Aspirante optimiste > 20 (348)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

E una din frazele mele preferate Amber!!!
Ce adevarata e!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Carmen spre runea mea trebuie sa recunosc ca nu stiu deloc maghiara, poate ca o inteleg un pic dar cam atat. Dar cand o sa ma duc acolo o sa iti spun din timp, ca ma intereseaza asigurarile de care spuneai tu, si nu stiu cum trebuie sa procedez.
Amber ai dreptate ca la noi , nu-i nicaieri. Nu cred ca mai este o tara unde spagile la doctori sa fie la ordinea zilei. Dar macar daca le dai ceva sa iti si explice, chiar daca nu intelegi prea mult macar vezi ca incearca , sa te faca sa intelegi si tu ceva.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna fetele,

Din pacate eu o perioada o sa trec mai rarut pe la voi.

Azi am inceputzugravirea intregului apartament, parchet, etc. Deocamdata rezistam pe baricade (desi mancam numai in deplasare la parinti pt. ca la noi bucataria e blocata cu diverse lucruri).
Cand n-o sa se mai poata o sa ne mutam cu totul.

Bubu la noi chiar a tunat si ne-a adunat pe amandoua.

Ce sa a spun...eu inca tot fara ciclu.
M-am constipat destul de rau si din asta traduc eu ca nici n-o sa apara ciclul intr-un viitor prea apropiat (la mine vine cu o usoara diaree).
M-am umplut de cosuri de-alea mari si dureroase (desi in mod obisnuit nu prea am probleme de-astea) si de ieri au inceput sa ma doara sanii.
Mai mult dreptul dar parca si stangul incepe sa aiba tendite.

Test n-am mai facut de joia trecuta cand s-au implinit 35 de zile.

Ma rog...momentan sunt prinsa cu renovarile asa ca stau linistita pe alte planuri Mai stau o saptamana si pre urma vorbesc cu doctorita care sper ca intre timp va veni in tara.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliki4god spune:

buna! mie mi-a intarziat ciclu 3 zile deja. De bicei imi vine regulat . Simptome: ma dor sanii, spatele, ovarele, balonare, oboseala. As putea fi insarcinata? Mi-am facut azi dimineata un test deoarece azi e si ziua mea si speram sa imi fac un cadou minunat. Din pacate a fost negativ. Cred ca voi mai avea rabdare vreo 2-3 zile sa fiu sigura. Din cate cunoasteti voi, am simptome de sarcina?

Mergi la inceput