Puiuti de Randunici!!! (100)
Raspunsuri - Pagina 17
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam mimoooo, vreau si eu in egiiiiipt!!! de muuult vreau sa merg!!! si daca ne rapeste careva (desi nu stiu cine si-ar dori asta ), sa ne lase intai sa vedem piramidele si ce mai e de vazut Liana, mami de Teo (27.03.2008) |
In primul rand eu nu vreau in Egipt , ei (familia mea draga) vor sa ma duca in speranta ca voi fi rapita
...dar tu daca faci curatenie, n-ai timp de tv In al doilea rand , n-ai vrea tu sa fim rapite in Norvegia dupa ce vedem aurora boreala ?

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
gudinde spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Eu iti arat partea plina a paharului si tu? Si mai zici ca studiezi psihologia ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Pai de ce crezi ca pt a practica psihoterapia e nevoie de un minimum de 150 ore de dezvoltare personala/psihoterapie?
mstela spune:
Va scriu plangand,fiindca abia s-a linistit Teodora...a urlat din toata fiinta ei pana mai devreme de mi s-a rupt sufletul ca nu stiam cum s-o impac.Am avut impresia ca a durut-o piciorul unde i-a facut injectia ca s-a zvarcolit toata;sau poate burtica...nu stiu..dar a urlat vreo juma de ora groaznic...nu a vrut sa manance,la san abia a mai iesit lapte fiindca sunt data peste cap...a gasit intr-un final ceva laptic...dar ce greu a vrut sa ia tzatzi...of..cumplit...sufar mult...va pup..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Acum savurez 1 kil de ceai de lactatie..![]()

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mihatp spune:
am intrat si eu sa va salut
stela imi pare tare rau de puiul tau, sper sa fiti bine, sa fi fost numai o "faza"
mimo, eu sunt mare fan cohen, sunt verde, dar de la Baia Mare nu aveam cum ajunge la concert. mie-mi place sa-mi rod venele cu dintii, ma bucur mai bine de viata!
cu diversificarea nu am cum sa ajut ca nu am inceput-o inca.
mi-am dat seama azi ca sunt mai relaxata poate decat ar trebui cu puiul meu, ca eu nu m-am stresat cand l-a dat de pamant bunul lui tata, iar miercuri plec spre mare. sper sa nu-mi reproseze mai tarziu!
mi-e dor de voi, si mi-ar placea sa fim mai "apropiate". ca parca uneori ma regasesc mai mult in grupul asta decat intre prietenii nostri.
sper sa nu fi adormit toate, sa mai am cu cine povesti.
azi, adica ieri, l-am sarbatorit pe randunel.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix In primul rand eu nu vreau in Egipt , ei (familia mea draga) vor sa ma duca in speranta ca voi fi rapita ...dar tu daca faci curatenie, n-ai timp de tv In al doilea rand , n-ai vrea tu sa fim rapite in Norvegia dupa ce vedem aurora boreala ? ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008) |
biiiiiine, vreau, si asta pentru ca:
- suna interesant tare
- am auzit nu mai lucruri frumoase despre norvegia
siiiiiiii
- pentru ca in norvegia as fi mai aproape de mos craciun

Liana, mami de Teo (27.03.2008)
lianam spune:
gudinde 
cu intarziere ...iti doresc tot binele din lume 
siiii, mai fetelor, de ce vedeti voi partea goala a paharului? pai numai din cele enumerate, scorul este de 5 la 3 pentru partea pozitiva, asa ca gudinde
e de bine cu ziua ta!
mihatp spune:
hai ma, toate v-ati culcat?!
las atunci cafeaua pentru alte meleaguri
sud sau vest, gasiti caafea proaspata si pupici.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO
lianam spune:
miha
la multi ani pentru randunelul tau, sa fie sanatos si sa fiti fericiti impreuna!