TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Blackgirl, poti sa o astepti...crezi ca o dau???daca o dau ca marirea salariilor la profesori???ca noi asta asteptam...

Doina Bita

Mergi la inceput

Vineri, 21 noiembrie 2008

Incearca sa gasesti metode sa te destinzi. Vei vedea ca astfel incepi sa te simti imediat mai bine, atat fizic, cat si psihic. Relatiile cu cei din jur se vor imbunatati. La serviciu ai nevoie de lucruri concrete. Evita sa te implici in proiecte confuze, dar nici nu da cu piciorul la orice, pentru ca orice gest facut in graba poate sa aiba consecinte negative. Neintelegerile din cuplu pot fi rezolvate daca esti dispus sa faci un efort de reconciliere.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Hello si noapte buna!
V=am citit.
Nu-mi prea priesc horoscoapele astea, dar daca mai bine nu se poate, asta e, mergem mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Haideti la o cafeluta!
Ce mai faceti? Ce planuri de week-end aveti? Sper sa fie vreme buna, mie mi s-a facut dor sa merg cu telegondola...asta daca nu bate vantul, ca n-am chef de senzatii tari....vajaie vantul prin cabina aia si o leagana cand bate tareeee....n-aveti idee!!! Stiu din propria experienta, din pacate... Da' mie-mi plac, totusi senzatiile tari, daca ma gandesc bine...
O zi bunaaa!!!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi

Daca ti se pare ca astazi ceva suna prea frumos pentru a fi adevarat, atunci asa este! Retrage-te din fata oricui iti cere astazi bani. Ai predispozitia de a face unele schimbari care le vor afecta pe acele persoane cu care fie locuiesti, fie iti sunt doar apropiate. Gandeste-te adanc inainte de a pune in aplicare ceea ce, totusi, iti doresti. Daca cineva iti face ochi dulci incearca macar un flirt; astazi esti norocos (norocoasa).

si

Bazeaza-te pe instinctul tau atunci cand trebuie sa iei decizii! Este posibil ca un proiect mai vechi la care lucrai sa se materializeze si sa-ti aduca un succes neasteptat. O prietena sau o colega te va ruga sa-i faci un favor. Acorda-i putin din timpul tau si ajut-o! Se va ivi ocazia sa participi la un eveniment ca reprezentant al companiei. Priveste-o ca pe o oportunitate de a-ti face relatii. Roaga-l pe partener sa te insoteasca!

Suna bine, insa eu ma simt obosita. Sunt la mama de ieri, dar mi-e dor de soooot... Parca nu am nimic care sa ma motiveze zilele acestea, nici vremea, nici cei din jur, ba hai, faptul ca diseara la 21-22 voi ajunge la control cu . Tot ce sper este sa nu astept prea mult la medic ( ), adica sa apuc sa-mi vad bebele azi, nu maine.

Doina, prima asta am mai primit-o si in primavara (cam un salariu minim din sistem), dar parca nu au intarziat asa de mult cu ea ca pana acum... Sunt totusi niste bani pe care contez.

Raluca, cam apatica! Hai ca vine we, poate cu putin noroc da si prima fulguiala prin Iasi!

Lora, esti o curajoasa, ce mai! Eu ma urc in teleferic (nu telescaun sau telegondola) cu maaaaari emotii si niciodata cand vad vant sau innorat! Sa ai parte de-o vreme propice!

Mergi la inceput

Azi:

Daca vei pune in discutie si abia apoi sa implementezi ideile pe care le ai in aceasta etapa, abia atunci vei fi capabil(a) sa modifici semnificativ situatiile carora trebuie sa le faci fata. N-ar fi rau sa cauti compania acelor persoane care au acelasi preocupari ca si tine, atat in plan personal cat si in plan profesional, sau macar au aceleasi interese. Acest lucru te va ajuta sa castigi mai multa incredere in tine, dar si unele cunostinte care sa te ajute sa mergi mai departe.

si

Planificarea viitorului si activitatilor se pare ca iti ocupa tot timpul. Incearca sa te detasezi putin si sa arunci o privire si asupra caminului. Atat partenerul cat si familia iti simt lipsa. Petrece-ti timp si cu ei si relaxeaza-te pentru a putea incepe o noua saptamana in forta.

Mi-am vazut aseara grasunul! Din cele 7 kile luate pana acum, 1.2 kg ii apartin Mai am ceva analize de repetat, iar urmatorul control abia in 9 ianuarie! (la 35 saptamani). Banuiesc ca o fi de bine!
Alta veste: la Brasov au venit oficial !!! Ninge ca in povesti, cu fulgi maaaaari de tot (Raluca, ti-am facut pofta?! ) Imi pare rau ca al meu sot nu este prin preajma, abia maine se intoarce si deja am emotii pt drum!

Va doresc o zi mi-nu-na-ta!!!

Mergi la inceput

Azi:

Sfaturile sunt mai bune atunci cand ti se cer, deci nu insista sa fii de ajutor unui prieten daca el nu te-a solicitat! Daca te implici in treburile lui, cu speranta ca ai solutii bune pentru el, vei vedea ca raspunde agresiv si iti refuza ajutorul. Ce-i drept, unii nici nu accepta ca au nevoie de ajutor, dar nici sa-l oferi cu forta nu e o idee! Asteapta sa dea singur cu capul de pragul de sus, si ai sa vezi atunci ce repede suna un prieten!

si

Pentru ca adori sa te implici in munca de grup, alatura-te unui grup de voluntari la o casa de copii sau un azil de batrani. Iti va prinde bine sa iti oferi ajutorul fara sa primesti nimic in schimb. Efortul tau va fi apreciat, iar tu te vei responsabiliza si vei dori sa te implici pe viitor in cat mai multe actiuni umanitare.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Azi:

O calatorie sau o plimbare va avea rezultate neasteptat de bune pentru tine. Nu te lasa influentat(a) si de aceea evita sa te certi cu toata lumea, mai ales din cauza unor motive sentimentale. Nu vei reusi sa rezolvi nimic asa, iar rezultatul va fi o suparare care te poate zgandari toata ziua. Ai tendinta sa reactionezi peste limite si sa nu vezi lucrurile foarte clar. Apeleaza, eventual, la sfaturile cuiva cu experienta mai mare.

si

Cu toate ca esti obosita astazi, fii pregatita sa faci fata cu bine sarcinilor dificile de la locul de munca. Daca tii neaparat sa mergi la cumparaturi, nu te arunca in cheltuieli si achizitioneaza doar strictul necesar. Cineva va veni sa iti impartaseasca probleme foarte intime in dupa-amiaza asta. Te vei bucura de realizarile zilei de astazi. Vezi clar ce ti se intampla si ai mare incredere in ceea ce simti. Bucura-te de compania tinerilor si ajuta-i !

Este un zgribau aici, si ma gandesc cu groaza la drumul spre munca (am de coborat o straduta plina de trepte pana in strada principala). Sper insa sa apara si soarele, sa mai domoleasca gerul...
O zi calduroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neataaaaa!!!
Ce mai faceti, fetelor? E tot asa ger la voi, ca aici aseara credeam ca or sa crape si pietrele...
Eu abia astept sa ninga...visez deja la o ninsoare cu fulgi maaari, linistita, fara vant...
Va invit la o cafea, sa ne mai trezim!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Miercuri, 26 noiembrie 2008

Responsabilitatile familiale ti se par greu de asumat. Incearca sa-i lasi mai liberi pe cei din familie, fara sa-i mai ocrotesti asa mult. La locul de munca esti dinamic si ai sanse mari de reusita. Semnezi un contract important sau obtii un post la care visai de multa vreme. Exista, in plus, sansa de castiguri financiare. In viata sentimentala se anunta o intalnire deosebita. Iti pui farmecul in functiune si petreci momente foarte placute alaturi de persoana care ti-a trezit interesul.

Doina Bita

Mergi la inceput