Colectia de toamna-iarna 2005 (209)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Catuza sigur ca am numarul croitoresei, iti ia cam 1 luna sa iti faca o rochie de seara. preturi nu prea mai stiu ca nu mi-am mai facut in ultima perioada la ea, dar o intrebi si iti spune ea in functie de material, complexitate etc.
Noki ai dreptate cu facutul acasa, dar eu vorbeam de stressul legat de planuire, organizare, facut bugete, de zici ca e singura aniversare din viata lor. Eu recunosc ca nu fac acasa de lene....
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Distinctia e: faci petrecere a copiilor, a parintilor sau si-si?
In primul caz poti face acasa daca vin parintii, debarca plozii, pleaca si apoi si ii preiau la ora stabilita. Se practica inclusiv in Occident, am citit eu idei de astfel de party-uri in carti. Dar asta merge daca parintii nu se prea cunosc intre ei. Si daca ai nervi si energie sa organizezi, supraveghezi si strangi balamucul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mihaela , atunci o sa o caut pe la sfarsitul lui mai ca sa fiu sigura ca va avea timp pana la nunta, merci mult

CristinaN , nu am facut niciodata gogosi cu forme de fursecuri dar e o idee buna, sigur ii vor place si fetei mele mai ales daca le taie ea . Multa sanatate si tie!

Roxana , cum se simte Matei, tot mucos este?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Da, Lavi, suuuper idee. a' vorba ta, merge la raciturile alea de straini. pe cand noi atata asteptam: o ocazie de barfa intre mamici si taticii intre ei.
Si cum in cazul meu parintii se cunosc intre ei, raspunsul e unul singur: faliment la locul de joaca cu chiolhane de copii si de adulti!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Apropo de asta, uite, eu l-as invita la ziua Nataliei pe Teodor, baietelul cu care se joaca ea zilnic in parc. Dar nu-i cunosc parintii, se joaca impreuna dimineata cand ambii sunt cu bonele.

Eh, ar trebui sa-l invit pe Teodor pt Nati, ca practic e cel mai bun prieten si partener de joaca al ei. dar ce discut eu cu parintii 3h? Sau ce discuta parintii cu restul invitatilor-parinti cand nu se cunosc cu nimeni?

Noki, eeexact!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Ce chestie faina am gasit pe mail.

Subsemnatul…., va aduc la cunostinta decizia irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o detin acum abuziv. Dupa o analiza detaliata a situatiei, m-am hotarat sa ma retrag si sa preiau atributiile unui copil de sase ani, cu toate drepturile si indatoririle pe care le-am avut candva, dar la care am renuntat cu prea mare usurinta.
Vreau sa desenez cu creta colorata pe strada unde locuiesc, atunci cand trec oameni maturi si importanti spre serviciu, si sa nu-mi pese de stresul lor in lupta cu minutele si traficul care ii asteapta.
Vreau sa fiu mandru de trotineta mea cea rosie, fara sa ma interseze cat costa asigurarea pe anul viitor.
Vreau sa cred sincer ca bomboanele Tic-tac sunt mai bune decat banii, pentru ca le poti manca.
Vreau sa stau intins la umbra unui copac, cu un pahar de limonada in mana si cu ochii la norii pufosi care alearga pe cer, intrebandu-ma cu uimire de ce adultii nu fac la fel.
Vreau sa ma intorc in trecut, la vremurile cand viata era simpla. Atunci cand tot ce stiam se rezuma la cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame.
Vreau inapoi, atunci cand nu imi pasa de cat de putine lucruri stiam, pentru ca nici nu stiam cat de putine stiam.
Vreau sa cred, ca odinioara, ca totul pe lumea asta este fie gratuit, fie se poate cumpara cu pretul unei inghetate la pahar. M-am maturizat prea mult si nici nu mai stiu cand m-am trezit mare. A fost cu siguranta un abuz si imi cer iertare.
Am ajuns astfel sa aflu ceea ce nu ar fi trebuit: razboaie si purificarii etnice, copii abuzati si copii murind de foame, divorturi, droguri in licee, prostitutie, justitie corupta, politicieni de mahala, biserici de homosexuali, frati invrajbiti fara bani, ura, barfa.
Am aflat despre materialism nedialectic si mame denaturate, care isi vand copilele de 12 ani unor animale cu chipuri de barbati, pentru un televizor de ocazie.
Ce s-a intamplat cu timpul cand aveam impresia ca moartea este un concept de poveste, ca doar imparatii batrani mor ca sa faca loc pe tron printilor tineri, casatoriti cu printese castigate in urma ultimei zmeiade?
Unde sunt anii cand mi se parea ca tot ce ti se putea intampla mai rau in lume era sa nu fii ales in echipa lui Menica repetentul, atunci cand jucam fotbal in spatele scolii?
Vreau sa ma reintorc la vremea cand toti copiii citeau carti folositoare, cand muzica era neotravita, cand televiziunea era pentru stiri si emisiuni de familie, fara sex explicit si violenta implicita la fiecare zece secunde.
Vreau desene animate cu Donald Duck, peripetii echipajului "Speranta", navigand cu "Toate panzele sus" si pe mama citindu-mi despre Iosif si fratii sai.
Ce bine era cand credeam, in naivitatea mea, ca toata lumea din jur este fericita deoarece eu eram fericit!
Promit solemn ca, imediat ce o sa-mi reiau atributiile de copil, o sa-mi petrec dupa-amiezile catarandu-ma in copaci, calarind bicicleta varului Cristi si citind Robinson Crusoe, ascuns in coliba injghebata din ramuri si frunze de fag, in spatele gradinii.
Imi iau angajamentul ca nu o sa imi pese de ratele casei, de facturile de telefon, curent, gaze, apa, gunoi, cablu Tv si Internet, asigurari pentru masini, asigurari de sanatate, taxe anuale de proprietate, credit-carduri, iarba netaiata, computerul virusat si faptul ca masina a inceput sa vrea la mecanic.
Va asigur ca nu o sa fiu pus in incurcatura atunci cand o sa fiu intrebat: "Ce-o sa te faci cand o sa cresti mare?", deoarece acum stiu: vreau sa fiu COPIL.
Gata cu plecatul la serviciu cand ar trebui sa dorm si sa-l visez pe Florin Piersic - Arap Alb, gata cu stirile despre teroristi, bombe si caderi de avioane.
Gata cu barfele anturajului, care nu-mi dau pace nici la biserica, gata cu hernia de disc, par grizonat, ochelari pierduti, medicamente scumpe si dinti de portelan. Gata, stop, cedez! Demisionez din functia de ADULT.
Vreau sa cred in sinceritatea zambetelor, nobletea vorbelor, o lume a cuvantului dat si respectat, a dreptatii, a pacii, a viselor implinite, a imaginatiei innobilate, a ingerilor buni si a omului dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu.
Vreau sa am iarasi sase ani si jumatate. Fiti voi mari si importanti, si ocupati, si ingrijorati.
Eu vreau sa cresc MIC!

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noki, sa stii ca eu am facut anul trecut in stil "occidental" -cum zice Lavi- petrecerea lui miss si am avut vreo 13 copii si cam dublu parinti - desi am incercat sa le dau de inteles sa vina doar unul din doi. Eu ii cunosteam pe toti parintii, Phil cunoatea vreo treime din ei iar ei nu se prea cunosteau intre ei. Au fost francezi, romani, germani si englezi si a fost o atmosfera super.
Partea practica care imi place aici e ca nu trebuie sa faci adevarate festinuri si sa pui oamenii la masa, cu toate alea. Au stat care pe unde a vrut, am amenajat diverse masutze accesibile tuturor.
Faza care nu imi place e ca exista riscul sa se strice prin casa, mai ales ca acum avem o mobila mare alba si o biblioteca la fel....
Zic insa ca anul asta mai chem si parinti dar de la anul sunt mari si am sa le spun sa isi aduca odraslele si sa vina sa le recupereze mai tarziu.

Trimit ca ma streseaza colega!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

va sparg petrecerea si va anunt ca ne aflam in cursul lunii septembrie. aceasta comunitate este de nov-dec, nu? n-aveti ce face cand picura afara, inteleg...

pe subiectul acesta totusi, eu simt frustrari ca fiu-meu nu e nascut vara. nu-mi place niciun loc de joaca din bucuresti si acasa nu am loc de party. cu 2 copii in vizita parea inghesuit totul...mi-ar fi placut iunie-august intr-o padure unde sa inchiriez un clovn, 3 gonflabile mari, un gratar si un chelner. tot la banii aia ajungi. dar nu se poa' ca va fi decembrie. deci ati reusit sa ma angoasati:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Andache, ma intrebam io ce coci de nu mai zici nimik de cateva zile...deci coci frustrare. Buuun asa.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Aha deci, hai sa schimbam subictul....desi pt cele ce vor sa inchirieze e cam vremea sa se hotarasaca

Va rog sa ma ajutati intr-o problema ce devine urgenta si trece inaintea aniversarilor .... As dori sfaturi, idei si tot ce puteti.
Azi mi s-a dat tema la scoala, mie si nu missei. Adica sa va pove de la inceput: ieri imi suna mobilul, o voce la celalalt capat: Va sun de la Scoala Franceza, sunt infirmiera unitatii, d-voastra sunteti mama Amaliei? Sa va mai spun ca mi s-au inmuiat picioarele instantaneu si a trebuit sa ma sprijin de zid....Am zis cu o voce moale: ce s-a intamplat cu Amalia? Si tanti: ah, nu, nu doamna nimic va sun pt altceva!.... In fine tanti se ocupa de asta: http://www.lyceevangogh.nl/europe2008/programme.html#en si cauta o mamica care sa reprezinte cultura si traditia romaneasca in acest program. Deci am nevoie de idei: ce sa gatesc traditional ( tanti vrea cozonac si sarmale ), ce sa le povestesc, arat. Nu cred ca mai am nimic tipic pe acasa....Am zis ca zilele astea o sa contactez Ambasada Romaniei ( as vrea sa vorbesc cu ambasadorul in persoana pe care il cunoasc, dar cum ajung pana la el...).

Fetele din Ardeal, eu am un tulnic aici acasa, oare merge sa scriu o istorioara despre el? Ma gandesc si la Castelul lui Dracula. Poate gasesc ceva poze pe net...
Daca mai aveti idei, ma intereseaza....

Mergi la inceput