Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Anca mama mama da ce harmica esti...super colajele avem niste bebei fermecatori

imi pare rau de bebei plangaciosi sa treaca crizele

ia vedeti aici ce i-am facut eu Stefaniei, este o forma din gisps si in partea stanga un loc pt o poza.

Mami de Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Este ingrozitor fara net. Nu mi-a mers trei zile! Timp in care am reusit sa scap si ziua Andreutzei ! Sa fii fericita si sa te bucuri de Sara si Mariuca!SI de sot, evident!
De azi dimineata stau si am recuperat un capitol aproape! Azi puiul mi-a facut si o criza cum se poarta printre mladite si mugurasi, din pacate...
Miss m-ai innebunit cu poezioara revizuita!!!!!!! Da incoace sa te tzuc !
Ache super pozele! Ce opulent si la voi acolo! Si eu l-am ciupit odata cnd ii taiam unghiutele eu I le tai cu foarfeca d-aia speciala, dar si aia e risky, ori tai prea mult, ori prea putin si-l lsi cu unghii sa se zgarie.
Fecian imi pare tare rau ca sunteti raciti! Am vazut filmuletele cu puiul.
Daddy_o multumim de sfaturi cu umidificatorul! O sa iau si eu un cesulet d-ala sa verific umiditatea…ca eu sufar de gat uscat si poate si bb…
Mi_bebelina, ce rau imi pare ca nu ne-am vazut la targ.Noi nu prea am avut rabdare ca era puiul catranit, l-am alaptat odata in masina, bibe n-a vrut, asa ca, n-a fost o placere..
Mellyimi pare rau de lapticul tau
Mai fetele, al meu are programul inversat: doarme la san toata seara si ziua papa din 4 in 4 ore asa…bibe nu mai accepta deloc sic red ca sambata iar o sa am surptiza la cantar…asta e..oricum, mis e pare ca am lapte mai mult, se umplu sanii sit rage destul de multa vreme cu forta…poate tot raul e spre bine.
Dana H ce greu trebuie sa-ti fie cu 2 copii, stresul de la munca si sotul plecat! Bine ca a trecut!
Elenuca si al meu baleaza si suge manecutele! BA mai rau, a inceput sa muste de tzitzi ca-l amenint ca nu-I maid au. Si sa vedem cum se descurca cu bibe!
MIhaser am vazut niste pozici acolo…ai inceput sa o dai in leagan pe Eli! Ce bine sta in poponet si e mai mica decat Mirci al meu!
Ancaurn lA multi ani o casnicie lunga si fericita sa aveti sis a va bucurati de pui! IMi plac colajele pe care le-ai facut!
Inais, super pozele de la botez! Luminarea, imbracamintea Iasminei, tortul- ff elegant. La ce cofe l-ati facut?si tu ai fost tare frumoasa!

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

sinca unu:

Merge unu cu nevasta sa ia cina la resturant. Farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua. Suparata si asteptand a fie consolata de sotul romantic zice:
- Uite cum arat, ca o scroafa !
El raspunde:
- Si te-ai mai si murdarit pe deasupra !!!
tot tematic :))

Alina_anto super pozele cu mami frumoasa si scortisoara la fel de frumoasa. Doamne, cata genele! Nu mi se pare ca s-a marit hemangiomul, prima impresie a fost: wow, ce-a crescut Sara! Dar la cat zici ca papa, cred si eu! Sa ne spui ce a zis doctoral
Ah, am vazut si eu pe cand eram inca la sv pozele cu baba nebuna..brrrr! si ea s-o crede Marlyn Monroe!
Lily, parca m-ai descries pe mine si Mirci.exact la fel!
Aseara, disperata ca aveam net finally l-am last ape sot sa-l culce. Dar nu s-a putut. S-a aolit pana m-am dus si l-am luat in brate. Nici nu a apucat sa puna gura pe san si a adormit instantaneu…dragul de el…voia la mami…
Doloress am luat si eu camasute de plastic din ikea pt diversifivare!
biuti bine ai venit!
mi_bebelina o dulce Delia! Ce pleata are! Al meu a chelit de tot!
Vianne ce frumoasa e carticica, si Stefana a iesit f frumoasa in toate pozele! Ai dat comanda la o tipografie?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Ancamultumim, foarte faine au iesit. Am sa-ti dau insa sa schimbi poza lui Patrick, adica e tot aceea numai ca am mai taiat-o, caci in colaj toate pozele sunt prim-planuri ale capului si al meu singurul era cu tot corpul, asa ca am mai taiat poza sa se incadreze mai bine, asta e linkul: http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Doloress#5248903246123500594

Miss bravo, foarte frumos a iesit colajul!

Simona sa stii ca sta cu babetica din plastic, ii place, o baga in gura pana in gat cred. E mai buna la gust decat cea din material. Acuma insa am stricat una ca sunt tare desteapta si am bagat-o la masina de uscat si s-a topit toata. Imi pare rau de ea.

Lori pot sa intru in club cu tine? Copilul meu jeleste de vreo 2 ore. Nu vrea sa pape, desi nu a mancat de dimineata formula, numai putin san la ora 11. Acum e 2 ceasul si de pe la 12 maraie. Nici in brate nu vrea, cand ma vede plange mai tare.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Cum sa nu??Il vom numi Clubul mamicilor norocoase mai tarziu

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Anca pup dublu harnicutzo!!!!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza fetele!
Raportez si eu o noapte nu prea buna. Dupa ce am stat pana la ora 1 cu sotul sa ne rezervam bieltele pt zborurile interne in chile, cand m-am dus in dormitor, teodora mea avea chef de discutii. si a tot avut cam toata noaptea. nu pot spuen ca a vrut sa manance, cat a vrut sa stea cu tzatza in gura. tare imi este teama ca s-a invatat asa, ca am mai adormti de vreo doua-trei ori cu ea in pat, cand o puneam sa suga, si m-am mai trezit peste vreo 3-4 ore. oare asta sa fie?
evident ca am incercat sa nu maia dorm si sa o pun inapoi in patutul ei destul de repede, dar nu a functionat foarte bine.
iar de la 5 nu a mai functioant deloc. a avut fata de discutat, ceva de speriat.

asa ca acum sunt chiauna de somn si cred ca o sa beau multe mutle cafele sa pot sa imi tin ochii deschisi.

aaa, si dimineatza cand am adus-o jos, in sufragerie, sa vedeti ce benoacle avea....se uita in jur, poate s-a schimbat ceva de cand a plecat ea... trebuei sa vada ea tot, sa stie, sa auda.
oricat mi-ar fi de somn, imi vine sa o mananc de draga ce imi este.

hai ca am facut o pauza lunga de cand am inceput sa scriu mesajul. am avut o intalnire.il trimit asa, si apoi mai citesc si eu ce ati mais cris voi intre timp.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn
Deseara pun variantele de azi. Asa o sa fac in fiecare seara, pana ajungem la varianta finala cu care sa fim toate de acord.

ancaurn, poate pana diseara iti trimit si eu o poza favorita, desi e greu sa ma hotarasc care anume.
oricum, multumesc mult ca iti iei din timpult au pretios petrecut cu bebept aceste colaje, care sunt minunate. oricat de usor ar fi, tot cere putin timp.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Laura ma bucur ca ti-a placut tot, inclusiv "cartea" Iasminei. La Howard Johnson l-am facut. Ti-am spus ca avem o slabiciune pentru torturile lor...mai ales pentru bavaroise de ciocolata...adica asta!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

la toate. Ma bucur ca va plac colajele. Ideea insa nu-mi apartine. pt asta un mare Gabitzei. Si chiar imi face placere sa le fac.

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

hello mamicute si bebei!!!am intrat sa va salut ca merg sa-i dau papa la fluturica!!!dar vreau sa-mi schimb si eu poza cu suzeta ca am observat ca e singura cu ea in gura asa ca anca te rog sa ma ierti pentru munca in plus si iata aiciuca ai noua poza!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

MISS BESTIALA POEZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RECUNOSC ABIA ACUM AM CITIT-O DART ESTI TALENTATA CE SA MAI.

ariciul tau micit sta deja in funduletz vrea, ca al meu e innebunit

Mergi la inceput