Puiuti de Randunici!!! (100)
Raspunsuri - Pagina 18
mihatp spune:
se pare ca da, pana si liana
va
atunci, noapte buna
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO
mihatp spune:
merci liana, stiam ca pe tine ma pot baza![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
ariel_7000 spune:
si pe mineeeeeeee! mai esti ?? miha?? dar eu tot nu inteleg cum ma "simte" liana!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
o salata de MINUNATII, care din pacte s-au amestecat rau la up-loadare - proba de rabdare:)))
amira_roxana spune:
si pe mine!!!!
heeeeiiii unde ati disparut toate???

ia sa vedem, mai apare cineva?
miha: LA MULTI ANI RANDUNOIULUI!
mimo de rapit te poate rapi si in Romania, asa ca eu as zice sa te duci in Egipt. mai ales acum...la ce frig e pe la noi! si lasa vladutu in pace...vb lui bubu vrei sa stie tabla inmultirii acum?
liana ...sa nu-mi spui ca ai terminat de calcat deja...
nu ma intrebati ce fac la ora asta pe forum...ca nu pot sa va spun...dar presimt ca maine o sa ma doara stomacul(sau azi de fapt, nu?)![]()
LA MULTI ANI ANTONIA DE NICOL-CONTE! nicol nu faci si tu cinste sa te mai vedem si noi?

ma duc sa biberonez copilu' si va las ca ma prinde gecko cu bursucul ei si nu mai fac nani dupa aia...
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
mihatp spune:
hai ca trebuie sa fiu "flacau" si ziua, daca am fost noaptea. am terminat de curatat prin casa, de spalat vasele, asa ca a trecut si ziua lui. multumesc de urari.
ariel imi pare rau ca m-am grabit, ca uite te prindeam si pe tine la o poveste.
pana beau cafeaua de azi noapte, mai pun de una proaspata, si va invit la ciripit

va doresc o zi buna, sanatosi cu totii
roxana, si eu sunt interesata de ce aveti voi pe acolo (de bbl)
se vede ca sunt libera azi, se pare ca recuperez lipsa de pe craca
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
mihutza11 spune:
ola! sunt pe aici desi cam fara chef de nimic..
Gecko mai bursucul vrea sa sara direct la rezultat! e smecher ce sa mai! si ms de raspuns!
Clau e bine ca macar dupa cele 10 min de stat in brate o mai poti pune in carucior, la mine nu e chip frate.. incepe sa urle de parca o pun pe ace! asta e... cred ca trebuie sa ma resemnez.. sper ca atunci cand o sa mearga pe picioarele ei sa nu imi faca la fel, ca deja ma rupe.. abia astept sa vad cate kg are..
Bv Mufy! uite cum a descoperit el secretul! nu se lasa deloc, vad! 

Mamaa Pucca e mortala cu caciulitza aia!
Delph pai Seb iti da de lucru? in loc de David.. ehh.. flacaii astia! 
Ali chiar imi pare rau ca el a luat decizia asta fara sa se consulte cu tine(sau cel putin asa am inteles eu).. sa stii ca te inteleg f bine, pt ca sora mea a trecut prin f multe datorita cumnatului meu umblaret.. offf, mama-masii de treaba! dar poate e si tot raul spre bine
Kya ai incercat sa intorci o cana/un pahar cu fundu-n sus si pe urma sa cauti? deh, zic si eu babisme din astea, dar la mine a mers intotdeauna!
Blankar bv de reusita cu Eric! poate reusesti si nu mai hutzuni la el!
Sovi imi pare rau de cazatura!
Mimo bv de concert.. zau ca imi doresc sa merg si eu la un concert aici.. din asta adevarat, dar inca nu mi s-a ivit ocazia..dar cine stie ce imi rezerva viitorul, nu? ![]()
Ariel mama lui de CM.. mai a venit si la mine a doua oara chiar azi, dar vad tot cam pe nesimtite, si inainte de sarcina dureri frate, de abia ma tineam pe picioare! cine stie care o fi explicatia..
mamaa ce de useri de webshotzi ti-ai tras!![]()
Bv Razvanel pt primul FB (eu nu ma pot obisnui cu calificativele astea)! sa dea DD sa tot fie!!

Stela imi pare rau! sper sa nu se mai repete! uff! multa sanatate!
Miha LMA randunoiului si vreme si voie buna sa aveti la mare!
mama Roxana la ce ora pe forum!! sper totusi sa nu te doara prea tare stomacul! 
sa va spun ca si eu aseara dupa ce am adormit-o pe Andra am bagat la inghetata pana am simtit ca mi se face greata... dar fara sa imi dau seama, ca ma jucam la calc si bagam ca sparta pana mi s-a intors!
si pe final va pun si eu o melodie, americaneasca (a se citi country), pe care azi mi-a aratat-o si mie randunoiul (ca lui i-au dat lacrimile cand a auzit-o-desi nu ascultam genul), dar cuvintele ne-au impresionat:
http://au.youtube.com/watch?v=RP1G5i5q-hk
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
clauclau spune:
Neata!
Amira, sper totusi sa nu te doara burtica!
Mimo, lasa mai baietelul in pace ca e cuminte si destept! UIte, il pupaceste Rebe pe obrajor!
Are timp sa le faca pe toate...
Stela, imi pare tare rau ca nu s-a simtit bine micuta, sper ca azi sa fie bine, amandoua de fapt.

Rebe e o smechera, sta la joaca in patut in fundulet cu jucarele in jurul ei si cand trec pe langa ea intinde manutele sa o iau de acolo. E asa haioasa! La fel face si in premergator,dupa ce se plictiseste, manutele sus si o ia mami de acolo! IAr seara la baita e durere ca nu mai sta in cadita..., se da pe marginea ei, se apuca cu manutele , se ridica in genunchi si apoi direct in picioare . Banuiesc ca apoi s-ar arunca direct in cap daca as lasa-o!![]()
Dupa o noapte ingrozitoare ca de obicei, azi abia astept sa merg la doctor cu Rebe, poate imi da o potiune minune sa doarma fata noaptea caci altfel mama ei ajunge la nebuni!![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mihatp spune:
hai Miha, hai cu chefu'! la tine e noapte acum nu?
merci de urarea cu marea. eu de fapt merg in delegatie dar profitam un pic si o facem si relaxare. n-am fost nicaieri anul asta si vrem si noi o "evadare". noroc ca a putut sa plece de la serviciu.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
mihutza11 spune:
Clau, asa a inceput si Andra sa faca.. cum ma vede cum repede intinde bratele sa o iau de pe unde e ... cand e la taica-su in brate intinde o manutza si dupa mine si ne prinde pe amandoi, si ne dragalim toti trei!
Miha, da e noapte, indata ma duc la nani.. dar momentan nu am somn!
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
m-as uita la niste video pe youtube dar nu am inspiratie ce sa mai caut.. parca mi s-a sters din memorie tot..
incerc sa imi aduc aminte de tinereti...
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza