TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE!
Raspunsuri - Pagina 17
doinabita spune:
Black si la noi e frig...mai ales dimineata si seara...miroase a iarna...
Marti, 11 noiembrie 2008
Un amic incearca sa te convinga sa te implici intr-o adevarata aventura financiara. Nu te lasa impresionat si asteapta circumstante mai bune. Gemenii au probleme cu tensiunea sau iritatii ale pielii. Din fericire, nu este nimic grav. In general, esti foarte activ, te culci tarziu, te scoli devreme si cei din jur cu greu reusesc sa tina pasul cu tine. Faci progrese la locul de munca, cu proiectul la care lucrezi.
Doina Bita
blackgirl0 spune:
De activa sunt, slava D-lui ca inca mai pot, ca se pare ca trebuie sa ajung la munca pana la sfarsitul anului, cu toate ca in acte voi fi deja in prenatal...
Eh, daca ma biruie ceva dureri sau o iarna mai "zapadoasa", voi sta totusi acasa. Mila mi-e de oamenii bolnavi de la cabinet, dar de mine mi-e si mai mare mila! ![]()
Azi:
Te poti lovi de indiferenta cuiva, care, astazi, nu te va sprijini asa cum te astepti exact in momentele cheie. In plus, nu te lasa ispitit(a) sa te apuci sa faci ceva ce nu iti este folositor. Fa propriile cercetari si verifica de doua ori orice fel de informatie care iti este servita ca fiind garantata. In dragoste, partenerul sau partenera abia asteapta sa-i arati noi dovezi de dragoste
si
Vei fi pusa in postura de a-ti folosi calitatile de orator cand va trebui sa vorbesti in fata unui grup de persoane. Nu gasesti nicio dificultate in a te exprima si a transmite pesajul potrivit. Cateodata este bine sa te controlezi si sa acorzi mare atentie lucrurilor pe care le spui pentru a nu lansa judecati inutile. Vei fi foarte eficienta in rezolvarea tuturor problemelor pe care le intampini.In aceasta seara imbraca-te elegant is mergi la opera sau balet pentru a iesi din cotidian si a beneficia de o atmosfera cosmopolita.
Sper ca sunteti toate sanatoase si ca nu v-a razbit vreo raceala sau vremea rea! 
doinabita spune:
Raceala inca nu m-a lovit...sper sa ma ocoleasca.Vremea a fost urata zi...ceata , frig...

Doina Bita
LoraG76 spune:
Seara buna, gemanutelor!
Black, suntem bine, multumim...eu, una, momentan sunt ok...nu stiu mai tarziu, ca eu am "norocul" sa strang ceva viroze si sinuzite si pneumonii pe timp de iarna..nu's cum se face, da' tare mai trag la mine...
Multa sanatate tie si ai mare grija - tu si bebe pe primul loc! 
Restul, ce mai faceti? V-ati pregatit hainele de iarna??? Ca eu parca nu m-am obisnuit inca la gandul ca trebuie sa trec la cizme...
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Inca nu am trecut la cizme, dar nu suntem departe!
Mai ales ca noptile sunt pe minus la noi de ceva vreme 

Horoscopul:
Poti sa iei tot ceea ce auzi astazi drept interesant, insa nu neaparat faptic. Cauta sa afli ce se intampla cu adevarat, in special cu colegii de scoala sau de munca, ori cu partenerii. Zvonurile sau comentariile aiurea ar putea sa te influenteze pana intr-acolo incat sa iei decizii gresite. Concentreaza-te si nu lasa ca presiunea evenimentelor zilei sa fie un factor de decizie pentru tine.
si
Astazi este o zi prielnica pentru a privi spre viitor si a iti face planuri. Daca primesti sfaturi de la persoane mai in varsta sau mai experimentate nu le trata cu superficialitate. S-ar putea sa-ti fie de folos in deciziile pe care le iei. Este posibil ca un parteneriat de afaceri in care ti-ai pus mari sperante sa se naruie. Nu intra in panica si priveste schimbarea cu o atitudine pozitiva. Nu ai nimic de pierdut! Consolideaza relatia cu partenerul si angajati-va in activitati de recreere precum un sport competitiv. Mergeti impreuna la un teren de baschet si eliberati tensiunea.
Se pare ca musai sa aplic un plan de de-stressare a sotului, ieri a venit tare necajit de la munca, chitit sa-si schimbe jobul... Nu stiu cat de bine ales este momentul, (cu bebe pe drum, cu criza asta mondiala, cu jobul meu pe butuci)... As vrea sa-l ajut cumva. Ieri nici mancare nu a vrut!
doinabita spune:
Joi, 13 noiembrie 2008
Consideri ca partenerul de viata te ignora, insa se poate ca acest lucru sa se intample din cauza ca si tu ai fost arareori disponibil pentru el. Poti indulci situatia cu tact si delicatete. Pentru a-ti proteja patrimoniul, este nevoie de fermitate, insotita de diplomatie. Va trebui sa respecti convenientele si sa nu dramatizezi lucrurile. T se fac niste propuneri interesante, la locul de munca.
La noi e tot frig...eu am trecut la ghetute caci e frig.Voi ce faceti?eu ma intreb ce sa mai gatesc azi 
as vrea macar o zi fara mancare, spalare...aspira-matura...
Doina Bita
Mercedes spune:
Tot pentru azi 13 noiembrie
Afisezi o ambitie puternica, lucru ce iti inlesneste progresul.
Circumstante exterioare si succesiunea evenimentelor iti permit sa iei decizii clare si corecte. Ai grija sa nu te inhami la prea multe sarcini si sa nu poti sa le duci la bun-sfarsit.
Gasesti prosperitate prin abordari diferite si perspective noi. Detaseaza-te de excese de orice fel si lucruri neimportante pentru a descoperi noi oportunitati de avansare.
Intocmeste-ti un buget si respecta-l! S-ar putea sa cheltui banii intr-un ritm ametitor, mult mai repede decat ii produci. Ai totusi nevoie de ceva pus deoparte pentru perioada sarbatorilor.
blackgirl0 spune:
.. si horoscopul meu: ![]()
Evita pe oricine incearca astazi sa se amestece cu buna stiinta in cele pe care ti le doresti. Dragostea este in astre, iar tu poti avea ocazia sa schimbi statusul tau luand niste decizii legate de o relatie - actuala sau posibila - cu o persoana de care iti pasa. Folosindu-ti intuitia in actiunile de azi, vei putea obtine unele notiuni care sa iti aduca beneficii si o evolutie pozitiva
Doina, as vrea sa te pot sfatui, insa nu sunt in situatia ta. Tu ai trei copii, o gospodarie, la tine niciodata nu se termina treaba!
Ma gandesc ca poate daca ai delega si tu un pic, copiii cred ca sunt suficienti de mari sa mai preia din lucruri (spalatul vaselor, stransul din casa de peste zi), o mancare pt 2-3 zile in loc de zilnic... Vedeti si voi cum puteti negocia! 
Mercedes, rara avis!
Cum par sa fie si Olim, Raluca.. de Luna si Tzuni numai vb!
Deja banii sunt programati pe hartie (conform planului original), dar cheltuiti in realitate conform capriciilor de moment! 
O zi frumoasa, cu cat mai multe grade PLUSSS!!!! 
Tzuni spune:
black, ce dragutza esti tu...
Citesc ce scrii, am bucur ca-ti merge bine! Sper sa-ti mearga si mai bine de-acum incolo! 
Io, de cand s-a racit vremea, dorm ca porcu-n papusoi. O iau pe Meri in brate si sforaim amandoua neintoarse! ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog 
blackgirl0 spune:
Tzuni, stiam eu ca apari daca "zgandar" putin!
Si eu te citesc pe furis pe la subiectele "tale", tare dragi mi-s amandoua! Si nu am ratat nici o poza cu Meri! 
Somn usor atunci
si sa stii ca ceaiul imi pica mai bine dimineata cu o infuzie de optimism de pe forum! (ca toate sunteti tonice
)