TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

burticutza ma bucur sa stiu ca sunteti bine lasa ca nu e nici o problema ca nu faci control si totul o sa fie bine, aici se fac oficial doar 3 la ginecolog, s restul in caz de urgenta.
va pup pe toate si va doresc o seara excelenta tuturor
noi ne pregatim pt wek, mare chef la noi ca doar avem 1 AN, sper sa ajunga si marius pe duminica acasa.
va pup ma duc sa imi culc ursuletu ca azi nu o dormit inca de amiaz

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi am avut o zi plina: 6 ore de curs pentru medicii de familie cu un subiect fierbinte pt mine: "ingrijirea gravidei si a nou-nascutului". Ce mai, sunt doxa de teorie! Plus cabinet (of cors)... Drept urmare am ajuns sa mananc azi mai nimic! Maine o iau de la capat, se pare ca pe mine acum ma apuca invatatul...
Toate bune in rest (mai putin vremea: acum ploo/ninge/frig).

Olim, sa va traiasca micul print! Sa ii luati cu spor motul, sa aleaga cu intelepciune ( ), sa se bucure de petrecere!

Lora, ti-as da oricand iarna cu fulgi de la Brasov pentru o iarna uscata, fara precipitatii de orice fel! (frica de alunecus)

Doina, ! Ai mai rezolvat cu treburile in casa? De pe la alte subiecte, am realizat ca nu ajutoarele-ti lipsesc, ci disponibilitatea lor... Sper sa fie cat mai bine!

Pe maine:

De astazi incep sa apara rezultatele muncii pe care ati depus-o in ultimele luni. Un proiect foarte important tocmai a fost incheiai si primiti toata aprecierea pentru implicarea de care ati dat dovada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare, gemanutelor!
Ce mai faceti? Vad ca fulgii se cam lasa asteptati..Black, nu m-as supara daca mi-ai trimite cativa... Pupam burticutza si bebelinul!
Olim, cand e ziua lui Alex? Sa va traiasca si sa fie sanatos si norocos!!! La multi ani!
Raluuuuuu...unde umbli??? Te-a furat criza?
Pup toate fetele!
o zi buna!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Nu ajutoarele imi lipsesc...ci cheful lor de a face ceva...asa ca mai bine face ...mama sau soacra...ca sunt si...si...

Luni, 1 decembrie 2008

Daca esti foarte obosit, organismul tau slabit poate fi usor afectat de microbii din jur. Rezerva-ti suficiente ore pentru odihna si evita excesele culinare. Venus influenteaza pozitiv viata de cuplu, conferindu-ti multa senzualitate in gesturi si o mare putere de seductie. Nativii din al treilea decan pot sa se indragosteasca usor, daca simt ca inima le bate mai tare in preajma unei anumite persoane. Daca te gandesti sa faci o calatorie, astrele te sfatuiesc sa amani planul pe altadata.

Doina Bita

Mergi la inceput

unde sunteti?

Doina Bita

Mergi la inceput

Marti, 2 decembrie 2008

Relatiile dintre parinti si copii pot fi tensionate. Gaseste o modalitate de a indulci situatia si arata-te mai putin exigent. Gemenii singuri nu sunt dispusi sa cedeze unei relatii stabile, insa accepta aventurile toride, care le aduc pasiune si noutate. Cei care sunt deja in cuplu risca sa-si agite partenerul cerandu-le mai multa activitate si experiente pe care acesta se poate sa le refuze. Nu exagera cu ceea ce pretinzi de la persoana iubita si tine cont de tabieturile si nevoile ei.

Doina Bita

Mergi la inceput

Cucu bau...unde sunteti fetelor?

Doina Bita

Mergi la inceput

Fetelor, deschide-ti alt subiect!!!!eu numa pricepDar unde sunteti?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Doina, relax, deschid eu acum!

So, capitol nou aici

Mergi la inceput