Puiuti de Randunici!!! (100)
Raspunsuri - Pagina 19
Olgutzika spune:
Neata!
Ariel, multam
. Cum faci solutia de bicarbonat? Geniale pozele, mi-a placut de tine cu plete
.
Stela, imi pare tare rau de Tea
.Sanatate muuulta multa puiutei mici. Uof!
Mihu, io aseara m-am distrat cu Angela Similea
. "Nu-mi lua iubiiiiiiiiiiiiiiiiirea daaaca pleeeeci
"
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mihutza11 spune:
probabil ca il stiti pe asta:
http://au.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg&feature=related
dar am dat peste el iar, in cautarile mele dupa ce mi-am adus aminte de Dr Alban, Mc Hammer si multi altii...
si v-am zis ca inca nu am somn.. dar uite sa ma binedispun, poate visez frumos la noapte..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
am mai dat peste ceva:
http://au.youtube.com/watch?v=4txXHU5XLAI&feature=related 
edit asta e de la competitia "So you think you can dance" de anul asta: http://au.youtube.com/watch?v=GCp2-FXSYkU
http://au.youtube.com/watch?v=iYq8hrcSEks&feature=related
http://au.youtube.com/watch?v=UKoVpsmpY_Q&feature=related
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mstela spune:
Neatza..suntem spre bine..Tea se resimte,abia mananca la tzatzi dar as lasa-o in pace..si eu ma gandeam,liana,sa o las in pace cu piureul 2-3 zile,pana isi revine..
Multzam din suflet pt cuvintele voastre

...am avut nevoie, ca eram terminata de mila ei..bineinteles ca am dormit iepureshte sa-i urmaresc miscarile,am dat si aparatorii la o parte sa o vad,si am tresarit la fiecare oftat al ei
...Of..groaznic sa-ti fie puiul bolnav.Inca nu stiu care sa fi fost cauza..sa fi mancat eu ceva nepotrivit?..dar totusi eu am fost bine.De dimineata a facut un kk mirositor bine,se simtea miros de toxine
..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
luny spune:
neata!
in sfarsit, azi mergem la vaccin si cantar...tineti-ne pumnii!
iar le-ati buhuhuit azi-noapte, ce mi-ar placea si mie, dar eu sunt pe baricade zi/noapte..macar printre picaturile lui de somn sa ma strecor si eu..
stela sper sa aveti o zi mai buna azi!
mimo dar ce te ingrijoreaza la Vlad von Titan, ca are alt ritm?...si ce daca?..copilul e deliciu, nu alta, fizic arata super, sincer, nu cred ca e motiv de ingrijorare! n-ai grija ca 'te recupereaza' el la timpul lui de n-o sa ai aer!..![]()

clau bafta la potiuni, mi-ar trebui si mie!

mihutza buhuhuhu!!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Si o scrisorik salvata de aseara:
Vio,am vizionat niste poze artistice senzationale
.....e din ce in ce mai frumos Sean..dar tu mami,cat ai de gand sa slabesti?Aproape ca nu te recunoasteam daca nu-mi sarea in fata asemanarea izbitoare a lui Sean cu mami.
Am vazut si un robi-somnoric dragutz!!Si,ia-o usor mami,ca e timp sa-i apara si dinti,sa se si rostogoleasca.de stat in fundutz ce sa spun?Tea nu sta nicio secunda...
Bv Muffy-precocul!
Delph,da-ne mami si noua din caldura de la tine ca vroiam sa o alungam acum 1 luna si acum am vrea-o inapoi!

mimo,bv mami ca ti-ai reincarcat bateriile la concert!
Asa ceva mi-ar trebui si mie!
bitza,eu am fost la dr jianu la ortopedie cu Tea si mi s-a parut dr bun,si era si o coada cat toate zilele la el.Daca te hotarasti sa mergi la el,iti spun mai multe..
Wau,Ariel,ce poze am vazut!!
L-am vazut pe mr. Tide fara muschi
,iar tu ce plete marfa aveai..
Bv scolerul de clau!Of clau,Rebe are de gand sa o scoale pe mami noaptea pana se va duce la disco??
Of,imi pare rau..greu trebe sa mai fie.
mihatp,LMA randunoiului tau!
toata lumea.
Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
luny
bafta la dr sa fie de bine!
Stela,
mamica fericita de
mihutza11 spune:
Luny, chiar ca buhuhu la mine! ![]()
dar gata, hai ca ma duc la 
si sa aveti o zi buna! la mine o sa fie (zic eu), ca e liber randunoiul azi!![]()

Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
clauclau spune:
Luny, bafta la doctor azi, sa vii cu vesti bune. Rebe a ajuns zilele trecute la 6.850 kg, dar chiar nu-mi fac probleme in privinta greutatii, arata bine si e vivace tare.
Stela, ma bucur ca sunteti bine, intradevar e groaznic sa ai puiutul bolnav.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!