TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutareee!!!
Eu am citit, dar n-am avut timp sa scriu..
Black, ma bucur ca esti bine. Ce face bebe? Misca? Joaca fotbal in burtica? Colegii mei radeau ca intr-o zi o sa o iau la vale cu tot cu scaun...asa miscari "de trupe" erau in burta mea...
Dar de Ralu ce mai stiti? Oare pe unde o fi umbland?
O seara placuta va doresc!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

am reusit sa ajung...
va si... sper sa reusesc maine sa dau mai multe semne de viata.
In principiu, totul e ok. (doar ca de cateva zile, nici macar cu cititul n-am mai reusit pe-aici. Mii de scuze.)
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Duminica, 16 noiembrie 2008

Mercur provoaca emotii puternice, greu de controlat. Esti generos si exuberant. Este o zi in care investitiile majore sunt nerecomandate. Se poate sa fie nevoie sa faci economii. Pentru Gemenii singuri, se anunta o posibila iubire fulguranta, iar pentru cei in cuplu, se simte un atasament mai puternic pentru partener. Trebuie sa ai grija sa nu-ti scape totusi cuvinte dureroase. Fizic te simti bine si ai ocazia sa recuperezi intarzierile din proiectele la care lucrezi.

Doina Bita

Mergi la inceput

'Neataaa!!!!
Haideti la o cafeluta!
Doina, e...intr-un mare fel horoscopul ala...adica suna bine, da' partenerul din dotare e de serviciu de azi dimineata pana maine...io cu ce ma aleg??? Intru la categoria gemeni singuri???
Cat despre proiect, ca doar n-o suna vreun sef sa merg la serviciu azi...ca io am alte planuri...maine e bine sa termin ce am de lucru???
O zi buna va doresc!
Hihiiiii..la noi iar e vara!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, crezi ca sunt o mama tare rea daca afirm ca uneori as vrea sa dea mai soft? Cand loveste, pai da tata pe unde apuca: vezica urinara, stanga-dreapta, si mai nou in coaste!

Pana una alta, ma bucur ca este tare miscaret, caci altfel, as fi luat-o razna. Abia saptamana viitoare il mai vad pe bebe la control, mi-am ales un medic ce se conduce dupa "less is more" O fi stiind el ceva!

Raluca, bine ai aparut! Poate te eliberezi si tu nitel!

Doina, Horoscopul spune ceva de economisit, io din contra sunt pusa pe cheltuiala.

Mergi la inceput

Black, am tot sperat, dar uite si tu ca ajung aici tot pe noapte...
Schimbari destul de hard pe la munca (daca tot era vorba de soft, sa fiu si eu in ton cu tine!). Prin urmare, sunt prinsa si eu in cercul schimbarilor. Sa vedem ce o mai fi. Nu vreau sa ma gandesc in seara asta prea mult.

Ma bucur ca esti bine si ca bebe e harnic :)

Lora, tu iar stai invers cu anotimpurile ?

Doina

Tzuni

Mercedes

Si pe cine mi-a scapat.

Sa aveti o saptamana usoara! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor, nu se potriveste horoscopul mereu...ia s-al vedem pe cel de luni...adica azi...

Luni, 17 noiembrie 2008

Ai parte de o imbunatatire vizibila a vietii profesionale. Chiar si nativii dornici sa-si schimbe domeniul de activitate au sanse de reusita. Ai initiativa, iti gasesti poate un prim loc de munca, iti regasesti increderea in tine si mergi inainte. Cu cei din jur te arati exuberant, darnic si plin de emotii, pe care cu greu le stapanesti. Gemenii isi manifesta atasamentul si pasiunea fata de partener.

O saptamana cat mai buna!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Cateva intalniri, care pot avea si o latura sentimentala, iti pot scoate la iveala unele concluzii interesante, pe care nici nu le-ai banuit in trecut. Nu lua, insa, decizii bazate pe vreo oferta legata de cariera sau o propunere care tocmai ti s-a facut si care ar insemna renuntarea la o relatie sau un parteneriat vital pentru bunastarea ta. O zi destul de grea pentru tine, asa ca incearca sa-ti conservi din energie.

si

Implica-te astazi in activitati de echipa. Fie ca este vorba de serviciu, fie ca iesi cu prietenii, nu te izola! Vei da dovada de spontaneitate si inspiratie, asa ca merita sa te exprimi in cadrul unui grup. Vei fi apreciata pentru eforturile tale pe plan profesional, se intrevede o promovareConsidera discrepantele in discutiile cu cei din jur nu ca niste critici, ci ca perspective noi asupra lucrurilor. Reorganizeaza-ti programul din aceasta seara deoarece o prietena s-ar putea sa-ti solicite ajutorul.

Parca nu am chef de nimic, desi am agenda plina, plina de activitati domestice. A trecut si we si parca sunt mai obosita, nici somnul nu-i asa de odihnitor, si ma enerveaza si vremea aceasta inchisa. Imi "ploo" azi

Lora, mai trimite vara si pe la mine! O cafea azi nu, nimic?

Raluca, pai deja a ajuns criza la Iasi? Poate schimbarile sunt de bun augur, io poate sunt inconstienta, insa ma gandesc ca TREBUIE sa fie mai bine azi decat ieri si maine mai bine ca azi!

Doina, din horoscopul de azi se nimereste doar faza cu atasamentul fata de partener. Ca mai nou nu dorm decat cu el in brate, si nu ma simt bine decat daca il am prin preajma!

O zi frumoasa si fie ca vara Lorei sa vina si la noi!

Mergi la inceput

Black, criza a ajuns. Sau, ma rog, e pe drum, chiar la intrare in Iasi, probabil. Sau, poate chiar a intrat in oras, nu mai stiu nici eu
Ma nelinisteste putin, dar numai asa, la general si... eventual pentru viitor. Dar cum eu-s omul prezentului (adica traieste clipa!), prefer sa raman deocamdata in inconstienta mea.

Aveti zapada la Brasov? Am vazut ca la Predeal este si ca ninge...

La Piatra este zapada? Sa ma urc in tren sa trag o fuga?

Interesant horoscop, Doina. S-a cam potrivit in mare masura.

Noapte buna!

Mergi la inceput

'Neata!
Cine vine la o cafea?
Ralu, nu avem inca zapada, cu toate ca mi-ar placea... Dimineata erau niste fulgi ametiti in aer, dar cam anemici, din pacate..insa cred ca pe Ceahlau ningeeeee !!! Asa ca te asteptam!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput