Puiuti de Randunici!!! (100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

am aruncta si eu un ochi asa, rapide pe ce ati mai ciripit, insa nu am timp sa scriu ...cred ca e "poveste de cartier" , ca vad ca si sovi e prinsa toata in treburi.
tiza noastra si doamne ajuta sa fie fie bine si sa fi fost doar ceva trecator ; stela, parca totusi de la rosie......nu-mi vine a crede; e bine insa sa nu ii mai dai, si ma gandesc ca poate pana isi revine sa ii dai sa pape doar ce stii ca ii place si mananca ea cu placere, chiar daca numai lapte. nu stiu daca e bine ce spun, dar, asa gandesc eu acum. ooofff, ce spaima tre sa fi tras biata de tine . cum se mai simte acum? sa urmaresti temperatura si chiar pielicica, sclerele (in sensul de bubite, petesii etc... mai ales daca a venit in contact cu alti copii). nu stiu ce sfat e mai bun, imi inchipui cat esti de ingrijorata. sa ne spui cum se mai simte.

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

aaa, stati asa ca mai am ceva de zis la "urgente" :
ariel ntz, ntz, ntz ...te vad ...treci la nani imediat, sa-ti recapeti "sanatatile"
pe mine ma "incearca" iar o criza de fiere de cateva ore, da sunt cumintica si cum termin de facut papica de adulti, trec la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

vai stela!!! sper sa fe bine puiul!!! eu i-am dat rosie lui teo si...nu a avut nimic!

teo papa asa:

ora 5: lapte, 210 ml
ora 10:piure de fructe(nectarina/piersica/banana) + cereale (1 lingurita) 100 - 150 ml + 70 - 100 ml lapte.
ora 14:piure de legume (dovlecel, morcov, rosie) cu ulei de masline si lamaie - 150 ml + lapte 40-70 ml
ora 18: lapte - 210 ml
ora 22: cereale cu lapte - 100 ml consistenta groasa (piure)+ 100 ml lapte ingrosat.

olgutza si eu ii curatz gingiile (de fapt toata guritza)lui teo cu un disc de demachiat infasurat pe deget, inmuiat in apa cu bicarbonat...fac asa de la nastere...

nicoleta, exact asa zicea si al meu...ca un articol de la mine, unul de la alta, o reclama de la mine, etc...si uite gata site-ul! ehhh, eu am mai patit-o la o revista "ca.a l.." , ba mai mult m-au pus sa trimit si poze atasate la articol...peste 2-3 luni, articolul si pozele mele erau in revista lor...am sunat la redactie, m-am certat cu aia, m-au intrebat ce dovezi am ca sunt ale mele....
acum, il stiam oarecum pe tip...mai colaborasem cu el intr-o situatie, niste "aranjari" (prelucrari de foto - nu ceva sofisticat, dar a iesit ceva fainutz...)...mie personal mi-a placut mult ce iesise azi..., trimit pe mail-ul comun sa vedeti "opera"..., dar asta e...daca vad pe site-ul lui descrierea produsului, facuta de mine, macar am dovada:))), ca am mail cu data de azi....sper sa nu fi facut deja "treaba", hahahha. sau poate ca spune adevarul si a ales firma de publicitate...noi sa fim sanatosi.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

o salata de MINUNATII, care din pacte s-au amestecat rau la up-loadare - proba de rabdare:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Mimo,

Ma tem ca sunt doar un economist caruia ii place f mult psihologia.

Cum spuneam, sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa devina realitate ! Asta e important...si sa stii, la urma urmelor, si psihologia e o arta!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

liana, de ce ma bati in cap?? unde ma vezi???aaaa? cum? baga anghirol! 2 buc.!

am trimis mail cu "sirena"...mi-a facut-o ala praf, traseista:)))cum zise kya, hahha...

teo al meu se culca NUMAI cu galagie, dar daca ii dau un prosopel si-l pune pe fatza si adoarme!!! mimo l-a vazut!!

cum mimo, egipt??? las' ca e fain! mai tragetzi si o o fugutza! pe cand?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

o salata de MINUNATII, care din pacte s-au amestecat rau la up-loadare - proba de rabdare:)))

Mergi la inceput

Lianaspor la curatenie si criza de bila sa treaca repede!
Arielsa nu-ti para rau, parerea mea...ai facut ceva ce-ti place !
Si cu asta va spun noapte buna ca s-a facut tarziu si deja va vad dublu!Simt ca nu pot sa va mai fac fata
Aaaa, Liana, sa nu incepi iar cu Caragiale ...ca la cat a fost pomenit dupa revolutie in tara asta, imi pare mie ca nu mai are multa liniste acolo unde e

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

ariel, te vad cu ochiu' mintii ; vezi ce ochi smecher am, te-a prins ca nu faci nani ! nu am anghirol, desi mereu am zis sa cumpar ;
mimoooo, vreau si eu in egiiiiipt!!! de muuult vreau sa merg!!! si daca ne rapeste careva (desi nu stiu cine si-ar dori asta ), sa ne lase intai sa vedem piramidele si ce mai e de vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mimo,
Si daca m-ai provocat ... mai este:

Ziua Internationala a pacii
Ziua Internationala de lupta impotriva Alzheimer
ziua in care Armand Calinescu a fost asasinat
ziua de nastere a lui Stephen King, Bill Murray
ziua in care Principesa Margareta s-a casatorit cu Radu Duda
ziua in care John F. Kennedy, Jr. s-a casatorit cu Caroline Bisset
ziua in care a murit Schopenhauer

Deci, la cate morti, destine tragice si boli se aniverseaza as zice ca-i de rau sa te nasti intr-o astfel de zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Mimo,
Si daca m-ai provocat ... mai este:

Ziua Internationala a pacii
Ziua Internationala de lupta impotriva Alzheimer
ziua in care Armand Calinescu a fost asasinat
ziua de nastere a lui Stephen King, Bill Murray
ziua in care Principesa Margareta s-a casatorit cu Radu Duda
ziua in care John F. Kennedy, Jr. s-a casatorit cu Caroline Bisset
ziua in care a murit Schopenhauer

Deci, la cate morti, destine tragice si boli se aniverseaza as zice ca-i de rau sa te nasti intr-o astfel de zi

Eu iti arat partea plina a paharului si tu? Si mai zici ca studiezi psihologia Na, ca acum vad si eu partea GOALA a paharului, ca l-am golit

poze

Mergi la inceput

mimo ai tu dreptate cu caragiale, dar cine l-a pus sa fie asa "vizionar" ?

Mergi la inceput