Colectia de toamna-iarna 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 11
lavi02 spune:
Noki si eu zic ca la un moment dat trebuie sa invete si ei sa manuiasca foarfeca, pt inceput cea cu varfuri rotunde. Acu' ca o manuiesc si in scop hair-stylistic...
Silvia a executat frizura nataliei o data cand eu vorbeam in sufragerie la telefon si ele stateau cuminti in dormitor
si a doua oara la Alba, sub atenta supraveghere a lui socru-meu.
Nati a stat foarte cuminte
, in 90% din cazuri o asculta pe sora-sa dumnezeieste, asa ca nu a fost pericol de scos ochii 
Oh, God!
Buluci spune:
Va salutam!
Noi am inceput gradinitza , iar dupa 2 zile s-a imbolnavit.
Eu m-am angajat la primaria mogosoaia pe un salariu ff mic, dar de-ocamdata nu mai conteaza, macar sa ies din iarna asta.Sotul a spus ca vine daca fratii lui il vor ajuta sa geaseasca un job, altfel nu.
Mama se simte ceva mai bine, acum merge usor in baston prin curte si kiar sa faca o mincarica daca toate ii sunt la indemana.
Mihaelutza, inca odata multumesc mult de tot ptr ajutor!iti ramin vesnic indatorata!
Sper sa revin cu vesti si mai bune!
Mihaelutat spune:
Buluci te pup si sper ca piticul sa se refaca cat mai repede. Sa stii ca mi-a facut mare placere sa te pot ajuta, asa ca nu e nevoie sa imi multumesti. ci job-ul este cel gasit de doaman in cauza sau altul? Eu zic ca deocamdata sa stai aici, desi e salariul mic, ca dupa 6 luni altfel poti depune cv-uri pe la alti angajatori si poti avea alte pretentii. Pupam Simonul si ii uram sanatate.
Lavi noi nu am facut la BooBoo ziua lui Titi, am facut la cristal Palace, un hotel cu restaurant si ne-au data sala de conferinte sa organizam loc de joaca. Noi am adus toate jucariile de acasa si baloane si muzica si totul a mers ca uns. dar am fost la vreo cateva petreceri la BooBoo si au iesit toate faine. Am mai fost la un loc de joaca pe Pache protopopescu dar nu am fost prea incantata, locul mi s-a parut cam mic, e adevarat ca erau 2 petreceri in acelasi timp plus copii veniti doar la joaca si era cam puhoi de lume.
In ceea ce priveste McDonald's de pe Barbu Vacarescu nu mi-a placut de nici o culoare. Totul e pe banda rulanta, se aduce mancarea, in 10 min. se ia mancarea se aduce tortul se canta un La multi ani rapid si gata se ia tortul si pusi acasa sau in restaurant. Locul de joaca e foarte mic, un singur labirint in care daca au intrat 4 copii gata ambuteiajul, Tit s-a plictisit si dupa nici 40 de minute mi-a zis sa plecam sa mergem in parc. Plus ca in sala in care stau copii este muzica data la maxim , la fel si AC e un iures acolo de iti ingheata nasul.
Noi anul asta o sa il serbam pe Titi la comun cu finul nostru Ewan, ca sunt nascuti la 2 zile distanta, marea majoritate a invitatilor sunt comuni, nu avea rost sa facem separat. desigur vor fi 2 torturi, vom inchiria ca si anul trecut un restaurant cu 2 sali si una o amenajam ca loc de joaca ca noi avem la jucarii slava cerului cat pentru o gradinita.
Gata fug la treburi
Pusi
Mihaela
catutza spune:
neatza pe la pranz
sa ne trezim mai bine pe vremea asta ploioasa
CristinaB , multa sanatate lui Simion si erfacere rapida mamei tale! iar tie felicitari pentru job, sper ca daca viitoare se ne dai vesti mai bune, poate vine si sotul tau in tara...
CristinaN , ce scumpa este Elise cand doarme pe covor
si sa nu te prind ca te plangi ca nu ai ajutor in bucatarie
ce faceati voi bun acolo, fursecuri?
Mada , cum se simte Miruna?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
Buluci uite ca incet-incet se rezolva problemele; ma bucur ca l-ai dus deja pe Simon la gradi, bolile le fac toti in primele luni, asta e. Si ma bucur ca mama ta e un pic mai bine si tu ai inceput un serviciu, cum o fi pentru inceput. Bafta in continuare!
Mihaelutat probabil retinusem gresit dupa tona de poze vazute acum un an. A si trecut anul de atunci deci... am o scuza.
In ceea ce priveste ziua la Mac, intr-adevar e cam grabita si nu sunt atatea jucarii, dar pretul iese la vreo 3 milioane cu totul pt vreo 10 copii. Nu ai ce sa pretinzi mai mult la banii astia.
Mihaelutat spune:
Da Lavi ai dreptate la capitolul Mc. Insa daca mai pui ca pe langa 10 copii, mai vin si cel putin tot atatia adulti, iese ceava mai mult, oricum incomparabil cu locurile de joaca. Stand de vorba cu Noki referitor la petrecerile copiilor i-am spus ca parca ii insuram/maritam in fiecare an, atata bataie de cap ne dam singure, cu variante de meniuri calcule peste calcule, cand cred ca pentru ei este important sa se simta sarbatoriti, iubiti, indiferent unde si cu ce meniu. imi aduc aminte cu mult drag petrecerile facute de mama pentru mine si sora-mea acasa, cu un tort de mere cum numai ea stie sa faca si cateva gustarele. Am poze in apratamentul de 2 camere in care am stat cu ai mei pana pe la vreo 8-9 ani, cu o masa mare inghesuita in sufragerie dar toti invitatii veseli, eu si sora-mea in centrul atentiei si zau ca era foarte misto.
sigur ca si noi, eu si tac-su copilului sunte in categoria "socrilor", in fiecare an ne dam peste cap sa facem o petrecere mai frumoasa ca anul trecut, desi imi dau seama ca pentru copilul nostru nu prea conteaza locul si mancarea si Alba ca Zapada ci familia si prietenii care sa ii arate ca il iubesc.
Hai ca am devenit nostalgica si o tara patetica. Ma duc sa manac ceva si revin ca azi e o zi mai calma pe la mine si deci profit sa recuperez cu forumul.
Mita
lavi02 spune:
Mitza, de acord cu tine. As filosofa mai mult la subiect dar nu poc acum ca am mult de lucru. Promit sa recuperez.
catutza spune:
Mihaela , sa ai pofta
mare adevar graiesti! Spune-mi te rog mai ai pastrat legatura cu acea croitoreasa buna a ta? cat mai ia de o rochie, cu cat timp inainte trebuie mers la ea? Am o nunta anul viitor in iulie (stiu ca e prea devreme acum , dar ma streseaza ca trebuie neaparat sa-mi fac o rochie frumoasa).
In alta ordine de idei eu am inceput sa cumpar cadouri de Craciun
stiu ca e devreme dar ma simt asa de bine...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Noki_Lara spune:
Mitza + Lavi, de acord cu voi, DAR ce te faci cand acasa nu ai loc efectiv de adunat popor? Adica io mi-am facut calculul si la minimum-minimorumul de 4 copii pe care i-as avea daca as face o chestiune acasa, tot as avea 11 adulti!!!! Asta in conditiile in care io personal am transformat sufrageria in dormitor cu pat mare de mijloc, iar asa-zisa mea sufragerie de fapt este fostul dormitor mic, deci loc de party-uri nexam.
Deci oricum o dau, daca vreau party, trebe externalizata treaba.![]()
Ca sa nu mai zic ca deja mi se par cam mari pentru party-uri acasa si cred ca fie s-ar plictisi - mai ales gazda, ca vorba aia, sunt aceleasi jucarii, fie s-ar certa pe ele, ceea ce e si mai frumos.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
crissy77 spune:
Noki, se trezise, am dus-o in brate in alta camera si am lasat-o... in picioare. Respectiva cam. are deschidere spre bucatarie, nu am usi intre. Eu trebaluiam prin buc. si cand ma uit sa vad ce face... don'soara sforaia de zor. Era o zi ploioasa, probabil nu-si implinise somnul asa ca a mai tras o repreziza de
dulce.
Buluci, din postul tau deduc ca esti in ro. Ma bucur ca te-ai intors si tu la... civilizatie.
. Refacere rapida lui Simon si mamei tale. Fratii sotului tau sunt in ro? Cu siguranta va veni si el.
catutza, gogosi faceam
. Dar cu formele de fursecuri
Ma doare gatuuuul
. Urasc vremea asta. Ma deprima. Nici nu stiu de cand nu am mai vazut soarele. Mi-am preparat o "supica" de tei, menta, muguri brad si cimbrisor, dar imi lipseste lamaia
. Poate imi revin.
Cristina & Elise-Stefania