Aspirante optimiste > 20 (348)
Raspunsuri - Pagina 18
noname spune:
Buna fetelor!!!
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
anne`mary spune:
nici eu nu stiu carmen cum de a vazut infectia. Nu are simptomele specifice unei infectii de prostata...dar am inteles ca jumatate din cei infectati nu prezinta simptome. Cum as putea sa stiu sigur daca e ceva sau nu? Probabil ca analize de urina, nu?
flowerbee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 si pana cand te-au tinut cosurile??????????? POZELE MELE http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/ |
Bea, cosurile m-au tinut vreo 2-3 sapt, cred ca pana s-a cuibarit bine bebe la locul lui.
Deocamdata nu am facut poze la burtica, nu am cumparat nimic pentru bebe, doar ne bucuram de puiul mic din burtica si gustam dimn plin fiecare lovitura.
Cand voi avea poze, o sa le pun.
E cazul sa se redeschida poienita noastra ca e toamna si frumos iar acum apar boboceii. Hai sa fie cu mult teste pozitive. Astept vesti.
Bee
21+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
CarmenAlbu spune:
Multe idei nu am dar iti spun ce fac eu! Cand il duc pe sot la analize ii fac sange si urina iar doctorul imi spune din rezultatele de sange si urina si materie fecala daca e cazul sa il controleze la prostata! Cred ca apar undeva niste valori care arata daca ar fi ceva in neregula cu prostata! La el au iesit valorile normale din fericire, dar o simpla infectie in general se trateaza cu cateva zile de antibiotice! Lui nu i-a dat nimic?
anne`mary spune:
nu am ajuns inca acasa deci nu stiu ce pastile i-a dat. L-am mai intrebat o data de simptome si a zis ca nu are. vreau sa-l duc la analize dar a zis ca nu vrea sa mearga....el e convins ca nu e nimic grav.."e doar o inflamatie" zice el. Nu stiu ce pastile are de luat. Poate ar trebui sa fiu si eu asa detasata. Dar nu pot.
amber_onyx spune:
Buna fetelor

Iau si eu o
ca nu mai pot. Scuze ca nu am intrat week-endul asta, dar sambata am umblat toata ziua in cautare de rochie pt o nunta, sambata seara am fost la nunta respectiva iar duminica am dormit pana la 5 dupa-amiaza, daca va vine sa credeti. Acum am o zi la munca
si am aflat si ca maine vine unul din sefi in RO
Am citit tot ce ati scris ( foarte active ati fost ) si am fost tare suparata sa aflu ca v-au venit uratii
. 

si 

pentru toata lumea
CarmenAlbu spune:
Of barbatii!! Eu am ajuns sa merg la medicul lui si sa-i dictez ce sa-i scrie in mail ca sa-l conving sa mearga! Oricum daca nu esti in preajma ovulatiei lasa-l sa-si faca tratamentul si tu linisteste-te! Asta daca el are mai putin de 40 de ani! Daca are mai mult mai cere o parere unui alt medic!
Numai bine si un bebe rapid!!
oana_cnt spune:
Buna, fetele!!!
Eu mi-am virusat calculatorul si a fost la reparat de cateva zile, dar azi am reusit sa citesc tot din urma.
Pai nu se poate, nicio veste buna cu doua liniute???
Intre timp, in incercarea mea de eliminare a chistuletelor, maine se implineste o saptamana de cand nu mai fumez.
Cele care ati avut vreodata chisturi, imi puteti spune daca ati avut sangerari maronii, foarte mici cantitativ si 2-3 zile, de la chisturi? Ca eu nu stiu ce sa mai cred.
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png
lalala13 spune:
frate..da mie tare putin imi curge..de fapt zici ca scurgi ultimele picaturi dintr-o sticla...tare putin....ce naiba oi avea lipsa???care stie??
dana tie ti-a venit ?
my somebody.... 
anne`mary spune:
pai, eu am suferit un chiuretaj la inceputul lui august si sunt in perioada "de gratie". Mai am o luna de interdictie si abia apoi ne punem pe treaba. Dar ma gandesc ca eu am ramas gravida relativ greu prima oara (dupa 7 luni de incercari) si poate a participat si el la asta. Spermograma totusi i-a iesit bine (140 milioane).
sunteti martore la o infractiune. Dar ma bazez pe voi sa nu spuneti nimic
. Am furat de la sefa 2 puiuti ...un trandafir japonez si inca o craciunita. shhhhh sa nu spuneti la nimeni