Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 18
simonacip spune:
Neata devreme...
Lorich, oof, bine ca i-a trecut cu spalatul la fundulet..
Andreea, la noi e clar, lui Matei nu-i place infofolit, urla de numa, mergem linistiti doar daca adoarme...Si mie tot aia mi-e teama sa nu faca rosu in git daca urla afara...
Ancaurn, nu ti-am spus si eu am apreciat tare ideea cu colajul, de altfel tot ce contine poze imi place de nu se poate, am sa pun alta pozica pt colaj.
Vianne, super carticica, mi-a placut s-o revad de Stefana..
Mi_bebelina, ai si tu o minunatie acolo...
Biuti, bine ai venit..ooho, ce lungan!!Ma si miram cind ai scris 65, chiar nu stiu cum ar fi incaput in burtica ditamai lunganul...56 e ok insa..![]()
Puputi, sper sa ne vedem cind vii in Bucuresti. Saptamina asta am si eu un botez, dar simbata viitoare am sa merg la dentist, am vreo 2 carii si o plomba sparta la alta..ooff
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Ancaurn, uite si pozica de la mine

Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Biuti, ca sa-ti activezi MP te duci in meniul din stanga paginii la "Mesaje private". Se deschide o pagina unde ai un meniu orizontal, unde ultima optiune este "Options". De acolo activezi/dezactivezi mesajele private.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biuti2001ro am avut o sarcina de vis, fara greturi, fara pofte, fara lovituri dureroase in burtica. Raducu a fost un cuminte, pana prin luna a noua cand nu ii placea deloc sa ma pun sa dorm intr-o parte, cine stie probabil il inghesuiam. I-a placut la caldurica si desi am avut DPN pe 19 mai, am nascut pe data de 26 mai, numai dupa ce,fiind o zi d eduminica m-am gandit ca ar fi cazul sa nasc asa ca am luat-o la plimbare prin muzeul satului, am urcat dealuri ( mai mititele). Asa ca noaptea la ora 1 s-a rupt apa, fara nici cea mai mica durere. In jur de ora 3 am ajuns la spital, unde in urma controlului, dilatatie 3, internare....la controlul de la ora 6 aveam tot 3 dilatatie, dar col sters. La ora 7 am primit perfuzie asa ca au inceput niste dureri crunte, cu contractii pe masura si ffffoarte productive, astfel incat la ora 7.45 aveam dilatatie 7, iar peste un sfert de ora 10. La ora 8.55, am nascut un baietel capos, lungan( de 56 cm si nu cum din greseala am scris in primul mesaj 65...scuzele mele, ar fi fost ceva iesit din comun)si care pe langa taietura a provocat si niste rupturi, asa ca refacerea pentru mine a fost un pic mai dificila si dureroasa. Dar toate au trecut si acum am langa minje un baietel scump foc, vesel, prietenos si zic eu cuminte |
gata! ai scapat!! ai invins!!!!!
decu pt mesaje private te duci in stanga, in meniu, unde scrie profil personal , dar cand o sa funcioneze
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
mi_bebelina spune:
Buna dimineatza fetelor!
Ma bucur ca v-a placut Deliuta mea care ieri mi-a facut un circ......dar vad ca nu e singura de pe aici. Si aseara a urlat la baita, nu stiu ce a avut.......dar sa vedeti ce urlete, parca o taiam nu alta, a luat-o taica-su, a incercat biberon, nimic, in final am luat-o eu, a papat 120ml, am pus-o in sacul de dormit si apoi in patut si s-a linistit.......Si la mine e clar........nu-i place infofolita...Chiar radeam aseara cu sotul ca in loc sa mai fac piata cum fac aproape zilnic, ba un kg de struguri, unul de cartofi, lapte, branza, oua, o cutie de lapte praf o sa ma reprofilez pe paine ca e aici aproape, o imbrac si o iau in brate ca sa nu mai planga.
gabitzam spune:
Azi am avut si eu parte de prima criza a lui Raducu, a la Robert de Lorich. Draga mea, acum te inteleg si mai bine. Greu l-am potolit, in pozitia noastra de nani seara, in pat, cu tzitzi in gura, invelit bine si cu maimutza la cap cantand.
Are o maimutza care are lumina de noapte si melodii, care am vazut ca are efect imediat la el si adoarme repede.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
anuta-maria spune:
frumoase colaje miss si anca, cum le-ati facut ca vreau si eu sa fac.
anca daca nu e deranjul prea mare as vrea si eu alta poza in care este treaz. daca se poate asta http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc/3Lunisoare#5248898823485895554
sau asta http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc/3Lunisoare#5248899197437616226
nu stiu sa ascund linkul in spatele cuvantului.
acum sa va spun de noi. ieri am facut pana la urma pireu la chiftele cum m-a sfatuit alina si o ciorba de perisoare fara desert ca nu am mai avut rabdare si eram prea obosita![]()
al meu baiat ma lasat sa dorm in seara asta adica a papat la 23 si la 6 dimineata, el care vroia papa pe la 2-3 si la 5, iar la 6 cand i-am dat sa manance a mancat 150 ml apa ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum, cel mai mult manca 120 ml apa. pot spune ca sunt super multumita
, oricum el noaptea manca mai bine sau cand e semiadormit.
http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc/VladutzCocutzRachetutz
dflavia spune:
Biuti bine ai venit, ai scapt si de moderere, ai avut acelasi DPN ca si al meu 
Mami de
Stefania 11.05.2008 
Poze
inais spune:
Neatza de la noi!
Eu m-am trezit...ratzusca nu...de fapt i-a dat tati sa pape la 8. Nici nu stiu cand a luat-o si cand a adus-o inapoi. Acum doarme. Eu nu prea m-am simtit bine de aseara si a preferat sa ma scuteasca in dimi asta. Apoi a plecat la job...nici asta n-am simtit. Mami nesimtitoare rau...
Vestea zilei pentru noi este ca aseara degetzica noastra s-a intors pe burtica!!!
Eu eram in birou butonam, barbate-miu in bucatarie si auzeam noi chiraieli din living...dar am zis ca face asa de somn. Cand ne ducem era pe burtica! Am ramas stana de piatra amandoi! 
Ce mai vroiam sa zic...aaa...bine ai venit Biuti! 
Va 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
ancaurn spune:
'Neata mai pe la pranz, asa.
Am reusit sa-mi adorm caposul. Tot cu ceva urlete, dar mai putine decat ieri. Am citit ca si Gabitzam a avut ieri parte de asa ceva. Sorry.Ce o fi cu bebeii astia? O fi de la vreme?
Inais felicitari pt intoarcerea pe burtica a Iasminei. De acum e domnisoara
. Am inlocuit poza in colaj. Mie mi s-a paut ca cea de-a doua se potriveste mai bine. 
Simonix sigur ca pun poza care iti place tie. Nu e greu deloc sa inlocuiesc.De altfel nu e greu nici de facut colajul de la 0. Miss stie!!!
Chiar, Miss unde esti? Faci colaje,ai?![]()
Lorich am inlocuit poza. Deseara pun variantele de azi. Asa o sa fac in fiecare seara, pana ajungem la varianta finala cu care sa fim toate de acord.
Simonacip pleeeease, pune poza pe Picasa. eu nu le pot salva de pe Webshots.
Anuta-Maria am optat pt a doua poza. Am putut sa o incadrez mai bine dupa ce am mai apropiat imaginea. Dar am vazut pe contul tau de poze ca ai scris Andrei. Voi cum ii spuneti acasa? Andrei sau Vladimir? Si cum vrei sa apara in colaj? 
Ma apuc de calcat acum, dar mai dau cate un F5.
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)