Puiuti de Randunici!!! (100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, hai ma, lasa baiatul! nu vrei sa stie si tabla inmultirii??? glumesc! o sa zica si mama si tata si ce vrei tu, ai rabdarica si baga un martini . Alb sau rosu?

Nico, sa va fie de bine plimbareala la Bran!

mi-e foame...ma duc sa pap ceva...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru, cred ca multe dintre voi stiti deja despre Sonia, capsunica noastra de mai-iunie 2007. Daca nu, www.webshots.com/user/kay_al" target="_blank">aici o puteti vedea si aici puteti afla mai multe despre ea.

Am deschis un bazar pentru Sonia, pentru a mai strange cativa banuti, atat de necesari pentru urmatoarea operatie.
Aici este topicul dedicat bazarului, poate gasiti ceva ce va place.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc sau alte produse de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, o aduce pe Sonia mai aproape de sansa ei la viata!

Multumesc mult de tot!

am puiutii de randunici si le dorim sa creasca mari, frumosi si sanatosi!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Am vrut sa va spun noapte buna ...mai bag un martini...cica bautura e cea mai buna metoda de combatere a stresului glumesc!
Ai mei vor sa plecam in Egipt, ca poate ma rapeste si pe mine careva Ce sa spun
In legatura cu Vladutz: nu zice silabe ma-ma, ta-ta, pa-pa...nu zice nik! Nu mananca legume decat Hipp sau varate pe gat cu sila Sustinut de la subrat nu tine in pamant ambele picioare..pe unul calca si unul il tine artistic pe varf , ca da bine in poza Deci Martini sa fie, cat o mai fi! Si maine poate intra ceva lumina , vorba cantecului Olgutza

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

dar doarme neintors toata noaptea, chiar si ziua, si tu pe langa el!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fetelor,am fost mai devreme la urgente la gr alexandrescu fiindca a vomat Tea tot stomacul.Of,dpa ce ca azi nu prea a mancat...A papat pe la 20 la san,a adormit la mine in brate si odata incepe si varsa jeturi mari peste jeturi si nu se mai oprea..am crezut ca mor...se inecase si dadea in lesin..a umplut patura,eu eram leoarca pana la chiloti,ea la fel...s-a linistit apoi si a inceput sa se hlizeasca la randunoi,i-am facut ceai si a varsat ceaiul.Am mai incercat-o o data cu ceai si a varsat iar si am fugit la spital.Nu febra,nu diaree..Acolo,sala plina de fel de fel,rr..i cat cuprinde..unul mic de 4 luni nu stiu ce bause...I-a facut o injectie cu metroclopramid sa nu mai verse si maine ii dau metroclopramid picaturi...azi i-am introdus rosie fiarta si dr a intrebat din prima: ce am introdus nou in alimentatie sau ce am mancat eu??Eu am mancat gogoasa si placinta de la o patiserie,placinta a mancat si randunoiul si niciunul nu am avut nimik rau...Sa fie rosia??Oricum,nu-i mai dau rosie.Asa ca am avut o seara nasoala tare...Sper sa nu mai verse si sa nu fie nimik rau.Sanatate sa avem cu totii..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aoleu, Stela, m-ai speriat!!sper ca e bine acum Tea! sa ne tii la curent!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Stela , multa sanatate Teodorei..sper sa nu fie nimic grav si maine sa fie ca noua
Lunyparadoxal dar pe mine si faptul ca doarme mult ma ingrijoreaza Cat despre "si eu pe langa el", da pe langa el...dar cu treaba...nu ma plang, m-ar bate Dumnezeu...numai de-ar fi totul ok ...ca uneori ma apuca si pe mine nelinistile, ce sa fac?
BubuALB ! Noroc!
Claufelicitari lui Razvanel si la mai multe...ce zic eu, la NUMAI FB !

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Mimo,

La ce te referi cu zi mare? La Cohen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,vai ce m-am speriat cand am citit...Doamne ce o fi fost in sufletul vostru!saracuta TEA!sa stii ca isi va reveni mai greu cu mancatul,sa nu o fortezi!multa,multa sanatate!Doamne-ajuta la toti copilasii!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:

Citat:

Mimo,

La ce te referi cu zi mare? La Cohen?

Scuze Gudinde..nu ti-am raspuns Da, patrunsa de spiritul concertului asa am considerat eu ca 21 e zi mare...te-ai serbat tu, Cohen, Ducu Bertzi ....si multi altii desigur...dar daca e adevarat ca exista un semn sub care te nasti, tu te-ai nascut sub semnul artelor Canti, dansezi, pictezi, reciti cumva? Am spus-o cu drag, sa stii!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Stela,

Cumplit! Multa sanatate Teodorei!

Mergi la inceput