Aspirante optimiste > 20 (348)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Am venit fetele! Si va povestesc o experienta cu un doctor online unde mai cer did cand in cand sfaturi! L-am intrebat daca pot ramane gravida luna asta cu valorile mele 22mm 8,5 end si mi-a raspuns! AAHHH unii doctori!!!
Sunt valori normale nu asta ar fi motivul pentru care nu ramaneti!!!! si atat!!! Am ramas socata! Daca esti doctor online esti in slujba bietilor oameni si trebuie sa-i lamuresti cu ceva , nu sunteti de acord?!
De ce trebuie sa isi ia unii atitudinea aceea superioara de eu stiu tot dar tie nu iti spun ca nu ai intelege,sau daca ai face-o am sa ma asigur ca am invatat toti termenii medicali sa fac comunicarea de neinteles chiar si pentru mine?
Oricum imi cer scuze, doar cu voi vorbesc limba romana si am vrut sa ma descarc dupa citirea mailului

Mergi la inceput

Bafta multa Titi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Amber ce bine de voi si ce draguti sunteti. Al meu si astazi este plecat la socrii sa ii ajute. Sper ca nu sta la fel de mult ca ieri. Cred ca ma duc sa imi spal strugurii si sa ii mananc ca asa pofta am pe ei.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Merci Carmen. In privinta doctorilor, nu stiu de ce dar mie mi se pare ca toti sunt asa. Eu inca nu am gasit un doctor ginecolog bun, care sa imi raspunda la intrebarile mele, nu doar sa dea un raspuns evaziv. Daca am o nelamurire doresc si un raspuns ca altfel nu intreb. Asa este si doctorul la care trebuie sa ma duc maine, dar sper sa fie mai explicit de data asta.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

off off off, bine ca putem comunica pe forum sa ne impartim experientele, asa cel putin stim mai multe! Titi tu geografic esti mai aproape de Budapesta decat de Bucuresti, daca nu iti rezolvi nimic sper sa nu fie cazul, te pot indruma aici la niste clinici!

Mergi la inceput

Anidaz, imi pare rau ca nici luna asta nu a fost sa fie, dar sper ca luna viitoare sa fie, pana atunci spor la investigatii.
Bea eu din cate ai spus tu cred ca este cu ochisori, cel putin eu asa sper, si iti doresc.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Carmen ar fi foarete bine. Eu oricum ma mai duc de cand in cand in Budapesta in interes de serviciu, sotul meu vine si el, lucram la aceeasi inteprindere. Iar el este maghiar deci neam descurca foarte bine. Chiar mi-ai dat o idee buna.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Fetelor nu stie cineva sa faca un capitol nou? Eu chiar nu stiu sa fac.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Anunta-ma din timp te rog sa-ti spun cum sa faci cu asigurarea! Daca mergi la un spital de stat prima consultatie e gratis, dar eu cunosc un medic bun la medicover, unul la telki, si unul la drrose. ideea e ca ar trebui sa iti faci un card de asigurare cel mai bun ar fi axxa ca sa nu platesti tratamente si consultatii la privat! Oricum e bun in toata lumea si la toate spitalele private daca il ai poti sa vii si sa nasti la telki asistata permanent si monitorizata pana ce iese tot bebelu, am vazut la o prietena care a nascut!
Si tu cred ca si vorbesti putin maghiara, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Titi ai dreptate cu doctorii, dar din pacate nu avem ce sa facem ca sa schimbam situatia, ca de bine de rau avem nevoie de ei.Problema este ca ei considera ca nu are nici un rost sa explice "oamenilor de rand" ,deoarece noi nu posedam cunostiintele necesare, prin urmare ar trebui sa ne "traduca", si asta inseamna timp, si timpul petrecut explicand nu e atat de important ca timpul petrecut cu luatul spagilor. Vorba aia "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput