Colectia de toamna-iarna 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_alinus spune:
Apropos de cumparaturi de Craciun, nu cred ca e devreme cu cumparatul pt simplu fapt ca aici am vazut deja magazine cu decoratii!!!!! Iar din octombrie va incepe nebunia cu Mos Nicolae - care aici e mai impotant ca Mos Craciun!
Ehe, Maria Alexia, unde sa gasesc eu zacusaca si must? Ca asa as manca..... Da, ai dreptate cu sarmalele si cozonacii, insa cred ca ar fi cel mai usor de facut sau de gasit pe undeva...
Meemsulici eu ti-am mai zis ce donsorica eleganta si dulce e Rianna! 
Mortal poetul, Anda ai inceput sa-i scrii o carte deja?
Cristina N ei bravo lui Elise, pai ea a inteles deja ca nu-i bun fumatul!!! Haioasa rau!
Lavi uite cum aflam lucruri noi si picante: deci ati vrut sa luati un stalp si o amenda ca amintire din vacanta..... Cu masinutza cea noua le-ati luat?![]()
lavi02 spune:
Nup, cu masinuta veche din fericire. Cea noua inca nu sosise.
Amenzi am luat vreo 3 pe drumul ala, si-un avertisment.
Toata excursia prin Slovenia n-am luat nimic. Cum intram in Ro, intre Moravita si Timisoara, politie, radar, 62km/h in localitate, avertisment. A doua zi pe drumul de la Timisoara la Bucuresti 3 radare: unul pe loc, doua fixe, venite ulterior prin posta.
Cred ca numai Anda ne mai intrece.
camelia_daniela spune:
Neata!
Ne inscriem si noi in clubul "muciosilor" cu nasucul infundat! Nu avem febra, doar nasucul pare a fi problema deocamdata si gatu arata putin rosul, asa la prima "aruncatura de ochi"!
Vreau sa cumpar aparat de aerosoli ... Ce am gasit la noi in oras deocamdata e cam la 2 mil (cel mai ieftin) si merge pana spre 3.5 mil. Nu stiu ce sa aleg , am gasit un model italian (n-am retinut numele) , un model Laica (la acelasi pret) si un Omron (la 2,6 mil) Voi ce mi-ati recomanda? Ce aparate aveti voi? Acestea sunt modele cu "piston", am vazut ca exista si cu ultrasunete ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
pischi2003 spune:
Cami, Omron am si eu, l-am luat ca doct. tot din asta are si in spital, unde vorba aia e folosit nu gluma. Numai ca aici am dat aproape 3 mil. pe el. De la farm. Dona, avand si card si reducerea corespunzatoare, cica.
Mihaela si
Alexandra - Maria (01.12.2005)
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi, din drumul catre Bistrita. Maaare inventie internetul asta.
Apoi daca ai e si mobil, deja ma declar suuuper incantata ca traiesc in epoca asta, cu toate celelalte puncte negative cu tot.![]()
Mie-mi plac nuntile..poate si pentru ca am mers destul de rar la ele. Adica nunta su anul, cam asta e frecventa la mine.
Deci Catutza si Feli, have fun la botezuri!!!
Si noi suntem racite...si io si Sarah, adica. Si sigur se va inrautati treaba dupa Bistrita. Deocamdata mucisori medii si atat.
Asa ca Camelia, sanatate mezinei!
Cu subiectele de LMA, de acord cu propunerea Feliciei.
CAm atata...ca vad ca Adila se crede la raliu si profita de neatentia mea, iar io ma balangan in stanga si-n dreapta prin curbe...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri referitoare la aparatul de aerosoli!
Noki, sanatate multa si voua!
Drum bun si distractie placuta!
Madau, voi ce mai faceti? Miruna cum e ?
Ripley, despre voi ce ne mai zici? Sunt bine fetele?
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
joy04 spune:
helou.
In primul si in primul rand, sanatate multa, cu carul, cat cuprinde si sa dea pe afara tuturor cipiilor si mamaicilor bolnaviori.
Chiar daca noi nu suntem "in randul lumii", adica nu mergem la camin/gradinitza/cresa, nu inseamna ca ducem lipsa de raceala....No way sa ne ocoleasca si pe noi. Am luat-o zic eu de la pitica mica a nasei, sambata la ziua lui Alex.
Mai intai Vlad cam de duminica seara, s-a accentuat frumos luni si acum "parca" da semne de insanatosire, adica s-au mai imputinat mucii, dar vine tare din urma tusea.
Alex a rezistat eroic pana marti cand a inceput sa dea usoaaare semne de "buna-stare" motiv pentru care am amanat vaccinul (chiar daca dr imi zise ca daca are doar muci, il putem vaccina!!! eu am zic pas, ii dau si semnatura, dar nu-l vaccinez) si bine am facut ca de miercuri...of...e mai rau decat Vlad, nu-si bea nici macar laptele, orice ii dau de mancare da din cap ca nu, bea numai suc de porto in care ii pun ceai de la Hipp si apa.
Si, ca sa fie tacamul complet...cine credeti ca lipsea din schema??? Normal, moi. Da, m-a luat de miercuri noaptea cu niste dureri si usturimi de gat, de nu-mi venea nici sa mai respir, asa de rau ma haraia pe beregata.
Acum doar mucesc la greu, parca mi-am deschis fantana arteziana proprie, daca ma aplec trebuie sa o fac cu batista la nas altfel...inund casa. Parca, parca astia mici se simt o leaca mai bine, Vlad nu ma lasa sa-i iau temperatura cu termometrul normal vrea numai cu ala in ureche. Si nu-s multumita de el ca de iau de 5 ori temp. am 5 rezultate diferite.
si ca sa fie si mai si..ma doare o masea...de mor. Este cariata, da din lipsa timpului nu m-am dus, apoi nici nu m-a durut si speram sa treaca mai mult timp pana sa ma duc. Acum na, este vineri, maine si poimaine Cristi este aproape nonstop la servici,(deoarece incepe campania electorala, unii isi fac benere pe unde au simpatizanti. Si iote ca s-au gasit la el la servici maharii cu simpatii de 3 trandafiri), pana-mi fac programare...si apoi nu am cu cine lasa copiii...
Pitica nasei este racita, adica tuseste cu secretii bine de tot si muceste la greu, mai stranuta... Dar, i-a zis de la dr ca poate sa stea in colectivitate ca nu este contagioasa raceala. Si merge la gradi particulara, acolo nu i-a zis nimic asistenta, a primit-o ca nu-i contagioasa. In schimb pe altii cu un pic de rosu in gat sau stranutand cica i-a trimis acasa
In fine...noi am luat-o de la ea - de fapt Vlad - pt ca altcineva nu a venit la noi racit, copiii nu au iesit nici sambata nici duminica din casa - Cristi nu a a vut chef sa iasa afara, nu intelege ca acum numai merge cu daca ai chef sa iesi sau nu ai chef, iar eu am zis pas sa ies iarasi singura cu ei.
hai ca m-am plans destul, ma duc sa spal pe jos in bucatarie.
joy04 spune:
Am niste greseli in mesajul anterior da' numai corectez.
Eurespal-ul este bun contra tusei? este tuse uscata.

. Inloc sa admiri si tu peisajele ...