Puiuti de Randunici!!! (100)
Raspunsuri - Pagina 14
Olgutzika spune:
Mimo, " Ring the bells that still can ring. Forget your perfect offering. There is a crack in everything. That's how the light gets in." Mare bucurie mi-ai facut aducandu-mi aminte de Like a bird on a wire, era ingropata undeva in sufletelul meu
. Frumos, ce sa zic??! Multam!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
amira_roxana spune:

bravo razvanel!
bitza
am inteles, sa traiti. cum e gata site-ul va dau adresa sa le vedeti!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
Kya spune:
Clau
pentru primul FB al lui Razva! 
Ariel ce sa fac soro la soacre? N-am fost.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
ooo, ce frumos, bravo, Razvanel ptr FB!!

si pozele de Ariel..nostalgie..frumoase!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
fetelor care aveti centrala termica, stiti vreuna un service ok, verificat eventual?..m-a disperat, tampitul ala care trebuia sa vina si stie care-i buba, ne paseaza..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
n-a iesit treaba...a aranjat altfel tipul...mi-a trimis mesaj:"am gasit fisierul. e foarte interesanta abordarea,ai talent, dar am gasit intre timp o agentie de publicitate care o sa se ocupe inclusiv de imagine...sorry de deranj...mai colaboram"....ce am avut si ce-am pierdut...doar 1 ora. .
kya, uite:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126714&whichpage=1
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
o salata de MINUNATII, care din pacte s-au amestecat rau la up-loadare - proba de rabdare:)))
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Si eu sunt obo rau...azi am umblat dupa niste cadouri pt. doi copilasi de 4 ani, un baiat si o fata, prieteni cu Vlad...maine mergem la baietel si joi la fetita. Treaba in bucatarie e neterminata...cu ce incepusem ieri 
Clau, sa stapanesti sanatoasa aragazul si cu mare placere te ajut, daca stiu
Si felicitari lui Razvanel!
Ariel, nasol cu starea ta...sper ca esti mai bine! ce m-am distrat cu textul ala! pup, pup, pup 
Vio, superbe pozele cu Sean, foarte frumos facute! e un dulce rau de tot!
L-am vazut si pe Mufarin si pe Bia de Pucca 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Olgutzika spune:
Clau, felicitari pentru primul FB al lui Razva!!!! La cat mai multe! As scrie eu mai des, insa nu am timp
. La serviciu nu e chip sa respir, ajung acasa unde ori stau cu Sophie ( jucat, alimentat etc ), ori fac treaba, iesim afara, intram in casa, facem baie, se culca si eu pic lata...Asa ca...eu rarut pe aici, si adeseori pe langa subiect, ca pana citesc cate 10 pagini, am si uitat ce si cui vroiam sa raspund
.
In alta ordine de idei, va pun o intrebare, da' sa nu radeti de mine: sambata am vazut si eu ca fii-mea are doi dinti deja
. Nu stiu cand s-a intamplat, da' ei sunt acolo si m-am gandit ca trebuie intretinuti cum se cuvine. Adica i-am cumparat periuta de dinti, de la PP ( ma rog, un degetar de silicon cu niste peri moi, tot din silicon ). Exagerez? Mai e cineva cu dinti care face asta ( ma rog, cu dinti la bebe
)? Pentru pasta de dinti, ma gandesc ca e prea devreme, chiar si pentru aia de copii, deci i-as curata numai cu apa...Help!!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Nicoleta spune:
Ariel, as se fura ideile :). Ei,zic si eu,nu cred ca e cazul aici. Mai demult, pe forum, cand avem si eu timp mai mult sa citesc, a scris un tip ca da "nustiucati" euro pentru cea mai buna ideea de business. Au venit insa vreo cateva fete care se prinsesera si i.au dat peste nas, sa nu mai fure ideile oamenilor.
Noi suntem ok, ieri am fost o fuga la Bran, sa vada Stefan castelul (am trecut de multe ori pe langa el, insa numi de vreo cateva luni ne-a zis a vrea sa intre, si ieri a fost momentul), eu si Matei am stat la intrare, am mancat gofre cu ciocolata (va dati seama ca sunt cea mai grea de pe crenguta... dar am nascut printre ultimele!
), m-am muls, sa ii dau copilului cu lingurita (daca va amintiti nu suge in deplasare) si mi-a ras in nas, de-mi venea sa... cant de fericire! Si ne-am intors acasa cu bebe care miorlaia de plictiseala, dar cu un copil mare extrem de fericit!
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mimonix spune:
Am vrut sa va spun noapte buna ...mai bag un martini...cica bautura e cea mai buna metoda de combatere a stresului
glumesc!
Ai mei vor sa plecam in Egipt, ca poate ma rapeste si pe mine careva
Ce sa spun
In legatura cu Vladutz: nu zice silabe ma-ma, ta-ta, pa-pa...nu zice nik!
Nu mananca legume decat Hipp sau varate pe gat cu sila
Sustinut de la subrat nu tine in pamant ambele picioare..pe unul calca si unul il tine artistic pe varf , ca da bine in poza
Deci Martini sa fie, cat o mai fi! Si maine poate intra ceva lumina , vorba cantecului
Olgutza 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze