enervat si i-am dat o palma la fund. nu va spun ce vinovata m-am simtit. fir-ar sa fie, sunt foarte nervoasa pe mine, ca din cauza oboselii am reactionat asa. nu am nici o scuza.

multumesc tuturor care mi-ati dat sfaturi referitoare la cresa. Beatrix, stiu si eu metoda de care mi-ai spus, dar credeam ca e prea mica sa inteleaga. oricum, o aplic deja intr-un fel.

ieri i-am promis dariei ca daca nu plange la cresa, mananca si se joaca cu copiii, ii aduce mama ceva bun cand vine. si, spre surpriza mea, cand am auns nu plangea, a lacrimat putin cand m-a vazut, dar nici pe departe crizele dinainte, s-a urcat in masina si ii cumparasem un telefon din ala mic de jucarie. un rahatel, dar pe ea a incantat-o. azi i-am spus ca din nou, daca nu plange ii dau ceva bun, a lacrimat putin, dar din nou fara crize. i-am luat niste acadele pe bat de la farmacie, cu eucalipt, miere, galbenele, propolis, garpefruit. sigur o vor incanta pplus ca ii face bine si la gatutz. pt cele interesate, le-am gasit la dona. au mai multe variante, asta e varianta pt gat.

Itzy, esti dragutza sa spui ca arat asa fericita cu copiii (scuze cacof). adevarul este ca ma stii, sunt nebuna dupa ei si f mandra ca sunt mama lor, oricat de obosita as fi.

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza, fetelor!

La Multi Ani, Mario si Darius Stefan! Sa fiti sanatosi si sa cresteti fericiti alaturi de parintii vostri!

Scumpik, multumim anticipat pentru ca te ocupi si vei merge maine sa o vizitezi pe Xandrutza si pe fetita ei!

Referitor la cumintenie, Rares este un copil nici cuminte, dar nici obraznic, depinde foarte mult de cat de plictisit este intr-un anumit moment. Ideea este ca daca are ceva de facut, o activitate care sa ii placa, nici nu ii auzi gurita. Insa daca este plictisit incepe cu maraiala, sa traga de mine, sa se rasfete, chestii de genul acesta. Eu zic ca este un copil normal si destul de intelegator. Nu prea face prostioare in casa, in schimb afara incepe circul pentru ca el vrea sa mearga numai pe unde nu are voie (de ex. prin rondurile de flori, pe sosea) si daca nu il las incepe sa bata din picioare, sa traga de mine, sa tipe. Asta ma enerveaza la culme, circaraia din mijlocul strazii. In general incerc sa pastrez un calm aparent si sa il pacalesc cumva ca sa mearga mai departe. Uneori insa ma supar tare si il pedepsesc ducandu-l acasa, dar asta se intampla destul de rar. Noi incercam sa ii explicam in mare unde greseste si care ar fi fost varianta corecta. Avem si un colt de pedeapsa pe care incerc sa il evit cat pot pentru ca sincer mi-e mila sa il vad acolo! Parca e prea micut pentru asta! Mai nou, cand face vreo boacana incepe sa se certe singur "de ce ai stricat masinuta?" si asta imi demonstreaza ca el face diferenta intre fapte bune si rele, atat cat poate la varsta lui! Oricum, la noi functioneaza cel mai bine "vorba dulce" decat cearta si pedeapsa! Daca se intampla sa mai ridic tonul la el, vine si imi spune "mami pupa" si cateodata ma pupa el pe mine!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Pt cine este interesat. Astazi Cleopatra Stratan isi lanseaza cel le-a doile album cu cantecele pt copii „La vârsta de cinci ani“. Eu vreau sa il cumpar.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

LA MULTI ANI MARIO SI DARIUS, am si uitat de sarbatoriti, ne-am luat cu vorba

eu incerc sa-i distrag atentia cand vad ca face crize in public, ii zic repede ceva de genul "hai sa vedem masina aia de aproape" sau "uite ce fetita frumoasa acolo" sau "hai repede la magazin sa luam ceva" si functioneaza de fiecare data
si el face figuri pe afara, abia poti sa tii pasul cu el, noi de obicei ne alergam, incerc sa-l prind si el rade cu pofta si fuge, uneori mi-e si frica, sa nu cada cumva sau sa se impiedice, ca are un stil de a fugi, zici ca acum cade in nas, dar isi tine f.bine echilibrul

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

aaa, sa va mai povestesc ce a facut VLAD zilele trecute, a luat paleta din tigaia cu ulei si mi-a tras una in cap
asta ca sa vedeti ce copil am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Mario si Darius-Stefan

Am trimis PM la toate, inclusiv Roxanei01.

Lilina nasoala faza cu ceaiul, bine ca nu a fost ceva grav. Luca cand vede ceva din care iese abur nu se apropie si spune buba, nici la cuptor nu se apropie cand simte ca e cald, chiar mancarea nu o mananca calda ca cica e buba , asteapta sa se raceasca si apoi mananca.

Poezii nici pe Luca nu-l invat deocamdaca, ca abia ce si-a dat drumu la vorba si nu pronunta prea bine cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

aaa, sa va mai povestesc ce a facut VLAD zilele trecute, a luat paleta din tigaia cu ulei si mi-a tras una in cap

hai mai Lili ca te credem.

Rox imi pare tare rau de Victoras. Sanatate multa si vedeti ce mai spune doctorul.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

mey lilina tu nici nu iti dai seama ca Vlad a vrut sa te frezeze un pic, sa puna si el putin "gel" in par la mami

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

daa, sigur, pai nu a pus el mana pe peria de par,la 1 an, cand i-am taiat motzul ?!?!? hair-stylist-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lilina, multumesc mult, am adresa Xandrutzei, i-am cerut-o mai demult special pentru asta!
Si Maria e exact in aceeasi faza cu culorile, toate sunt galbene la ea, dar invatam noi incet-incet.
Cat despre energia copiilor, sincer, eu mi-as fi dorit un copil mai linistit asta si pentru ca eu sunt o astfel de fire si ma oboseste la culme agitatia. Ma enerveaza cei care spun ca un copil care sta acolo unde-l pui e un copil prost, bleg, etc. Soacra-mea nu pierde nicio ocazie sa spuna chestia asta, cu atat mai mult cu cat stie ca eu asa am fost cand eram mica, daca imi spuneai sa nu ma misc din camera 2 ore, nu ma miscam nici picata cu ceara. Nici la baie nu mergeam, o strigam pe maica-mea sau cine era cu mine sa-mi aduca olita ca eu n-am voie sa ies din camera... Si bleaga am fost si sunt cu siguranta in continuare dar prostia cred ca e singurul defect pe care nu-l recunosc Asa ca mie mi-ar fi placut ca Maria sa fie mai cuminte, sau macar sa asculte, dar asta e, bine ca e sanatoasa, asta e cel mai important. In rest ma rog la Dumnezeu sa-mi dea putere si forta sa rezist.
Lilina, zi mersi ca te-a lovit cu paleta, zilele trecute fii-mea incerca sa-mi scoata ochii cu pixul. Iar lui taica-sau ii tine pleoapele cu o mana si cu cealalta ii baga degetele in ochi...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput