Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (192)
Raspunsuri - Pagina 7
Erina spune:
Melania
pupam si noi pe Tudor. Ma tot uitam ieri prin Carrefour sa vad nu ma intilnesc cu vreuna dintre voi?
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi si in special lui Andrei de mami Emma.
Nu ne-am mai vazut nici cu Andrei.
Cred ca si Emma prefera acest tip de comunicare mai mult decit intilnirile fata in fata. La genul acesta de intiniri te cam gindesti sa nu dezamagesti sau sa fii dezamagit...
Erina spune:
Am gasit pozele Annisiei. Foarte dulce Yannis la vesta, cravata si cheliuta!!!
Annisia foarte bine ai aratat! Foarte frumoasa rochia, machiajul si bijuteriile.
Erina spune:
Greu se mai uploadeaza!!!
Sunt obosita moarta!
Asaaaa, astazi Daria a stat ,ult in picioare fara sprijin. Are si o poza in care proba pardesiul cadou de la Matei.
Se pare ca nu merge inca pentru ca eu sunt hiperprotectiva. Astazi bui o lsa sa trea in picoare, chiar o ademenea sa fac pasi singura!
Iubirea mea tocmai s-a trezit si se joaca cu tati cu baloanele. E super vesela si arata tare haios cu parul electrizat de la baloane!
Mi-am amintit!
Cecilia sanatate lui Cristi.
Roxana, felcitari pentreu cei 6-7 pasi or more ai lui Andrei. Teo felcitari pentru mergaretul Mihnutu.
Felicitari tuturor mergaretilor!
Roxana_G spune:
Melania, sa fiu sincera nu prea am idei de mancare. Noi abia acum incepem sa degustam mancarica gatita. Dar cam ce a trecut pe la Bubu pana acum ar fi: supa cu galusti, supa crema de legume, supa cu taitei, ghiveci de legume cu sau fara carne, tocanita de cartofi, mancarica de dovlecel (trebuia sa fie un sufleu insa nu a iesit ce trebuia), si piureul de azi cu ficatel. Deci nu prea multe. A mai mancat paste de ale Alexandrei dar facute la blender. Intentionez sa ii fac pilaf insa zemos rau ca altfel el nu suporta orez si spanac. Nu e cine stie ce varietate si oricum e dupa cum am chef si eu. Uneori ii gateste bona, ea prefera un fel de supa cu legume pe care sa le paseze.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Erina, nici Bubu nu a fost prea vesel la tort, s-a mai speriat si de cantat. Nu conteaza asta, bine ca ati petrecut frumos.
Melania, uitasem sa iti zic de ciorba de perisoare, ca tot am citit la fete. Si un fel de chiftelute de pui cu sos ar merge, un ardei umplut, dovlecei umpluti iarasi merg. Eu nu am mai facut ca a ramas la mama masina de tocat carne.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Erina, multumim, azi a fost cam lenes mergaretul. Au fost bunicii in vizita si nu a vrut sa faca mai mult de 3 pasi si aia cu chiu cu vai. O sa mearga si Daria repejor, o sa vezi. Insa chestia cu protectia nu e sigura. Eu nu il feresc de nimic, il las sa stea in picioare inclusiv pe langa masa de sticla si sa experimenteze escaladari, insa vad ca degeaba.
Abia astept pozele voastre.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Carpatina, pe unde esti? Nu ai dat nici un semn in weekend.
Tomasa, ai promis ca revii si nu ai mai dat nici un semn.
Bernix, voi ce mai faceti?
Cumatra, nici azi vad ca nu esti de gasit. Si de weekendul viitor nici atat.![]()
Rox ,
Poze
cecilia L spune:
Roxana, supararea mea vine tot de la varietatea de mancarici, el manca ardei umpluti sau supa de perisoare, pilaf sau un fel de ghiveci cu legume, spanac,avea carnita de pui sau vitel zilnic, zic eu destul de diversificat...acum calvarul il pun pe baza dintilor( sper), maine merg la dr ca a inceput sa tuseasca in seara asta si cand se trezeste este putin umflat sub ochi, clar ne-am pricopsit cu o raceala, sa vedem ce zice dr maine, daca nu ma satisface merg la Budimex la dr Stanciu, ca tot nu am reusit sa-i fac programare la el la cabinet.
Aaa si culmea dupa 7 luni nu voia decat pasat cu furculita, acum ne-am intors la blenduit, mai putin legumele din ciorba pe care le-ar manca cu manuta.In seara asta a papat un ciocanel de pui tot, am facut la cuptor pulpite si i-am dat si lui, gol a fost bun.
Legat de galusti, eu am o cescuta care reprezinta masura de gris pt un ou si nu dau niciodata gres, supa de galusti este inca printre preferatele lui Cristi(taiem galusca in bucatele mai mici), asa ca data viitoare cand mai faceti galuste masurati grisul cu o cescuta, de regula o cescuta mica la un ou(atentie o cescuta mica mica, o sa pozez ceasca daca vreti, sa va faceti o idee).
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Roxana_G spune:
Cecilia, o sa manance din nou si felurile cu pricina. Dar Cristi a fost destul de suparat de iesirea maselelor, acuma de raceala. Multa sanatate puiului, ai grija sa nu se agraveze. Ce ii dai acum? Sper ca nu a prins bietul vreun virus pe la Baby Expo. Nu iti face griji nici cu blenduitul, o sa isi revina si la mancare pasata. V-am mai povestit eu cum dupa alergia Alexandrei de la un an am trecut-o pe regim sever si nu mai manca nimic, cu chiu cu vai cate ceva si ala blenduit. Abia dupa un an si 2 luni am revenit la pasat cu furculita. La Cristi e doar o faza, cred ca scurta. Oricum daca mai si tuseste nu ii ingreuna operatiunea mancarea. Pupici si inca o data va dorim insanatosire rapida.
Gata, inchid si eu pe aici ca fata mea isi face de cap cu jocurile pe net. Noapte buna! O saptamana usoara tuturor!
Rox ,
Poze