Aspirante optimiste > 20 (348)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui noname

Buna fetelor!!!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Buna Dana, ce mai faci?Dana tu trebuia sa mergi in 17 la medic nu?Ai fost ?Ce vesti ne aduci?

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Cred ca luna asta si diferenta mare de temperatura ne-a dat in halul asta peste cap.Pe mine de exemplu abia azi ma doare capul si burta si e durerea aceea care prevesteste cm-ul in cazul meu si care nu-mi trece cu nimic orice as lua.Deci azi trebuia sa vina nu sambata.
La ora 17 am sedinta cu parintii si acum merg putin in pat sa mi se linisteasca putin creierul,sa fiu fresh la ora sedintei.
Mai vorbim,

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Lalala incearca un vin rosu si multa incredere ca o sa fie bine!
Oricum cred ca ai incercat multe pana acum dar vinul rosu te si binedispune!
Eu cu laptopul in brate azi nu am chef sa ies din casa desi ar trebui sa dau putin pe la coafor dar sunt prea lenesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_cnt

Buna, fetele!!!

Eu mi-am virusat calculatorul si a fost la reparat de cateva zile, dar azi am reusit sa citesc tot din urma.

Pai nu se poate, nicio veste buna cu doua liniute???

Intre timp, in incercarea mea de eliminare a chistuletelor, maine se implineste o saptamana de cand nu mai fumez.

Cele care ati avut vreodata chisturi, imi puteti spune daca ati avut sangerari maronii, foarte mici cantitativ si 2-3 zile, de la chisturi? Ca eu nu stiu ce sa mai cred.

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Ai facut un test de sarcina? sa elimini celelalte motive ale unei sangerari maronii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

carmen esti o dragutza...diseara ma imbat

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Buna fetele

anne testele negative si la cateva zile a aparut si Cm ... sunt Z5 deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

lala, daaa si la mine merge foarte bine cu vinul rosu...yummy,

Mergi la inceput

Oana felicitari pentru ca ai rezistatSunt mandra de tine. SI eu sunt in ziua 23 de cand m-am lasat de fumat si nu am pus pe mine nici macar un gram in plus. Sunt foarte fericita ca am spulberat mitul cum ca lasandu-te de fumat te ingrasi

Mergi la inceput

offf, cum vin eu, cum pleaca toata lumea. Si data trecuta v-am gasit in toiul petrecerii....Eu mai am putin si plec de la munca si cand ajung acasa ma asteapta . Ehh asta imi trebuie daca weekendurile umbu hai hui cu al meu sot. Acum ascult Barry White si va dati seama ce chef de munca imi da...hehehe...ma gandesc numai la iubitul meu....ne facem poze si ni le trimitem prin mms...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor. Scuze ca nu am intrat de loc pana acum, dar am avut foarte mult de lucru. Sambata si duminica am pus pe iarna, singura deoarece al meu era plecat la parintii lui sa ii ajute la zugravit. Astazi la serviciu sau facut ceva modificari la internet si atunci am avut mult de lucru. Eu sunt a 12 zi si abia astept sa vad daca am ovulatie luna aceasta. Maine ma duc la doctorul ginecolog din Cluj, sunt curioasa sa vad ce imi spune si daca imi da sa fac ceva analize mai amanuntite. Va tin la curent.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput