Colectia de toamna-iarna 2005 (209)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noki, pai ce faceu fetele cu o foarfeca in dotare....daca taia din greseala si altceva???? Cum o iresponsabila-mi de mama ce sunt am facut acu' ceva timp cand am tuns-o pe miss? I-am luat si o bucatica din gat .

De-ale lui miss:

- la scoala invata trimestrul asta insectele, acum e la albina. Sa vedeti cu ce cuvinte vine in ea, in franceza, de nu inteleg mai nimic. Asa am invatat si eu cuvinte noi ca de ex stup si bondar.

Faza: alaltaieri am incercat sa ii dau mamaliga missei - nu ii place. Incerc disperata sa o conving: uite mama seamana mamaliga ( polenta in fr)cu o albina, e la fel de galbena, cred chiar ca albina ti-a trimis-o. Si miss are o revelatie: da, ai dreptate, e polenul ( de la polenta) din flori, hmmmm hai da-mi sa gust! Beurkkkk nu-i buna deloc....

Apropos ca intreba cineva la ce ora se culca copiii: miss intre 19:20 si 19:30....si doarme pana la 7:30-7:45. Asta pt ca nu vrea sa faca siesta la scoala.

Aseara dupa ce a baut lapticul in pat ( noi ne-am pastrat momentul asta al nostru de mare intimitate) eu am mai ramas un pic pe ganduri langa ea asa aplecata pe patut, ea imi zice: Hei, uite ca am terminat si imi arata cu degetul usa, gata poti sa pleci sa speli biberonul...cand iesi sa nu uiti sa dai drumul la muzica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alinush, noi inainte de 21.15 nu reusim sa ne culcam. Bine, e drept ca nici nu ne straduim prea tare.Si apoi nani pana pe la 7.30. In week-end, pana pe la 8.30.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

eu azi am dus-o pe maria la gradi, plansa toata de-acasa. Of, of. Ce-mi doresc e sa nu se imbolnaveasca mai rau decat e.
Fii-meu imi darama casa. Mi-a gasit nanasul cu el. ieri am scos sacul de gunoi din galeata sa-l duc pe hol si numai ce m-am intors cu spatele, ca fii-meu avea deja galeata pe cap. Pe de o parte ma distrez, ca nu am vazut ce poate face un copil la varsta asta, pe de alta parte mi-e groaza la ce ma asteapta. Si sunt multumita ca nu ne-am luat prea multa mobila prin casa.
incerc azi sa ma duc eu dupa maria, ma duc sa culc dracusorul mititel.

Mergi la inceput

Meemsulici, voi ce mai faceti? Mi-a placut mult ca acum cateva seri aveai la status pe mess o fraza ceva cu marea si innotatul, ceva in spiritul: "nu trebuie sa fugi de greu, ci sa inveti sa-i faci fata". Il mai pui odata, please? Ca sa mi-l amintesc si io.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ioana fa-ti obicei sa mergi tu cu Stefan dupa Maria! Avantaje:
-se bucura Maria ca vii tu sa o iei
-mai stai de vorba cu educatoarea, vezi cum gandeste, afli despre Maria, vede si ea ca esti interesata
-daca e vreme faina si sunt jucarii in curtea gradinitei poti sa o mai lungesti pe acolo; copiii se joaca tu mai socializezi cu alte mamici.
Stefanelul cu care ti-ai gasit nanasul!
Acusi va sarbatoriti si voi!

Fain motto la meems!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

lavi, asa voi face, dar acum la inceput o luam in jur de 15, 15.30 si cade taman cand doarme fii-meu. de ex acu' nici nu s-a culcat, urla de somn, deci exclus sa ma duc dupa ea SI eu vrea sa merg, mai ales sa vad ce face, vb ta sa aflu de la educatoare ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Roxana , nu m-am razgandit iubesc vremea asta, dar ma supara ca in perioada asta raceste Bia deci o si urasc
Multa sanatate lui Matei si pupici lui Lexi sa fie bine la gradi Voi unde va sarbatoriti, ca mai aveti putin putin...

Noki , ce a spus Adila de petrecere? unde faceti pana la urma sau nu stiti? ma amuzat faza cu tunsul, dar totusi nu e de ras ca o putea tunde mai mult.

Alina , esti cu sau fara bicicleta? pe miss care scoate perlutze.

Lavi , ce a primit Silvia pentru dinte de la Zana Maselutza?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Catutza, am gasit aseara impreuna cu consiliera mea pe probleme diverse, alias madam Mitza, bunatate de solutie de compromis: petrecere la un loc de joaca, dar cu un numar minim de invitati. Am facut o rezervare prealabila la Booboo, ca sa nu raman fara loc, dar trebuie sa vizionez inca 2 locuri de joaca, sa vad daca nu-mi plac mai mult.
Io-s pe principiul de a schimba locurile de petrecere a zilelor de nastere si concediilor. Nu-mi place de 2 ori in acelsai loc, asa ca as prefera sa fie de data asta altundeva.

Cu vremea...io conduc detasat in topul locuintelor-iglu: la mine-n casa sunt 19 grade!!!! Asta in conditiile in care stau spre vest si de la pranz pana seara am soare, desigur, atunci cand el sta cuminte pe cer.
Si evident ca bufnita mea NU poate sa doarma invelita, mama ei de habauca!

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Helou.

Am reusit sa incarc si eu cateva poze de la ziua mormolocului meu mic. Doar cateva intrucat numai cateva am facute cu aparatul meu. Restul...nu stiu cand voi ajunge in posesia mea.

Vazut poze TANIA...frumoasa fata ai. Bine, nici frate'su nu-i de colo...sunt scumpi amandoi.

In rest, am citit numai pe diagonala si am uitat deja cui vroiam sa-i raspund.

ma duc la cusut ciorapi...

edit: bine ca NU am pus si link-ul de la poze. iote aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca postarea mea pica la fix...

Ieri am fost la un party de 2 ani al baietelului unor prieteni buni, la KID'S DREAM (ala din Pache). Frumos, mancarica buna, au avut si o animatoare care a facut toti banii, s-au distrat copii foarte bine, i-a pictat pe fatza, a fost super ok. Mancarica pt adulti buna, au avut si pizza si cartofi prajiti cu ceva crochete de pui, rosii, castraveti...per ansamblu a fost SUPER. Nu ma intrebati de bani pt ca deocamdata nu stiu cam cat a fost dar voi intreba. Am fost cam 10 copii s vreo 25 de adulti. Locul de joaca e ok, destul de aerisit.

La BooBoo Jungle i-am facut eu anul trecut Mirunei, dar e cam scump. Frumos, dar scump.

La Boom Land e ODIOS! Frig, nu au WC..nu va recomand. Cel putin eu am fost acolo la un party si am ramas cu un gust tare amar

Kiddy Land e aproape de mama, am fost des pe acolo, mie una mi-a placut. Au spatiu mult, nu-s asa dotati la capitolul "harnasamente", sala de mese e sus la etaj dar au un TV unde poti vedea ce se intampla jos. Fetele de acolo sunt super atente cu copii.

La spatiul din Unirii am fost odata dar nu mi-a placut. Spatiul ala a lumea e doar pt copii mai maricei, cel putin acum 2 luni cand am fost pe Miru n-a lasat-o sa intre decat la bile...ca cica n-avea baremul de inaltime pt restul. Deci din punctul meu de vedere nu ma prind acolo.

Asta e experienta mea...acu' decideti fiecare

In alta ordine de idei, azi n-am dus maimutza la gradi pt ca e fornaita si avea febra dimineata (38.5). I-am dat Nurofen si am vrut s-o duc dar nu m-a lasat tasu'

De maine si pana duminica ramanem cucuvele, domnul pleaca in Delta la peste...ma bucur de mor. Si ne-am mai si certat de dimineata, ca s-a sculat cu fundul in sus, deci am niste nervi pe el...

Fug sa a bag si eu in pat nitel, am o durere de cap si de gat de-mi vine sa ma arunc in garla.

Pup

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput