TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
pe mine ma termina cursul asta, plus ca alex e asa marait cu schimbul de ora au mai ramas 3 zile sper sa rezist.
burticutza, sa stii ca are multa enernie, si toata ziua is dupa el prin casa,a cuma l-am pus in camera lui si sta acolo, ca mi frica de scarile din casa.
lora, sigur o sa iasa bine petrecerea.
ralu doina, aida, mercedes
va doresc usor tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Fetele, daca va spun ca ieri am incercat de pe 3 calculatoare sa intru aici, dar netul din oras... Sunt prinsa cu munca, toata ziua sunt pe drumuri (dar ma simt bineee! ), ieri am petrecut iar o dupa-amiaza cu nepoteii , si experimentez primele cosmaruri (daca voi fi o mama buna, daca voi sti ce sa fac la momentul potrivit etc). Desi stiu teorie o gramada , am decis ca mai bine mergem (cu sotul) si la niste cursuri prenatale, gen Scoala Mamei

Lora, inca nu m-am bagat cu totul in frigider, in primul rand ca l-am ticsit numai cu fructe, lapte, verdeturi, nimic care sa ma tenteze in sarcina! Cica asta-i strategia mea impotriva ! Ma bucur ca ti-au iesit petele, ai grija ce faci vineri sau cand ii tii aniversarea Iustinei, ca 14 dracusori/ingerasi inseamna muuulta bataie de cap! si sa aveti pofta de distractie!

Olim, nu cred ca am retinut exact ce curs faci! Banuiesc ca iti ocupa si din timp, dar si din resurse! Succes cu micul maratonist, deja este baiat maaare! (Din impresiile mele de matusa: nepotelul la 1 an si 2 luni este mai curios, mai nazdravan decat nepotica la 3 ani, se baga peste tot unde vede butoane, dulapuri, sertare Iar locul lui preferat este in fund sub masa ). Si distractia lui favorita este sa se bage in tot ceea ce se joaca sora-sa, care se necajeste si )

Horoscopul:

O zi in care puterea ta de convingere va fi la cote ridicate, ceea ce te va face sa incerci sa convingi pe cineva sa iti urmeze una dintre ideile pe care le ai. Poti apela si la aspectul emotional al problemei, avand astfel sansa si de a arata ca ai si o latura umanitara. Incertitudinile vor fi date la o parte o data cu momentul in care iti vei dezvalui adevaratele intentii.

si

Vei avea mai multa incredere in tine daca te vei aranja frumos. Vei simti prezenta unei boli mai vechi, un motiv in plus sa nu ignori semnalele de alarma ale organismului. Daca nu te simti in stare, nu lua asupra ta sarcini dificile. In familie treburile par sa mearga foarte bine, nu va mai fi nimeni suparat, trebuie doar sa ai putina rabdare.

O zi frumoasa! Si pentru Doina, Aida, Mercedes, Raluca, Tzuni, si restul fetelor care poate doar ne citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neataaaa!!!
Prezenta la cafea!
Petrecerea o facem la un fast-food cu loc de joaca, e destul de mare sa aiba pe unde alerga nazdravanii. Sper ca o sa fie bine!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lora- oau mama atatia copilasi intr un loc, sincer nu te invidiez, oricum va doresc de acum un la multi ani cu sanatate ca cine stie cand mai intru.
Eu mai nou organizez zilele de nastere ori la mc ori in alte parti pentru copilasi.Sincer nu este mai scump decat acasa si e foarte ok fara deranj, au si clovn depinde unde mergem. Biei inca nu i am organizat dar ma paste de anul viitor doua iesiri din astea.

Vroiam sa va intreb apropo ca suntem gemanute, nu sunteti obosite in zilele astea ori o fi doar la mine din cauza oboselii si stresului acumulat? eu ma simt aiurea sunt tot timpul in viteza, parca nu mai am rabdare de nimic, seara pic ca lemnul si dorm in schimb daca aud vreun zgomot( bia tuseste sau mai stiu ce face spre dimineata aprox 4-5 am) nu mai pot dormi indiferent ce as face.

Apropo de nume -numele fetitei la ales fratele ei Bianca AnaMaria dar ii spunem bia

Mergi la inceput

Mercedes, o fi ceva in aer, nu spun nu! Eu, desi trezita de la 7 fix, sunt INCA in pat, cu laptopul in brate, desi nu am cine stie ce program azi (la pranz o masa sponsorizata de-o firma de medicam, munca vreo 4-5 ore, si seara teatru, tot sponsorizare ). Insa tot ma simt prea obooosita sa pun o masina de rufe la spalat. Iar lipsa de rabdare (desi incerc sa mi-o-nfranez la greu) o pun pe seama sarcinii. Ah, si maine cica munca 5 ore, si iar iesire la resto (ati ghicit: tot sponsorizare ). De asta nici nu am mai gatit saptamana aceasta, sotul isi comanda azi pizza si maine mananca la soacra-sa! Ceva vitamine te pot ajuta, insa doar o cura scurta de 10 zile, pana iti revii la ritmul tau obisnuit! O fi si schimbarea orei de vina!

Lora, asa daaa, atunci, sa tot tineti petreceri! Da' cum se face ca la tine inca este vara, iar la noi nu???

Mergi la inceput

'Neataaa!!!!!
Vine, vine, priiiimavaraaaa!!!!!
Haideti la o cafea!
O zi buna sa aveti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Da e fff cald am inteles ca vor fi azi 24 de grade.

Mergi la inceput

Nu pot sa ma abtin sa nu pun un horoscop: Sa nu ma fugariti!!!

Gemeni (22.05-21.06)

Planeta dominanta: Mercur, planeta trancanelii si nevricalelor.

Animalul sacru: papagalul

Personalitate: Gemenii sunt isteti si foarte adaptabili, cu alte cuvinte niste oportunisti lipsiti de scrupule. Stapānesc perfect arta comunicarii si pot sa te minta īn fata fara sa clipeasca. Sunt dragalasenia īntruchipata cānd vor sa obtina ceva si de-a dreptul sadici cānd au chef sa se joace cu nervii altora. Sprinteni si īndemānatici, dispar cānd ti-e lumea mai draga si pot face nevazute diverse obiecte care li se par interesante. Īsi scot din minti sefii si consortii, dar nici unii nu-i dau afara, din cauza ca se pricep sa le spuna bancuri. Īn dragoste, sunt deschisi tuturor posibilitatilor si ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, īn clipele romantice au tendinta de a-si exprima pasiunea uitāndu-se pe pereti.

Meseria potrivita: agent de vānzari, scamator, chelner, escroc.

Pizza magica: Calzone.

Medicamentul norocos: gargara.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Da lora- l am citit si eu ieri si am inghitit un pic.

Ok sa va spun continuarea cu sefii din casa- sa stiti ca, conform fiica mi toti suntem sefi, asa ne a combinat pe toti ca pana la urma fiecare ii sefu lui alalalt. Cam asta e.

Pe langa caldra care e sufla un vant de numa...

Mergi la inceput

Pe scurt ca abia am aterizat acasa si al meu sot deja este pe drum, iar eu ma chinui sa-i calc o camasa si sa-i face ceva de mancare

Horoscopul pe MAINE:

DISCUTII TENSIONATE.

Finalul de saptamana este agitat si obositor, incat abia astepti sa intri in weekend si sa te odihnesti. Cel mai dificil moment ti se pare atunci cand va trebui sa te opui ideii unanime a unui grup de persoane. Tu ai o alta viziune asupra situatiei si ai curajul sa ti-o exprimi, dar ceilalti vor ataca cu vehementa. Consideri ca e mai bine sa renunti la orice comentarii decat sa declansezi vreun scandal nedorit.

si

Comunicarea de orice fel este mult mai usoara azi. Totusi nu incerca sa domini tot azi! Lasa-i pe altii sa preia fraiele si vei vedea ca este in beneficiul tau.

Azi sunt cam pusa pe harta: un vecin de deasupra cabinetului si-a varsat nervii pe mine din cauza incaltarilor mele: ii se pare nefiresc sa vin la munca in tocuri, ca ce: asa vine un medic???? De-ar fi sa-i spun sotului, cred ca vecinul se... muta! Poate totusi imi surade aceasta varianta!

Lora, am citit horoscopul si MA RECUNOSC! Incredibil cat de multe examene din facultate le-am trecut din cauza de "papagal"!

Mercedes, daca tot sunteti asa de multi sefi in casa, cine-i subalternul?!

Sa aveti o seara placuta!

Mergi la inceput