Puiuti de Randunici!!! (100)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Ariel, multam . Cum faci solutia de bicarbonat? Geniale pozele, mi-a placut de tine cu plete .

Stela, imi pare tare rau de Tea .Sanatate muuulta multa puiutei mici. Uof!

Mihu, io aseara m-am distrat cu Angela Similea . "Nu-mi lua iubiiiiiiiiiiiiiiiiirea daaaca pleeeeci "

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

probabil ca il stiti pe asta:
http://au.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg&feature=related
dar am dat peste el iar, in cautarile mele dupa ce mi-am adus aminte de Dr Alban, Mc Hammer si multi altii...
si v-am zis ca inca nu am somn.. dar uite sa ma binedispun, poate visez frumos la noapte..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

am mai dat peste ceva:
http://au.youtube.com/watch?v=4txXHU5XLAI&feature=related

edit asta e de la competitia "So you think you can dance" de anul asta: http://au.youtube.com/watch?v=GCp2-FXSYkU
http://au.youtube.com/watch?v=iYq8hrcSEks&feature=related
http://au.youtube.com/watch?v=UKoVpsmpY_Q&feature=related

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neatza..suntem spre bine..Tea se resimte,abia mananca la tzatzi dar as lasa-o in pace..si eu ma gandeam,liana,sa o las in pace cu piureul 2-3 zile,pana isi revine..
Multzam din suflet pt cuvintele voastre...am avut nevoie, ca eram terminata de mila ei..bineinteles ca am dormit iepureshte sa-i urmaresc miscarile,am dat si aparatorii la o parte sa o vad,si am tresarit la fiecare oftat al ei...Of..groaznic sa-ti fie puiul bolnav.Inca nu stiu care sa fi fost cauza..sa fi mancat eu ceva nepotrivit?..dar totusi eu am fost bine.De dimineata a facut un kk mirositor bine,se simtea miros de toxine..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neata!
in sfarsit, azi mergem la vaccin si cantar...tineti-ne pumnii!
iar le-ati buhuhuit azi-noapte, ce mi-ar placea si mie, dar eu sunt pe baricade zi/noapte..macar printre picaturile lui de somn sa ma strecor si eu..
stela sper sa aveti o zi mai buna azi!
mimo dar ce te ingrijoreaza la Vlad von Titan, ca are alt ritm?...si ce daca?..copilul e deliciu, nu alta, fizic arata super, sincer, nu cred ca e motiv de ingrijorare! n-ai grija ca 'te recupereaza' el la timpul lui de n-o sa ai aer!..
clau bafta la potiuni, mi-ar trebui si mie!
mihutza buhuhuhu!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Si o scrisorik salvata de aseara:
Vio,am vizionat niste poze artistice senzationale.....e din ce in ce mai frumos Sean..dar tu mami,cat ai de gand sa slabesti?Aproape ca nu te recunoasteam daca nu-mi sarea in fata asemanarea izbitoare a lui Sean cu mami.
Am vazut si un robi-somnoric dragutz!!Si,ia-o usor mami,ca e timp sa-i apara si dinti,sa se si rostogoleasca.de stat in fundutz ce sa spun?Tea nu sta nicio secunda...
Bv Muffy-precocul!
Delph,da-ne mami si noua din caldura de la tine ca vroiam sa o alungam acum 1 luna si acum am vrea-o inapoi!
mimo,bv mami ca ti-ai reincarcat bateriile la concert!Asa ceva mi-ar trebui si mie!
bitza,eu am fost la dr jianu la ortopedie cu Tea si mi s-a parut dr bun,si era si o coada cat toate zilele la el.Daca te hotarasti sa mergi la el,iti spun mai multe..
Wau,Ariel,ce poze am vazut!!L-am vazut pe mr. Tide fara muschi,iar tu ce plete marfa aveai..
Bv scolerul de clau!Of clau,Rebe are de gand sa o scoale pe mami noaptea pana se va duce la disco??Of,imi pare rau..greu trebe sa mai fie.
mihatp,LMA randunoiului tau!
toata lumea.

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

lunybafta la dr sa fie de bine!

Stela,

Mergi la inceput

Luny, chiar ca buhuhu la mine!
dar gata, hai ca ma duc la

si sa aveti o zi buna! la mine o sa fie (zic eu), ca e liber randunoiul azi!

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, bafta la doctor azi, sa vii cu vesti bune. Rebe a ajuns zilele trecute la 6.850 kg, dar chiar nu-mi fac probleme in privinta greutatii, arata bine si e vivace tare.

Stela, ma bucur ca sunteti bine, intradevar e groaznic sa ai puiutul bolnav.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

creanga noua

Mergi la inceput