Colectia de toamna-iarna 2005 (209)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

daca e cineva p-aici: cum se opreste sughitul la un om matur? sughit de 2 ore, deja ma oare pieptul, am incercat cu cald, cu apa, nimic. incepe sa ma doara si capul. ce sa fac?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ando, fara gluma, te pui in cap. Lumanarea, stii tu.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda, incearca sa-ti tii rasuflarea cat de mult poti. La mine mai lucreaza si o cana de lapte rece bauta cap-coada fara rasuflare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mi-a trecut cu tinut respiratia. de mai multe ori. n-a mai fost nevoie sa stau in cap, dar am retinut sfatul. n-o iau in gluma, se poate sa functioneze. am citit ca sughitul e un spasm al plamanului de fapt. daca asupra acestui plaman:) functioneaza cateodata sperietura care opreste sughitul, nu vad dc n-ar functiona si statul in cap. trebuie sa fie ceva explicatie cu presiune, cu plex, cu torace etc

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'neata!
Se pare ca mandrutza mea s-a atasat de o ingrijitoare. Eu eram in bucatarie, savuram cafeluta alaturi de o . Ea era in dormitor, isi bea lapticul. Numai ce ma trezesc cu ea langa mine intrebandu-ma daca mergem la camin ... Biine, pe drum a miorlait ca nu vrea sa stea singura, pe urma ma intreba unde e tanti. Care tanti? Cand sa intre in sala, o vad ca i se lumineaza fata si o aud cum ma intreaba cum o cheama pe tanti. A alergat direct la ea in brate. Cu ocazia asta am aflat si cum o cheama, se pare ca o indragesc copiii ca avea o gashca in jurul ei.
V-am povestit ca fiica-mea m-a parat la mama ca fumez?
N-am fumat niciodata de fata cu ai mei, nici nu m-am laudat la ei ca fumez, desi cred ca ei stiu de lucrul asta. Intr-o zi Elise imi zice ca vrea sa vb cu bica de a buad (bunica de la Barlad). Formez nr si-i dau tel. Eu langa hota, . Si numai ce o aud "mama fumeaza o sigana". Am incremenit. Bine, mama a inceput sa rada cand am preluat tel., repetand ce i-a zis nepoata, dar eu am dat-o cotita cat am putut

meems, eu azi am ore de la 1 si ma gandeam ca am ce viziona poze pana atunci. Frumu foc Rianna.
Joy, si tu esti mama zgarcita cu pozele... Ce a ales Alexutu de pe tava?
anda, mai opresti sughitul cu: o lingura de zahar mestecat si inghitit (fara apa, de la un prof. de sport citire, relaxeaza nu-stiu-ce) sau respiri aerul dintr-o punga de hartie, cum fac aurolacii.

felicia, catutza, distractie placuta la botez. Si noi avem o nunta pe 12 oct, la Tg. Frumos. Asa am un chef de dus... Mai ales ca e si duminica. Si nu cunoastem decat pe nasii de cununie, care ne-au fost si noua nasi si ne-au incaltat cu nunta asta.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda sughitul e spasmul diafragmei, care e muschiul ce separa cavitatea abdominala de cea toracica. Metoda pe care o stiu de la mama si functioneaza intotdeauna: "bea 9 guri de apa". Incontinuu, fara sa te opresti. Astfel iti tii respiratia mai mult de o "cadenta" de sughit si iti fortezi diafragma sa se opreasca.

Pardon. E 26 septembrie. Unii dintre noi se sarbatoresc pe 28 octombrie, altii pe 2 noiembrie, pana la tinereii de decembrie mai e.

Ca si Feli, si eu votez sa nu mai deschidem subiecte separate pentru urari. Uram la subiect si gata.

Alinush votez cu tulnicul, mai ales daca il si ai in casa. Vezi ca s-ar putea sa te puna sa tragi o cantare, te pricepi? Povestea cu tulnicaresele cred ca e interesanta pt ei mai ales ca e specifica Tarii Motilor.

Noki in tot raul si-un bine cu "cripta" bistriteana: cand te intorci la Bucuresti o sa ti se para cald in apartamentul tau.

Mergi la inceput

negaraCristina la fel patim si noi. Dupa ce ne-am intors din Slovenia am lasat fetele la Alba si noi am venit la Bucuresti la servici. Dupa vreo 2 zile ma intreaba soacra-mea la tel: "si cum e cu stalpul ala care a intrat in masina? " "aaa, pai la Piran, intr-o parcareeee" " si ati luat si o amenda pe drum?"

anda si care-s culorile toamna-iarna 2008-2009? Ne mai pui la curent cu trendurile pls?

meems tare frumu' si dulce Rianna ta, care de obicei de altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Cand am si eu putin timp de citit si scris vad ca voi somati....Nu bun, nu bun.
La capitolul nunti/botezuri/ taieri de mot va rog sa nu dezvoltati prea mult subiectul. Eu sunt campioana. Deja am vreo 6-7 nunti si botezuri bifate vara asta, deja luna asta am fost la 2, maine mai am o nunta, teoretic erau 2 dar la una am anutat ca nu servim, 2 botezuri in octombrie, 2 nunti +2 botezuri imediat dupa sarbatori anuntate. Deci eu daca mai vad sarmale si torul miresei o iau razna. deja ma simt ca mama pentru care nuntile si botezurile sunt unica modalitate de socializare.
Legat de fumat si la noi e la fel, nu am fumat niciodata de fata cu ai mei si fi-miu a invitat-o pe mama pe terasa la ea la o tigara si o cafea, asa cum face mami. Maica-mea a ras dar taica-miu a inebunit, dupa ce s-a calmat a incercat o forma de morala via telefon cu mine, dar fiind in una din zilele mele proaste i-am taiat instanteneu macaroana, cred ca s-a cam suparat, dar asta este.
fug sa dau un telefon ca e ziua nasului meu azi.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Desigur ca m-am facut de cacao, ziua nasului meu e maine, noroc ca am sunat intai la nasa, ca aveam asa o senzatie ca ma insel, si mi-a confirmat ca e maineNoroc ca si soacra nasei mele, bunica sarbatoritului adica, il suna de 17 ani sa ii ureze La Multi Ani tot pe 26, asa ca e cat de cat scuzabila eroarea mea.
Mita

Mergi la inceput

Mitza anul trecut parca (?) am avut si noi un an de-asta plin de nunti. Mie mi s-a luat total, ma plictiseste la culme furatul miresei, tortul si alte artificii. Noroc ca eu mi-am facut nunta proprie mai in tinerete cand nu participasem la atatea si inca mi se mai parea fun, ca acum no way, nu m-as mai baga la asa ceva. Pe de alta parte, vba ta, e o ocazie sa mai dansezi si sa mai socializezi.

Mergi la inceput