Colectia de toamna-iarna 2005 (209)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tania, defineste "foarte mult". Eu imi tot fac calcule, tot compar diverse locuri, dar nu cred sa ies cu un buget de sub 1500 ron, orucm as da-o, ca am multi copii, implicit multi parinti. La voi au fost putini...
Faza cu animatoarea a fost insa chiar de prost gust, dar eu una m-as fi luat de ea, ca vorba aia, tu ai platit-o.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

pai uite de-asta prospera unii si se cred chiar buni in ceea ce fac. Fiindca clientii nu le spun ca au probleme si care sunt. Asa cum spunea noki, mi se pare normal sa atragi atentia, doar banii nu se fac la ciocan.

Tania, superba familie ai, sa fiti sanatosi cu totii. Tu mi-ai parut obosita in poze, ce sa mai zic de slabit

Feli, da, mai muceste, dar maine o fac pachet la gradi. Cu inima indoita, dar trebuie sa o luam de la capat.

M-a pus tare pe ganduri ceva ce i-a spus lui taica-sau aseara: ca i-ar fi zis educatoarea sa spuna acasa ca e mica si vrea sa stea acasa, ca e aglomerat la gradinita. Sper din toata inima ca e o inventie de-a ei (cu toate ca termenul aglomerat e nou in vocabular, deci clar preluat de la gradi), ca daca nu-i asa iese cu scandal monstru.

merg sa vizionez pozele feliciei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

NOKI, si eu m-as fi luat de ea daca nu as fii fost tot un du-te-vino pe scari, intre cei 2 copii, intre musafiri, ca a fost nebunie si vanzoleala. Asta si din cauza ca petrecerea a fost programata de la 17:30 la 20:30, dar invitatii au inceput sa vina dupa ora 18:00, asa ca s-au cam precipitat lucrurile. Nu-ti spun ce rau imi pare acum ca nu m-am bagt putin in ea, nu-mi ramane decat sa-mi vars acum frustrarea pe aici.,

Ref la costuri, totalul a dost de 1200 ron , in conditiile in care :
- 180 ron animatoarea
- 160 ron locatia
- 180 ron tortul de 4,5 kg
- 160 ron meniurile de copii (cele 8 meniuri neatinse)
- 520 ron meniurile de adulti

cam atat

Mergi la inceput

Ioana, parca e prea de tot sa inventeze ditai "alibi-ul de stat acasa". Clar i s-a zis ceva de genul asta...
Uite, si Sarah mai bate campii, dar tot din realitate vine povestea: ieri seara a fost cu mama la Mac si au mancat McNuggets si acasa a tot inceput "ca-mi vine sa vomit...". Ea, care niciodata nu a vomitat deci habar n-are ce e aia. Mama deja era panicata. Cand am ajuns eu la mama, Sarah iar o ia cu textul, zambind asa...usor banditeste. La care io m-am prins ca era vorba de un baietel de la gradi pe care-l lasasera parintii la gradi dupa ce vomitase odata dimineata si pe care-l durea capul si ii tot zicea asta educatoarei.
Sarah a auzit treaba si probabil a marcato aceasta sintagma nou si i-a zis-o si lui mama.
Si eu am luat-o direct: "vrei sa zici ca pe baietel il durea burtica si ii venea sa vomite, nu?" Si a venit si raspunsul insotit de rasul banditesc: Da!
Noroc ca l-am auzit si eu pe baietel de dimineata ca altfel cred ca ma panicam si io.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Tania, da..cam mult pentru cat de putini ati fost. pe de alta parte, in Bucuresti animatoarele sunt minim 250 ron, meniul de copii minim 45 ron, iar tortul e separat...

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

mai, dar frumoasa s-a mai facut ilinca

Stiti ca Feli e zgarcita cu pozele, in general

Mergi la inceput

Ioana, soarecu' lui Feli a fost mumoasa inca de pe vremea in care mie si Feliciei ne venea sa le aruncam pe matracuce pe geam...sincron...

Ma duc acasa sa dezbat proiectul de buget alocat zilei de nastere a bufnitei cu Adila. Presimt o respingere.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, multumesc .

Tania, n-as fi banuit ca in spatele petrecerii s-au ascuns atatea probleme. Desi de faza cu animatoarea chiar m-am mirat, ca-mi spusesesi ca va fi si l-am pregatit pe Cristi pentru clown (in caz de, sa nu se sperie), dansat, cantat... Nu-i nimic, data viitoare.
Dar au fost si parti ff frumoase:
- plin-plin de jucarii, multe si variate
- adultii - multi de tot, dupa parerea mea - sigur s-au simtit bine
- iar tortul a fost cel mai bun pe care l-am mancat vreodata . Tot nu ma puteam eu hotara daca imi place cu ciocolata si rom, sau cu fructe, sau cu frisca, iar asta le avea pe poate, combinate ultra-fericit
Si nu in ultimul rand, ne-am mai vazut si noi cu totii, ca si-asa e cam rar.

Feli, mi-a placut relatarea excursiei. Deci v-a facut-o Ilinca si voua . Credeam ca suntem noi singurii care nu stiu sa se bucure de concediu cu copiii si deja viseaza la urmatorul, in 2 .
Faine si pozele, pacat doar ca esti asa de tare la cenzurat .

Alexandrina, la cele de mai sus as mai adauga: pe ce munti ati urcat? Poate va vedem si pe voi Sau... ia sa vad - trebuia sa caut pozele la locul binecunoscut? Ma bucur ca te citim pe forum, poti scrie si daca nu esti chiar la zi cu cititul.

Noi cu muci la greu. Imi si uitasem: faza care ma dispera cel mai tare nu sunt mucii, ci faptul ca nu mai mananca nimic si nici nu pot sa ma cert cu el ca 1-2 si varsa si ma ia jalea sa vad ca nu mai are nimic in stomacel. Vai, vai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La BooBoo Jungle au si animator inclus sau numai daca platesti clown?
Adica daca nu platesti clown nu organizeaza nimeni nimic pt copii?

Acolo am fost la loc de joaca si mi-a placut ca sala pt petreceri e oarecum separata.

Apreciez la ei ca au meniu ca lumea pt parinti, sper sa fie si bun.

Macdonald's s-a renovat cel de la Unirii si s-a facut spatiu pt copii la etaj, e chiar mare si dragut. Dar noi unii ne-am plictisit de atata ani de Mac.

catutza am povestit vineri sau sambata. Ideea e ca n-am luat nimic, mai caut, ce am gasit la BE se gaseste si in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Am rasfoit doua subiecte in spate, dar am gasit ce cautam. Asta ar trebui sa-mi scriu mare, pe toti peretii, sa nu mai uit .
Anda, mii de multumiri si toata admiratia !

Citat:
citat din mesajul lui anda77
din pacate unele dintre noi si aici ma includ si pe mine ne dam seama doar ulterior ca odrasla nu nici REA nici VINOVATA de ceva!
pur si simplu e o etapa normala de dezvoltare a constiintei mediului inconjurator, a propriei constiinte, parerea mea. e ca un animal pui, acum testeaza. niciun copil nu e rau. ba chiar cateodata ar trebui sa ne bucuram ca trece prin perioada asta, ca e un test de maturizare.
problema este ca suntem oameni, cu oboseli, cu nervi, si cateodata te scot din minti complet niste crize care nu sunt la nivelul nostru. si uitam care este nivelul lor normal. le cerem sa se comporte frumos. dar ei nu stiu ce este aia frumos!

Evident ca am uitat ceva: vazut - placut mult pozele de la zilele Bucurestilor, frumoase doamnele si copiii.

Mergi la inceput