Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (192)
Raspunsuri - Pagina 6
sim_stoian spune:
Rox, esti de belea cu blenduitul lui Andrei
Stefan are 4 mese pe zi la gradi: mic dejun, gustare, pranz si gustarea de dupa somn. Mai mananca acasa ceva seara, deci suntem la 5 mese. Nu vad care e problema, sincer.
Am fugit la bucatarie, am ceva papa pe foc. Sper sa mai intru diseara.
Jurnal de calatorii
Roxana_G spune:
Pai pana la urma i-am blenduit si galustile, ca asta a papat acum la 18. Si s-a strambat rau. Am zis sa verific daca nu ii placea consistenta sau gustul si asa blenduite a ras tot, adica 2 galusti maricele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Ca tot intreba Ana de galusti, culmea ca au iesit bine de data asta. Cred ca datorita poeziei Mariei ca amestecam si imi rasuna in cap versul cu "mandru galbenus". Tot la capitolul mancare azi in premiera am mancat toti acelasi meniu la pranz: ficatei cu piure. Lui Bubu i-am dat la blender, nu a mai mancat ficat pana acum. A ras tot fara comentarii. De fapt eu inca blenduiesc mancarea, pana si Alex care era moftul in persoana manca mai putin blenduit ca Bubu la 1 an. Insa la noi efortul este de diversificare a meniului acum, pe asta ma focusez, ca de abia am scapat de borcane de 2 saptamani. Cand o sa il vad ca mananca mai variat o sa pasez mai putin. Pana la urma o sa manance si mai putin pasat, Alex a mancat pasat de furculita mult si bine, la gradi a trecut la bucati. Nu se insoara Bubu cu mancarea blenduita si pana la urma daca are o sotie buna o sa ii blenduiasca si ea. ![]() Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Andreea, Antonia are urmatorul program de masa: pe la 6-7 tzitzi dupa care se culca la loc si eu plec la servici 9 ou fiert cu paine/paine cu cascaval/almette/branza de vaci 11 - fructe bucatele in parc 14 un fel de mancare de pranz 17 banana+inca un fruct bucatele + 2 biscuiti 20 gris cu lapte/cartofi fierti+fagaras,mamaliga cu fagaras +tzizi la culcare Eu sunt impotriva cremwusti, mezeluri de orice tip, nici eu nu mananc decat f rar. O mamica din parc mi-a sugerat urmatoarea gustare pt dimineata:ficatel de pui sau peste fiert, bagat la blender si pus la frigider, a se servi cu paine si unt dimineata. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 Poze |
Foarte bun program...si mananca consistent!
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Buna seara dragi mamici! Venim si noi la petrecere! Nu stiu inca daca si cu tati, sper sa nu fie plecat weekendul respectiv. De abia asteptam sa vedem papanasii din gasca! Intre cofetarii,eu as vota pt Alice. La turta motatei mele am avut tort Biscottino de la Agapitos, a fost bun, foarte apreciat de adulti, dar mai putin de nepotii mei care au zis ca e gretos-ma rog ei sunt obisnuiti cu torturi numai de cicocolata. E un tort racoritor, are o parte din blat ca un fel de inghetata ceva, mie mi s-a parut foarte bun, are un gust rafinat,deosebit, dar e putin acrisor-are ceva de fructe,caise cred, si din cauza asta cred ca li s-a parut nepotilor gretos. Pinacolada,Yaia,Sim, Cecilia, multa sanatate puiutilor! Am admirat pozele si cu frumuselul print mostenitor si cu Rebecca cea cocheta si umblareata! Noi suntem bine, Antonia se intelege bine cu mamaie, iar eu m-am obisnuit deja cu programul job-acasa-parc.Miercuri a facut vaccinul infanrix, are aproape 10 kg si 75 cm. Cand am fost internate la V.Babes, dr de acolo ne-a recomandat sa ii facem si prevenarul. Am discutat cu dr.Palicari, care mi-a zis ca Prevenarul nu si-a dovedit utilitatea in Romania, si ca si mine a zis ca e prea mult intr-un an de zile 4 vaccinuri + inca 2 prevenar + ror-ul. O sa ma vedem daca o sa ii fac la 3 ani inainte de intrarea la gradinita. Ne-am mai intalnit cu Cristina Florea si Alexandra in parc, e o scumpica! sabinutz, nu mai veniti prin parc? Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 Poze |
De cand asteptam sa-mi spui cum a fost tortul!!
Multam

Cred ca luam si noi la motul lui Tudor
melaniatud spune:
Rox am pierdut mesajul asa ca iti spun pe scurt:
Sa ne mai spui ce ii mai dai lui Bubu sa pape pt ca si eu sunt interesata sa-i diversific meniul lui Tudor pt ca daca azi papa ceva cu pofta maine nu mai vrea...asa ca zilnic tb sa inventez ceva noi si cat de cat pe gustul sau...borcanelele le mananca mereu cu placere si as vrea totusi sa le raresc.Tot ce e dulce papa bine biscuiti, fructe, orez sau gris sau ecreale cu lapte, iaurt (si simplu si cu fructe), branza iar pt pranz piureu de cartofi cu out sau supa de pui cu galuste...in rest mai greu mananca.
Vroiam sa te mai intreb cum mai papa laptele formula...eu ii dau seara la 20.30 cu cereale (max 170 ml)si mai bea un biberon la 4.30 dimineata (maxim 190 ml).La 8 mananca micul dejun.
Ai vazut ca Daria Erinei a papat snitel? Eheee noi mai avem f mult pana atunci...si Tudor papa mai bine blenduit...eu ii mai pasez cu furculita dar mai mult fructele le papa asa.
Erina spune:
Buna seara si de la noi!
S-a terminat mica petrecere. A fost frumos si relaxant.
Desi banuiam ca Daria va fi foarte obosita pina la momentul tortului si ma gindeam sa ii cintam la inceput La multi ani si sa facem poze am zis sa mentin cursul normal al petrecerii. Bineinteles ca aproape nu are nici o poza in care sa zimbeasca la tort.
Daria s-a jucat mult cu Matei si si-a imbogatit colectia de hainute pentru toamna.
Poze acusica.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui Erina Buna seara si de la noi! S-a terminat mica petrecere. A fost frumos si relaxant. Desi banuiam ca Daria va fi foarte obosita pina la momentul tortului si ma gindeam sa ii cintam la inceput La multi ani si sa facem poze am zis sa mentin cursul normal al petrecerii. Bineinteles ca aproape nu are nici o poza in care sa zimbeasca la tort. Daria s-a jucat mult cu Matei si si-a imbogatit colectia de hainute pentru toamna. Poze acusica. www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea |
fata petrecareata!
Erina spune:
Am vazut pe Darius morosanul la petrecerea de un an! Ce tort frumos si ce luminare bleau cu inimioara a avut!!!
Tot mai acaut pozele Annisiei.
Madalina, nu pui poze cu tine si Robert?
Vad ca se discuta despre mincare.
Astazi Daria a mincat asa:
5.50 240ml lapte cu orez,
9.00 mar copt cu cereale Humana, (nu a mincat toata portia pentru ca l-a vazut pe tati mincind altceva ce ea nu avea voie si si-a pierdut interesul entru portia ei
14.00 un mic snitel pe teflon, o felie mozarela, un sfert felie piine.
17.00 orez cu morcov (blenduite)
Am vazut ca in ultimul timp prefera sa manince mincarea bucatele. Cine stie numai cit se digera din ce manica.
Cind e lume multa sau vede pe Matei mincind, papa si ea cu pofta. Cind e numai cu mine trebuie sa ii fac show (cintecele, pacaleli si alte alea). Nu ii mai plece in scaunul de masa. Maninca "din mers".
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
danuta36 spune:
Seara buna de la noi!
La multi ani copilasilor care au implinit un anisor:Karina,Mihai Sebastian,Andrei,Giulia,Alexandra Elena
Sa cresteti mari si sanatosi!
Myralsi la noi painea cu unt e un fel preferat,seamana cu mine..
Si daca nu vrea altceva,stiu ca asta e salvarea,in afara de lapte.Ma bucur si daca papa putin,macar a gustat si felul respectiv...eu ii dau sa guste din ce mancam si noi,azi a papat paine cu ciorba de perisoare![]()
Ana ce dulce-i Vladut...mi-a placut cum dormea la tine in brate, si Miru a mea mai sta asa..