Colectia de toamna-iarna 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 13
anda77 spune:
bbalinus, cat timp ai la dispozitie la prezentare si care e logistica. adica ai o masa cu sarmale si pliante facute de tine, sarmale separat si prelegere de xminute separat sau cum iti prezinti tara. mi-au venit niste idei dar depinde de logistica.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Alinush, spune-i lui tanti ca sarmalele si cozonacii sunt pentru Craciun
.
Serios, pentru mine perioada asta inseamna zacusca, salata de vinete, ardei copti, placinta cu mere si prune, must cu gogosi...
Dupa parerea mea sunt specifice si astea.
Daca te incumeti la sarmale, pune alaturi si o mamaliguta ![]()
miri__b spune:
hei hei hei
ce lucruri interesante se discuta pe aci!
azi a fost petrecere in firma.IAR! Acum am sarbatorit aniversatii lunii septembrie. tot cu dj, tort,dans. nu stiu cand mai muncim.
am fost la BE, balamuc ca in fiecare an, cel mai tare la ciorapi si caciuli si jucarii, acolo erau ciorchine.sambata seara am fost in club, luni cu sotul la restaurant, intre astea o cosmetica, epilat.... ce bine e kidless.dar mi-e un dor de el... am si vb l atel , numai in primele zile, dupa imi era teama ca-l fac sa planga. acum mergem sambata sa-l luam.
Am citit tot, ma bucur ptr cei ce se adapteaza la gradi( noi mai asteptam putin sa amortizam pensionarea lui mamaie)imi pare rau ptr bolnaviori.
mi-au placut pozele de la zilele Buc, de la Botanik, de la micuta Anna.
Madau tot singura, saraca mama?
Xandra ce faci? slabesti?si mie mi se spune ca slabestc, pe cantar n-am mai dat nimic jos, dar hainele din primavara vin largi pe mine
hai ca m-am laudat destul.o intalneala ceva?
meems spune:
Catutza, cumparaturi de Craciun deja?
M-ai intrebat de poze, nu prea am recente, doar cateva cu Rianna de luna asta aici: http://www2.snapfish.com/thumbnailshare/AlbumID=243129330/a=37114637_37114637/t_=37114637
Buluci, imi pare bine ca se aseaza cat de cat lucrurile la voi. Pupici lui ginerica.
Miri, ce bine-ti merge 
felicia74 spune:
salutare!
eu incerc sa ies din depresia intoarcerii in Bucuresti, of, mai ales pe vremea asta mohorata si numai oameni tristi in jur![]()
Dar lasa, sambata merg la un botez, party iara!![]()
Noki am stat in blocul alaturat la Orhideea, langa Palmier. A fost ok.
Tu ce ai facut, ai dus copilul la gradi sau la hair-stilist?
Bine ca nu s-a intamplat nimic grav, dar te pune pe ganduri.
Oricum, orice ati scrie, eu ma gandesc din ce in ce mai serios sa caut o gradi ptr Ilinca, ca nu mai e de stat acasa. E atat de rasfatata, nu vrea sa vorbeasca cu tataie, se tranteste pe jos, urla demonstrativ cand nu-i convine ceva, plus ca poate devine mai sociabila, ca acum parca ar fi printesa mofturoasa, nu-i convine nimic.
In seara aceasta am stat in casa, si e mult mai cumintica, dar in parc ne scoate peri albi.
Apropo de apropierea momentului in care vom avea copilasi de 3 ani - am o propunere: ce-ar fi sa nu mai deschidem subiecte noi ptr sarbatoriti, ci sa uram aici? Ca si asa am ramas o manutza de mamici, nici de-un tabinet nu stiu daca mai putem pune
As vrea sa evitam unele situatii de anul trecut, nu mai detaliez... Dar asa cred ca ar fi mai bine.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
catutza spune:
Miri , ce distractie pe voi...cluburi...petreceri la servici,bravo voua si felicitari pentru slabit!
Meems , ti se pare prea devreme? am zis sa nu alerg pe ultima suta de metri dupa cadouri cum am facut pana acum in toti anii.
E simpatica foc Rianna ii sta tare bine cu parul prins
Feli , unde mergeti la botez? si noi tot sambata mergem la un botez si abia astept ca nu am mai fost demult la petreceri ![]()
Cu aniversarile faceti cum vreti, chiar nu ma deranjeaza. Eu sunt fericita ca face fata mea 3 ani si tac'su 32 si ca voi ne sunteti alaturi 
Ina , ce faci mamico, nu ne mai scrii nimic?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
meems spune:
Catutza, multumim 
Cred ca e bine ca ai inceput de pe-acum cu cadourile, mai greu mi-e mie sa accept ce repede se apropie Sarbatorile.
anda77 spune:
nichita uitandu-se la pozele cu rianna:
cine e acolo?
eu: o fetitza
n: ce fetitza?
eu: rianna o cheama
n: v'eau si eu la fetitza!
eu: e doar in poza, mami
n: v'eau si eu in poza aia!
nici nu ma gandeam ca rianna nu o sa fie in 2 dintre culorile iarna 2008-2009:)) dragalasa si trendy!
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
he,he, si mami lui nichita ar vrea la caldurica acolo la voi:), dar nu avem bani de excursii acum si nici zile de concediu

poate trecem oceanul la anul, sper eu:)))
de unde le-o scoate fiu-meu, nu stiu:
acum 3 minute:
n: ce bei acolo?
eu: ceai cu lapte (englezesc:) vrei si tu?
n: nu
eu, sa mai insist cu un "aliment" nou: hai incearca, macar ia o gura, poate iti place...
n: imi pa'e 'au, nu ched ca-mi place...
"cred" si "nu cred" - il mai auzisem, dar "imi pare rau dar nu cred..."
ce-mi place perioada asta cand bucatelele mici de om incep sa vb chestii mature, mor dupa ea, cred ca e cea mai frumoasa
mami de poet(09.12.2005)