TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE!
Raspunsuri - Pagina 12
olim spune:
RALU iti dorim si noi un wek placut sa ai
Alex e bine, creste , are aproape 13 kile, are 83 de cm, folosesc haine de 2 ani marime, si da cu tot ce apua in pereti, da asta e varsta, ba mai mult deseneaza peretii, cum jucariile is pictate colorat, raman niste dungi subtiri pe pereti, dar ne-am acomodat cu ideea, si nici nu mai bag de seama, in camera lui face orice
burticutza, ma bucur sa stiu ca sunteti bine
scene fierbinti, dimineata
ca seara suntem singuri acasa, adica io si alex, da baniiiiiiiiiii

mercede, ce sef periculoasa ai in casa

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
va pupam pe toate si va dorim sa aveti un wek excelent

LoraG76 spune:
Buna dimineata, gemanutelor!
Ce faceti? Sarbatoriti sf. Dumitru? Daca aveti prin familie sau sunteti careva, atunci LA MULTI ANI!
Noi suntem pe acasa, Bubulina cuminte a fost la biserica dimineata cu bunica-sa, e fericita ca i-a dat parintele "sampanie" si acum are pe cine tortura, din fericire..am scapat eu...
Am timp de net, in concluzie...
Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
olim spune:
sampanie

ce scumpa fetita ai lora
burticutza ce faceti cum sunteti
ralu, doina, tnuzi, mercedes si pentru toate gemanutele.
va dorim o duminica excelenta
olim spune:
am trecut sa va uram
usor
si sa aveti o saptamana excelenta

burticutza sunteti bine?
blackgirl0 spune:
Buna dimineata! 
Am avut un we cinefil, am urmarit la AXN intreaga serie 2 de la Dr. House. Nimeni nu m-a putut dezlipi din fata teve-ului!
Acum sunt disperata ca pana mi se descarca si seria 3 si 4...
In rest sunt bine, manaaanc, dar am experimentat deja primele constractii (nasoale!
), noroc ca au cedat la antispastice obisnuite.
Mercedes, daca aveam fetita tot Bianca o numeam!
Cand am ales numele, ne-am gandit la un nume care sa nu aiba diminutiv 
Lora, ai un ingeras de copil!
Chit ca-i mai iese din cand in cand o pereche de cornite! Ai rezolvat cumva petele de marker de pe dulap? Ma gandesc ca ceva solutie tip Pronto ajuta...
Raluca, banuiesc ca lucrezi in schimburi, nu? Sau tu esti mereu in tura 2? Uite, o
, ca zilele aceste ai fost mai activa decat mine pe aici. Poate ne intersectam odata si-o data.
Olim, ai un baietel super bine dezvoltat. Cred ca si energia lui este pe masura!
Ma gandesc ca un copilas gen Speedy-Gonzales te rezolva de toata gimnastica si miscarea necesara!
Il recomanzi ca si cura de slabire?
Azi:
Foarte posibil sa iti dai si singur(a) seama de necesitatea unei miscari importante pe care sa o faci din proprie initiativa, inainte de a fi fortat(a) de altcineva sa o faci. Nu permite nimanui sa interfereze cu ceea ce faci tu. Daca te vei lauda peste masura, daca vei exagera in anumite directii sau vei face promisiuni pe care nu le poti tine, atunci asteapta-ta si la pierderi financiare.
si
Simtul intuitiv este foarte dezvoltat in aceasta zi, de aceea apeleaza la el de cate ori ai nevoie de o indrumare. Comentariile si criticile colegilor vor fi indreptate in directia ta. Seara mergi mai devreme acasa si dedic-o iubitului tau. Pentru ca in aceasta zi esti irascibila, fa un efort sa stai departe de conflict
LoraG76 spune:
'Neata!
Va invit la o cafeluta fierbinte, pentru gravidute una miiiiica si un suc natural/un pahar cu lapte/un ceai.
Ce faceti? V-ati trezit? (Black, au iesit petele, din fericire) La mine vine iar vara...
Va doresc o zi cat mai frumoasa!
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Heeei!!! Dar unde-ati disparut??? Ralu, tu apari numai noaptea???
Nu te arati pe timp de zi??? ![]()

Burticuto, sper ca esti bine! Ce faci? Te-ai inchis in bucatarie si imbratisezi frigiderul?? Eu cand eram insarcinata si noaptea mancam..oricand/orice/oricat...sac fara fund, ce sa-i faci...
Aida nu mai trece pe la noi?
Eu astept ziua de vineri..na ca ma si laud...e ziua fie-mii, implineste venerabila varsta de 4 ani...si pregatim petrecerea...avem vreo 14 copiluti invitati, adulti nu stim cu exactitate..sper sa iasa ok, o sa va povestesc, oricum.
Va pup si va doresc o noapte cat mai odihnitoare!
Lora, mami de Iustina