Colectia de toamna-iarna 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 8
Noki_Lara spune:
Lavi, la Booboo nu e inclus clown-animator. Il iei daca vrei. Dar copiii nu se plictisesc pentru ca e ceva spatiu de misunareala: un harnasament mare de plasa, cataratoare etc si unul ceva mai mic, cu topogan etc. Pe de alta parte, la varsta asta e fun deja sa aiba pe cineva sa le faca baloane, sa le picteze etc...Meniul de parinti e f bun la gust, ca toata mancarea de la Booboo. UNICUL lor defect e pretul global la care se ajunge si care e maricel. Dar e mai mic de exemplu decat la Kid's Land, ala de pe Splaiul Unirii.
La Mac cica rezervarile se fac din primavara pentru toamna...
Eu mi-am mai definitivat lista si sper sa ma decid cat mai repede pentru un loc, ca e haos cu rezervarile.
Doar ca trebuie sa vizionez 2 locuri noi, unde nu am mai fost: Casuta cu povesti si Castelul fermecat.
Amu ma duc la nani, ca mi-a ajuns pe ziua de azi...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Noki la BooBoo am fost o data ca loc de joaca si am vazut ca intr-adevar au multe "harnasamente" in care sa se dea.
Multumesc tare mult pt review 

Mai exista 1 loc de joaca pe Bv Unirii intre pta Unirii si faimosul tau loc de munca. Acolo a fost Silvia prin iunie, nu mai stiu de ce au am stat acasa cu Nati, poate a fost bolnava.
Si mai este unul pe Bv Decebal, cred.
Oare daca fac in timpul saptamanii de la ora 18 e naspa pt invitati? Ca ziua Nataliei pica in timpul saptamanii anul asta.
------
Am fost la dentist si i-a scos dintisorul Silviei, i-a facut un pic de injectie pt ca radacina era f. adanca, se topise doar partial.
Apoi i-a dat dintisorul intr-o cutie, i-a spus sa-l puna pe perna ca vine la noapte Zana maseluta si lasa ceva in locul dintisorului, "ai auzit, mami?"
Aseara era f preocupata cum sa lase dintisorul pe perna sau sub perna, sa-l gaseasca Zana. 
Cred ca v-am mai povestit cu tehniciana dentara si Zana Maseluta. ![]()
--------
Gradiniteilor, ce mai faceti?
Muciosii v-ati facut mai bine?
Roxi ce mai face Matei cu nasucul?
soanso spune:
neata buna,
Noki,am patit si eu cu Sorana sa vb te miri ce de cand e la gradi...imi zice zilnic ca si-a aruncat mancarea la cosul de gunoi,desi educatoarea ii spune socrelei ca mananca fata,am luat-o si eu "tare" si a recunoscut ca a papat si ca alt copilas a aruncat mancarea la cos si la certat educatoarea,ieri nu am dus-o la gradi pt ca ia mers burtica,dupamiaz a zis ca ii este rau si sa-i dau o punga sa vomite...am ramas tablou..de unde stia ia de asa ceva...de la gradi evident!!!
lavi,cum e cu Zana maseluta???ce cumninte fetita ai..bravo!
mari_alexia-sarisem si eu fraza aceasta e Andei...mare dreptate si mult adevar .sanatate multa.
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
bb_alinus spune:
Neatza!
aseara nu am mai intrat ca am fost ocupata cu vizionatul pozelor lui Feli care mi-au dat asa un chef de vacanta la soare, ca am stat apoi pana la miezul noptii sa caut pe net vacanta la soare in februarie. Inca nu am gasit dar mi-am definitivat destinatia: Guadeloupe, habar n-am cum e dar sper sa gasesc ceva la fel de exotik ca Botanikul recent vizionat!
Si da Ilinca e o frumusete, dar asta stiam deja.
Lavi pe vremuri parca se arunca cu dintele pe acoperis si se zicea o poezie haioasa cu o cioara parca...Ehe acuma e cu Zana....
Eu citesc ce investitii se fac pt aniversarea copiilor si imi zic ca mai bine e aici unde nu servesti decat copiii si eventual ceva de baut la parinti. Iar la copii dai doar prajitura si suc ca doar la ora 16h asta e gustarea. Daca te infatisezi cu cartofi prajiti sau alte celea sa vezi ce fetze fac astia pe aici....
Bineinteles ca o sa fac si o cina ca sa o aniversez pe miss insa va fi doar cu cativa prieteni mai intimi si atat.
roxisialexia spune:
buna de dimineata fetelor!
am lasat-o pe lexi la gradi intr-un semi plans cauzat de cei 5 pitici ce plangeau in clasa, am pus sa fac supica pentru matei pe care il legan langa mine si eu iau micul dejun batand in taste
.
si in casa e frigul naibii, abia astept sa dea drumul astia la caldura ca suntem toti raciti.
lavi, multumesc mult pentru informatii si pentru ca ai intrebat de noi, esti de milionae
. matei e cam la fel si acum abia respira si nu stiu ce sa ii mai fac, abia pot sa il aspir pentru ca nu sta de niciun fel nici picaturile in nas nici sinupretul nu ii place ![]()
ai fost la gradi, ziceai ca ei incep pe 22? ce mai zice silvi despre scoala, esti multumita de afterschool? felicitari pentru curajoasa silvi o sa ii aduca zana maseluta un dintiosr alb si sanatos.
madau, ce mai face miru cu gardi ? ai gasit ceva de lucru?
maria
sanatate multa lui cristi!
lavi, locul de joaca de pe unirii este mic si urat, poate cel mai urat.cel din decebal este frumusel insa nu foarte spatios. cel din splai este mare, are loc special de luat masa pentru copii si loc pentru parinti si sunt destul de maleabili privind nnumarul de invitati, acolo am vrut sa fac anul trecut alexiei.
feli, multumesc tie lui doru pentru informatii
, frumoasa vacanta ati avut ma bucur pentru voi, sa va fie de bine.
catalina, parca iti placea vremea asta
, te-ai indoit? .
biencutei ce mai face?
ioana cum a fosta zi cu maria la gradi?
Noi trebuie sa ne apucam de invata poezii, au pus la avizier o poezie si trebuie sa o repet cu fii-mea acasa. Am intreabat-o ce poezie a invatatsi imi spune: "ctelus cu parul cret" si poezia se numeste " batistuta mea-i mmicuta" ["D]........( parca vad ca o sa-i placa matematica)
roxisialexia spune:
alina
, nu s-a mai gandit fii-mea la tv, eu am fost uimita ca nu mai folosise nciodata cuvantul asta.
cum ai ajuns azi la job, pe bici? ![]()
succes in cautarea vacantei.
meems, un gand bun pentru voi, ma gandeam ce mai faceti?.
sper ca suneti bine.
inuta, ce mai faceti? ce mai afce pufosel, cate kg are?
lavi02 spune:
Alinus & soanso da, pe vremea noastra era cu dintele aruncat oeste casa...
Acu' cu Zana Maseluta asta e povestea: pui dintisorul pe perna seara si pana dimineata Zana ia dintisorul si lasa in loc bani sau un cadou.
Roxi ce sa zic de Silviuta: mi-a zis azi iar invatatoarea e ca e cam neatenta si agitata si e pacat de ea ca-i asa desteapta... Sa mai vorbesc cu ea, sa o mai conving...
Ieri la ora de muzica i-a pus sa cante cantece pe care le stiu de la gradi si ea a cantat un cantec care ii place ei mult si a zis ca i-a placut Doamnei
si mai era o alta doamna venita in clasa care a aproape a dansat, zice Silvia.
Ce ma nemultumeste deocamdata la after-school e ca dna care ii supravegheaza la lectii le corecteaza greselile cu picul iar invatatoarea de la clasa e contra si eu ii dau dreptate. trebuie sa vorbesc cu ea.
Altfel sunt f multumita ca orele de engleza si de sport de la after-school se completeaza cu cele de la clasa si are de luni pana joi in fiecare zi si engleza si sport, ceea ce e f bine, la engleza mai ales "Repetitio mater studiorum"...
La gradi n-am fost, merg saptamana viitoare. Ce sa zic, mi-e pana in gat de bona si de prezenta straina la mine in casa, PANA IN GAT, credeti-ma. Sper sa rezolv cu gradi, mai ales ca sunt convinsa ca e necesara si pt Nati, ca nu face nimic educativ cu bona.
Apropo ATENTIE: unei mamici i-a spus azi dimineata invatatoarea ca n-a facut nimic copilul la gradinita si mama saraca a recunoscut ca e cam asa, desi copilul e de la 2 ani si 10 luni la gradi.
Mi-a fost jena sa o intreb la ce gradi a fost. Asa ca pe Nati vreau sa o dau la aceeasi gradi ca si Silvia pt ca Silvia a lucrat f mult si frumos la gradinita.
La gradi exista programa analitica si trebuie efectuata. Nu e necesar copilul sa scrie si sa citeasca in cls I dar la gradi trebuie sa faca niste exercitii precursoare care sa-i ajute la coordonarea manutelor. In plus fac despartiri in silabe, samd.
O educatoare a Silviei a incercat sa se mute la o particulara. Dupa 2 saptamani s-a intors pt ca o plateau dublu dar si orele de program erau duble. Cand a vazut ca vrea sa plece patroana i-a oferit mai multi bani dar educatoarea n-a vrut sa mai stea pt ca nu putea sa-si faca treaba bine: copiii au tot felul de activitati suplimentare cu cadre din afara si ea nu mai reusea sa faca programa analitica (obligatorie!) pentru ca copiii erau obositi dupa celelalalte activitati. La gradinita sunt prevazute prin programa 2 activitati zilnice a cate 30 de minute cu pauza intre ele, in rest joaca.
roxisialexia spune:
ai dreptate lavi, si eu sunt pentru gradi de stat am si norocul sa locuiesc chiar langa o gradi foarte buna si recunoscuta pentru educatori buni, unde mai pui ca stau un bloc cu educatoarea si asta am aflat cand am inscris-o la gradi
habar nu aveam de ea.
eu zic ca o sa fie bine cu silvia, o sa se cuminteasca curand
, ma bucur ca e bine la after school chiar ma gandeam daca este ok.
Noki_Lara spune:
Mneata!
Sa va povestesc aventuri de la gradi: ieri educatoarea imi zice vadit ingrijorata ca lui Sarah ii cade parul rau si-mi arata o suvita intreaga pe care o pastrase intr-un servetel. Io ma stresez, dupa care-mi pun mintea la contributie...cum Doamne iarta-ma sa-i cada asa de rau la gradi si acasa deloc? Dupa care imi pica fisa, cand am vazut ca are o suvita retezata ca de fapt i-a taiat cineva suvita respectiva...o intreb pe bufnita si-mi zice senina ca colega ei, Bianca, i-a taiat parul cu foarfeca...cool, nu?![]()
Lavi, foarte fain ai explicat cum sta treaba cu gradi.Cu locurile de joaca ti-a explicat Roxi. Cel de la Bd Decebal e Kids Planet si cel de pe malul garlei Kiddy nu stiu cum. Si mai e ala de langa vestitul meu sserviciu, vorba ta, o porcarie inghesuita, am scris eu in reviewul de ieri, Arlechino.
Roxi- deci s-a cam bucurat Alexia ca a scapat de acasa.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Noki vezi tunsorile
practicate de Silvia asupra lui Nati.
Roxi eu nici nu-s de principiul ca trebuie sa stau in spatele copilului sa-si faca tema, eventual cu bota 
Din greseli invata si trebuie sa fie responsabila. Nici in spatele meu n-a stat mama si era profesoara de romana si statea acasa in anii aia, deci timp si competenta ar fi avut dar astea erau principiile ei (bune zic eu).
Ieri a luat un "Bine" pe caiet pt ca a avut niste greseli, niste liniute nu tocmai frumoase pe final. O stiu eu pe Silviuta ca se cam grabeste, mai ales la sfarsit, ca primele randuri erau foarte frumoase
. I-am zis sa nu se mai grabeasca si sa fie mai atenta alta data si sa nu se supere prea tare.