Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Bravo Miss! Reusit colaj!
aveti aici variantele de azi.
Simonacip am gasit pe picasa doar poze cu Matei dormind. Vrei sa iau una de acolo? Daca nu, te rog pune una care iti place si da-mi un link.
Am gasit poze de DanaH si Anuta_maria. Le-am adaugat. Daca vreti altele dati un link.
Inais si Alina_anto parca am inteles ca vreti sa schimb pozele din colaj. Dati-mi un link catre poza preferata va rog.
BiutiBine ai venit!

Dargos a fost azi tare marait cand a venit ora de somn. De fiecare data a adormit urland. Pe cand se obisnuise sa adoarma singurel!Sper sa avem maine o zi mai buna.

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Anca vreau si eu o alta pozica...hihihi daca ma intreaba cineva
uite asta:
http://picasaweb.google.com/lorichnistor/RobertNistor#5242098600444498578

Misi!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ancaurn superbe colajele!!!

cat despre marait sa stii ca si Amelia e la fel!!!azi toata ziua dupa ce am laudat-o a inceput sa maraie!!!stiti cum e proverbul ala"lauda de sine nu miroase a bine"!!!mai mult de 20 de minute nu a mai dormit!!!o fi fost de la sampania mea!!!eu cred ca li dor de iesirile lungi pe afara!!!

am ramas din nou singurica sotiorul so dus la fotbal!!!asa ca fac baita la fifitza pe la 9.30 si somn apoi ca-s rupta de atatea maraieli!!!mai bine nu ma laudam!!!

pup fetele si bebicii

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ancamultumim, foarte faine au iesit. Am sa-ti dau insa sa schimbi poza lui Patrick, adica e tot aceea numai ca am mai taiat-o, caci in colaj toate pozele sunt prim-planuri ale capului si al meu singurul era cu tot corpul, asa ca am mai taiat poza sa se incadreze mai bine, asta e linkul: http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Doloress#5248903246123500594

Miss bravo, foarte frumos a iesit colajul!

Simona sa stii ca sta cu babetica din plastic, ii place, o baga in gura pana in gat cred. E mai buna la gust decat cea din material. Acuma insa am stricat una ca sunt tare desteapta si am bagat-o la masina de uscat si s-a topit toata. Imi pare rau de ea.

Lori pot sa intru in club cu tine? Copilul meu jeleste de vreo 2 ore. Nu vrea sa pape, desi nu a mancat de dimineata formula, numai putin san la ora 11. Acum e 2 ceasul si de pe la 12 maraie. Nici in brate nu vrea, cand ma vede plange mai tare.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Anca, am vazut si eu colajele, f faine!!! Multumiiim!

Inais, am vazut pozele cu Iasmina, e superba!!!!! Foarte reusite pozele!

Alina_anto, ce scumpa e Scortisoara, cum vrea ea sa stea in picioare…

Mi_bebelina, pup puiul tau drag!

Biuti, bine ai venit!

Miss, foarte fain colajul!!!!!!!!!!!!!!

Voiam sa va arat ceva. Am facut o carticica cu cateva poze ale Stefanei. Arata mai fain decat in poze, nu am avut lumina buna cand am facut pozele. O puteti vedea de aici

Stefana are o saptamana de cand se trezeste de 5, 6 ori pe noapte, exceptie facand o singura noapte. Asta noapte de la 11 la 2 s-a trezit la fiecare ora si apoi la 2 ore. Pe al 4 plangeam de oboseala Ce sa mai zic, sunt cheauna...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Victoria a facut cadouas lui mami de 4 luni: a ras cu hohote azi!!! Doamne, ce sunet minunat! Ea radea de gadilat si eu radeam de fericire! Daca vedeati cata dragoste si fericire a fost azi la mine pe jos, in sufragerie... ca mai stam acolo la jucat.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Vianne, ce carticica minunata!! Si eu ii voi face lui David o brosurica legata frumos, dar sa vedem unde gasesc sa mi-o imprime color si de calitate...

alina_anto, pozele cu baba fara coaste m-au terminat Cel putin aia unde are corsaj si ii explodeaza sanii pe deasupra este mortala, sper sa n-o visez la noapte Da, creierul i-l scosesera demult, imediat dupa extirparea simtului realitatii...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simona uite un de la mine sa mai 'uiti' de averisment.
Magnetism,merg la o biserica pe langa casa..si merg cand imia duc aminte sau am timp.
din pacate se vede ca am lipsit o zi..nu mai pot recupera ce s-a scris.
Sara a inceput sa prinda jucariile cu man,dar nu prea se intinde dupa ele,trebuie sa i le aduc "la botu' calului"..chiar le si molfaie.de 2 nopti dorm cu ea in pat ca e super maraita si se trezeste din ora in ora!azi noapte chiar s-a trezit de tot la 3 si avea chef de 'ing...ghe..etc'abia dupa 3.30 a mai adormit..sper sa nu devina un obicei.
timp de 3 zile cat am avut ajutoare a fost un copil exempalr..eram sigura ca azi isi va da in petec.normal ca a facut o criza d eplans de 15 minute cel putin,pe strada,de-mi venea sa o,mai mult de teama sa nu faca rosu in gat,ca-i destul de racoare..de ce????habar nu am,banuiesc ca somn,combinat cu faptul ca nu-i place infofolita plus...nervi in fundulet..habar nu am..da-mi vine sa mooor cand urla asa pe strada.nu am ce-i face si trebuie sa o als sa urle pana gasesc prima banca sa ma asez cu ea.plus Mariuca trage de mine,hai sa mergem cand eu vreau sa stau,hai sa stam cand eu vreau s ao zgaltai s adoarma..ca la circ!
acum s-a trezit,o aud..m-a luat pe post de suzeta..cum scot tzatza din gura,cum face ochi
cred ca-i prin suzeta cu fularul la gura
mai vb poate in seara asta

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru, cred ca multe dintre voi stiti deja despre Sonia, capsunica noastra de mai-iunie 2007. Daca nu, www.webshots.com/user/kay_al" target="_blank">aici o puteti vedea si aici puteti afla mai multe despre ea.

Am deschis un bazar pentru Sonia, pentru a mai strange cativa banuti, atat de necesari pentru urmatoarea operatie.
Aici este topicul dedicat bazarului, poate gasiti ceva ce va place.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc sau alte produse de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, o aduce pe Sonia mai aproape de sansa ei la viata!

Multumesc mult de tot!

am mladitele si mugurasii si le dorim sa creasca mari, frumosi si sanatosi!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Anca uite poza asta o vreau http://picasaweb.google.com/parvuf78/Iasminutza?authkey=BZHMOzn-MsE#5248951067499988178

Daca ti se pare prea mica si prea intunecata atunci asta http://picasaweb.google.com/parvuf78/Iasminutza?authkey=BZHMOzn-MsE#5246717102692853554

Ti-am dat si alternative...deh!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Buna dimineata
Cleo azi dau eu desteptarea.

Bine ai venit printre noi Biuti mami de Raducu.
Anca, marfa de colaje, multumim pt. timpul acordat noua.
Lili, te inteleg perfect, asta fac si eu toata ziua, numai ca la capitolul cantece am un repertoriu bogat, in engleza, invatate de la karaoke, deci nu sant cantece de copii dar merg la urechea lui.
Noi azi plecam afara din Tokyo , la mare si ne intoarcem maine dimineata. Pt fetele din Romania imi pare asa rau ca la voi este frig, la mine este inca acceptabil de cald.

Luna viitoare crem si noi sa venim in Romania si sa stam pana in primavara. O sa fac Craciunul in Romania....
Din cauza asta am sa va innebunesc cu intrebari despre magazine si altele despre doctori, pt. ca trebuie sa ii iau lui Shintarou macar strictul necesar si hainute de iarna. Si mai vreau si un dentist bun pt. mine.
Eu am casa in Ilfov, dar ma pot deplasa oriunde in Bucuresti.
A inceput bebe sa urle

Va pupic

Si maine va fi o zi
de samurai Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/MyGallery.jsp?UV=453205449095_45008758713
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi

Mergi la inceput