TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Am ales numele imediat ce-am aflat ca este baietel: Dragos Cristian.

ce fain e...

Mergi la inceput

si acum... noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

waaaa....a venit toamna si la Piatra Neamt...
'Neata!
Haideti la o cafea! Trezireaaaa!!!!
Sa va scriu ce a facut fiica-mea aseara:

"Sa va povestesc nitel...acum vreo 2 ani scriam undeva ca-i clar ca nu-i place albul...asta dupa ce mi-a scris peretii cu pixul...o sa va pun maine patania de la vremea respectiva..apoi i-a scris cumnate-mii (mama finutei) peretii proaspat varuiti cu verde deschis cu crema de ghete...am zis..mai, nu i-o fi placand fetei nici verdele...acum am descoperit ca nici culoarea lemnului nu-i e pe plac... Vin eu de la serviciu, ma inchid si io ca omu' in baie sa fac un dus (inchid e totuna cu baricadez cu en'spe chei ca altfel vine fie-mea ca taifunul peste mine...), ma gandesc..mai, e cam liniste...tatal din dotare nefiind acasa, linistea era cam suspecta...in fine, imi continui treaba gandindu-ma ca ceva rau n-are ce sa faca...doar e "mare" acum...buuun...si intr-un final ies...cand dau cu ochii de ea...frateeee....mi-a intrat cosarul in casaaaaa!!!! Nuuuu...sa nu credeti ca am sobe....nu..are tati markere, in scrimb...de toate marimile...negre....muuult prea negre pentru gustul meu... Imi apare, dom'le, in fata una bucata copil, ca pan' la urma am aflat ce eeeee....vopsita bine si pe buze si pe ochi si pe obraji si pe maini...cu negru...da' negru rau...eu nu's cine l-o fi inventat, mama lui de negru, da' il urasc pe inventator...si dai, si freaca...baga pruncu' sub dus, freaca bine cu sapun, ca altfel cum sa iasa markerul??? Pruncul tipa din toti rarunchii, ca doar n-o rade de veselie si multumire cand ii intra sapun pe ochi/nas/gura...pfiuuuuu daca scapam neevacuati si de data asta tot e bine...ea tipa, eu tip, ea tipa, eu tip...si da-i si lupta, nenicule, sa scoti albul la suprafata..pan' la urma imi iese figura si abandonez pruncul si trec mai departe...Unde mai departe, va intrebati??? In dormitor, vere, la frecat mobila....aia e culoarea lemnului, na!!! Ca n-am putut si eu desteapta sa iau una neagra, nu mai aveam de frecat de-mi ieseau ochii cat cepele...degeaba...da, da, degeaba, ca markerul eu in seara asta n-am reusit sa aflu cu ce iese de pe mobila... Si in toata nebuneala asta, fie-mea tipa: "maaaaamiiiiii, spala jucariileeeee, salveaza jucariiileeee, te roooog"!!!! Fir-ar ele de jucarii, ca de pe alea s-a luat... Am facut si poze la dulap si fie-mii dupa prima runda de frecat...
http://www.dropshots.com/LoraG76#date/2008-10-23/19:02:27
Va mai amintiti ca acum ceva vreme o gasisem unsa cu pasta de dinti?? Aia a fost parfum...se ia usor...cu markerul sa va vad cum va descurcati..."
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

lora
e mortala copila ,ea era ingrijorata de jucarii si dulapu
burticutza cum sunteti astazi
ralu
toata gasca si va doresc o zi excelenta tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lora-vad ca te ai distrat aseara, mama ce fac copiii astia.

Fiica mea(3,4 ani) a ajuns sa vrea sa fie sefa casei sa va spun si de ce- azi dimi bona ii facea sendwiciul lui cristi, bia ii duce si ii pune pachetelul in ghiozdan iar cand ma vede se ia de mine
,, mami tu papi nu?,, in acelasi timp punandu-si manutele pe solduri.
Aseara mi a adus un scaunel la masuta ei sa ma pun odata sa colorez cu ea.Am inceput sa-i ascut creioanele si sa i explic ca ar fi foarte frumos sa nu mai iasa chiar defel din contur iar ea imi spune cu seninatate ,, mami doar un pic,,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Acum imi vine sa rad, sincer....aseara nu prea-mi ardea de ras... Acum sper sa nu ramana mobila asa, ca nici n-am chef s-o schimb inca...ma gandesc ca mai are de pictat cativa ani buni si n-are sens...nu de alta, dar ar trebui sa-mi deschid linie de credit la vreo fabrica de profil.

Mercedes, e clar ca nu mai poti face tu ce vrei...asculta, dom'le, de sefa...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, esti delicioasa cum povestesti pataniile cu fata! Am vazut si pozele si, sincer, m-a durut inima sa ma uit la cum arata mobila ta! Eu cred ca sigur se va face fata artista, mai trebuie insa sa-si dea seama care-i suportul de incercari aprobat de parinti!

Mercedes, am impresia ca fetita ta copiaza ce vede de bine la tine: grija fata de cei dragi! Eu cred ca este bine sa asculti de sefa, nu?!

Raluca, pai la ce ore scrii tu, eu demuuult! Pupici si tie si timp frumos in we! In Brasov ploo!

Olim, multumesc iarasi de grija! Azi a fost mai nasol decat ieri, dar si vremea ma trage la somn!

Horoscop:

Multe dintre evenimentele de astazi par sa se lege cu altele pe care le-ai trait in trecut. Sa nu-ti fie frica sa privesti inapoi, mai ales daca invatamintele de atunci ar putea sa te ajute sa treci peste incercarile zilei. Tu stii ceea ce este mai bine pentru tine, dar si ceea ce poti realiza cu forte proprii. O zi in care banii pot fi facuti in felul tau si reusita iti va insenina ziua.

si

Sanatatea este sensibila in aceasta perioada, fii mai grijulie cu propriul organism. Nu te mai solicita cu munca grea, spune-i si iubitului sa te ajute. Trebuie sa ai o atitudine mai serioasa fata de lucrurile marunte, oricat de nesemnificative ti se pare ca sunt. Daca vei rata unul din ele, a doua zi te vei pomeni cu o problema in plus. Seara ai nevoie de relaxare, fa-o asa cum iti place tie cel mai mult, sa stai acasa sa te uiti la un film, fie sa mergi la shopping. Noaptea este perfecta pentru partide de sex fierbinti. Lasa-ti imaginatia libera, dar incearca sa o faci fara sa provoci accidente.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

blackgirl0- ce nume frumos ai ales gemenele astea se aseamana nu? si baiatul meu e cristian dar e strigat in fel si chip.El pe fisele de evaluare de la scoala se semneaza cristi , sora sa il cheama kiti

Apropo de asemanari - discutam cu sotu cu cine seamana bia si la un moment dat imi spune de ai vedea cum dormiti ... ,,ii copie fidela a ta,, .

Mergi la inceput

Super, Lora!!!!!!!!!!!! Am ras pana mi-au dat lacrimile, pe bune...
E buna portia asta de distractie dupa o zi nu tocmai reusita.

Black, scriu si eu, mama, cand apuc

Mi-a placut aia de la horoscop cu "scene fierbinti de sex"
Ce-o fi vrut sa zica, oare?

Mercedes, sefa ta ar fi buna si la mine in casa, cred...

Olim, Alexutul ce face?

Mergi la inceput

Si pe final... noapte buna si week-end placut!

ps - Black, sper sa observi ca am scris la o ora cat de cat rezonabila :D

Mergi la inceput