TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE!
Raspunsuri - Pagina 19
olim spune:
salutare
chiar daca intru rar va citesc in fiecare zi, dar acum is prinsa cu niste cursuri, plus ca alex a facut ieri noapte 40 de febra, iar la 2 ore nu avea nimic, cred ca ii ies caninii

am avut si tatic acasa in wek si am profita sa mai facem una alta prin casa![]()
ce frumos de voi ca aveti zapada
io sper sa ajungem in iarna pana la granada, sa vada si alex zapada, cu toate ca nu o sa inteleaga el nimic![]()
va pup pe toate mai ales burticutza
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
blackgirl0 spune:
Azi:
Lasa ca actiunile tale sa vorbeasca pentru tine si vei obtine ceea ce iti doresti mult mai simplu. Fa-ti propriile planuri si urmareste-le cu strictete pentru a fi sigur(a) ca ai rezultatele asteptate. Persoanele pe care ai contat pana acum vor fi, de asemenea, cele cu care tu vei decide sa mergi mai departe. Nu-ti risipi energia in cautari, intr-o zi in care singura tinta esti tu.
si
Vei observa ca esti sustinuta de cei din jurul tau in deciziile pe care le iei. Se pare ca ideile si resursele pe care le pui la dispozitie astazi vor fi apreciate si de persoane care erau sceptice in trecut, in ceea ce te priveste. Iti doresti sa ti se recunoasca statutul si ceri respect. Este o zi in care vei beneficia de acest respect prin efortul tau de a organiza si de a-ti ajuta colegii.Pe plan sentimental, relatia se consolideaza dupa o perioada mai zdruncinata. Flacara pasiunii se reaprinde intre voi.
Azi im ploo in continuare, nici vorba de fulgi sau ninsoare la Brasov!
Ca niciodata... Frig zgribau este, dar cred ca pentru zapada ma urc si io in tren la Piatra, la Lora! Ne primesti? ![]()
Raluca, legat de criza, oare de-aia imi intarzie salariul?
Inca n-am ajuns la fundul sacului dupa numai 4 zile, sper sa nu dureze prea mult!
Noroc ca mama imi gateste zilele acestea! Noi sa fim sanatosi! 
Olim, multumesc de
! Sper sa-i iasa cat mai repede dintii lui Alex, chit ca nu-i normal asa o febra (maxim 38.5 grade C). Daca repeta puseul febril, antitermice si un control la medicul de familie (pentru orice masura de siguranta). Multa sanatate puiului mic! Cat despre zapada, se va dumiri el repede la ce foloseste! ![]()
O zi de "vara"! 

olim spune:
burticutza
stiu ca nu este normal aceasta febra, maine emrgem la pediatru sa vad ce zice, oricum ii dau ibuprofen tot la 6 ore, azi a fost vesel, a papat chiar binisor, acum doarme.
sa vedem cum trecem noaptea![]()
va pup pe toate
de azi incep un curs de engleza ca is in plop cu ea, asa imi mai aduc aminte de ceva,a cuma ma uit peste manual un pic.
poate intru mai tarziu sa vad ce mai ziceti/scrieti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
blackgirl0 spune:
Olim, ha-ha-ha! 

Gand la gand... cu bucurie!
Taman ce m-am apucat de studiat materialul pentru examenul de specialitate!
Este un examen amanat de mine din prostie pentru inceputul lui martie 2009, cand cica io voi fi cu un plod de cateva saptamani in brate! 
De asta cica sa ma pun de pe acum cu Burtica pe carte! 

P.S. Mai ramane ca Lora sau Raluca sau alta gemanutza sa ne anunte ca le-a apucat dorul de carte si de scoala! ![]()
ralnied1 spune:
eu nu cumva am mai zis?
daca nu, va zic acum: am reluat de vreo sapt studiul la ceva, dar n-am suficient timp pentru cat as vrea eu...
ralnied1 spune:
Lora, cel putin ai vazut niste fulgi, asa ametiti sau cum or fi fost ei.
Eu... inca nu.
Si abia astept 
ralnied1 spune:
Alte noutati n-am. De nici un fel.
Ca parca ce putea sa se intample intr-o bucata de noapte si o bucata de zi, cat nu v-am scris? ![]()
Asa ca va zic noapte buna si va
pe toate.
blackgirl0 spune:
Raluca, tu dai stingerea pe aici, eu dau trezirea! 

Nu-m aduc aminte sa fi pomenit si tu de ceva studii, insa sa ne fie de bine, de folos si sa avem spor!
La mine mai greu este sa ma apuc, sa ma rup de casa si sa citesc metodic, intr-o atmosfera propice! Neee, io stau in pat, am cafeaua (cu lapte) langa mine, micul dejun alaturi, teve-ul deschis, laptopul in fata si... materialul de studiu!
Azi:
Invata din propriile greseli si nu vei mai fi pus(a) in fata unei noi contra-performante. Sunt prea multe lucruri in joc pentru tine ca sa ai reactii mult peste limita normalului astazi. In plus, evita ca sentimentele sau emotiile puternice sa-ti controleze actiunile. Fii creativ(a) si fa lucrurile si putin mai diferit decat pana acum si astfel vei avea prilejul sa iti ametesti opozantii.
si
Treci printr-o perioada in care te gandesti si reflectezi mult asupra existentei tale si a celor din jurul tau. Iti place sa te implici in lucrul cu altii si sa iti afisezi latura intelectuala facand schimb de idei si pareri. Te exprimi cu usurinta atunci cand vine vorba de expunerea sentimentelor si opiniilor pe anumite teme.
Nu-i prea stralucit horoscopul meu! Poate faceti rost de altul mai bun! ![]()
doinabita spune:
Joi, 20 noiembrie 2008
Lucrezi pe un front secundar, pentru consolidarea pozitiei profesionale. Te ocupi si de unele cercetari in interes personal, iar acestea pot fi legate de o calatorie de studiu. In viata sentimentala esti mai intelegator cu persoana iubita si simti un suflu nou si benefic in relatia ta. Gemenii singuri pot sa treaca de la o relatie de simpla prietenie la una cu implicatii sentimentale. In privinta banilor, astrele iti recomanda sa eviti imprudentele.

Doina Bita
blackgirl0 spune:
Azi:
O zi in care inspiratia te poate conduce catre un grup de noi prieteni si prietene in care vei avea sansa sa te impui. Astfel, vei putea experimenta un nou stil de viata, ceea ce - de fapt - iti doresti de mult. Ai tot atatea de multe de oferit ca si o persoana apropiata tie si in care crezi si pe care ti-o doresti cat mai aproape. Daca se va intampla sa ti se ofere ocazia sa pleci intr-o calatorie de afaceri du-te si vei avea succes.
si
Disciplina si capacitatea ta de a organiza lucrurile iti permit sa faci fata sarcinilor zilnice cu succes. Tebuie sa te ocupi astazi de detalii in proiectele pe care le ai birou si asta iti va ocupa tot timpul si iti va da si ceva bataie de cap. Toate se rezolva prin munca si putin noroc. Se intrevede si o schimbare majora pe plan financiar.Ai grija insa, la sanatate. Exista riscul ca o boala mai veche, tratata necorespunzator sa reapara.
Curios, ma simt relativ ok dupa o prima noapte petrecuta departe de sot (plecat pana duminica la Braila).
Doina, bunicel horoscopul tau!
Io inca astept prima de stabilitate din partea statului roman, ca inca n-am plecat in alte zari!
Dac-o primesc luna aceasta, ma declar patrioata! ![]()