LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique, daaa, si Maria e cataratoare. ieri de exemplu se catara pe grilajul de la pat sa ajunga la servetelele umede. Are o manie sa le scoata pe toate din ambalaj de am ajuns sa negociez cu ea, eu ii zic "mami, scoti doar unul, da? Numai unul" La care ea se uita la mine pe sub gene, rade si zice "doi", adica sa scoata doua
Trebuie s-o filmez odata sa vedeti cum ne calareste la propriu pentru ca altfel suna incredibil. Sta in picioare in pat si se tranteste in fund iar daca avem ghinionul sa stam si noi in pat la tv, se tranteste fix pe pieptul nostru, sau pe burta sau pe...stiti voi unde. Consecintele le banuiti voi...
Mey, dar fii-mea ma uimeste teribil la chestia cu lovitul. Se loveste uneori foarte rau dar NU plange! Eu asa ceva n-am mai pomenit pana acum. E drept ca si eu am incurajat-o cat am putut, cand era mai mica si se lovea, dadea imediat sa planga dar eu doar ii ziceam "nu e nimic mami, nu s-a intamplat nimic, stai linistita" iar acum oricat de rau s-ar lovi, nu plange. De exemplu si-a prins o data degetelul la frigider fara sa-mi dau seama. Dupa un timp vad ca are degetelul rosu, ii curgea sange la greu dar nu spusese nici pas! Abia cand m-a vazut pe mine speriata si agitata s-a pus pe un plans...
Ieri alerga prin bucatarie in sosete si a venit in fuga si a dat cu piciorul in piciorul de la scaun. S-a oprit, a scos un "ohhh" dar nu a plans! Si stiti si voi ce dureroase sunt loviturile astea la degetele de la picioare...Din punctul asta de vedere ma bucur ca e asa, e curajoasa.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lexi.. din ce povestesti parca o vad pe Cosmi...la fazele cu saritul in pat...peste noi ma zapaceste. Face exact la fel.O distreaza de minune treaba asta.

Haideti fetelor spuneti tot ca doar Lilina a deschis dimineata subiectul " copii fac lucruri trasnite". Ca sa vezi Lilico ca nu doar Vladut este neastamparat.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

monic, sunt convinsa ca nu doar VLAD face lucruri trasnite, altfel as fi plecat de-acasa de mult
si Vlad sare in pat iar eu recunosc ca l-am lasat, am pus perne si paturi pe margine ca sa nu se loveasca si l-am lasat, ba chiar intr-o zi era si cu Miruna si sareau unul pe altul
insa intr-o zi a sarit si s-a infipt in pat, taxu' nu-i pusese protectiile si de atunci nu-l mai las fara sa fim noi de fata
stiu ca alti parinti nu le permit copiilor sa sara in pat, eu DAAA, cum naiba sa nu-l lasi, stiu ca e super funny, si eu as sari, da' n-am loc

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

lexi, super tare Maria ca nu plange, Vlad in schimb imediat bazaie si vine la mine sa pup buba si sa bat locul unde s-a lovit

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Lilina, si eu o las ca doar si eu saream cand eram mica si chiar cand eram mai mare, la vreo 13-14 ani! Asa ca de ce sa n-o las? Ca doar am grija, stau langa ea sa nu se loveasca. Eu cred ca nici sa fii prea strict nu e bine, un copil trebuie sa se bucure de copilarie cat se poate de mult, ca e atat de scurtaaaa!
Wow, deja trebuie sa deschid un capitol nou.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Hai Lexi baga un capitol nou ca doar avem de povestit

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput