Aspirante optimiste > 20 (348)
Raspunsuri - Pagina 17
mara-i spune:
sa aveti o zi frumoasa si nu in ultimul rand linistita
ne vedem maine dimineata la o
pup fetela

CarmenAlbu spune:
Ama medical plus bucuresti e o clinica de ginecologie cand mergeam eu acolo mergeam la dr Parvu, el ginecolog si sotia pediatru, au cea mai performanta aparatura,
Strada Popa Savu 16 sect 1
El mai lucreaza si la elias!,repet eu mergeam acolo acum 5 ani inainte sa ma mut din Romania
Bafta multa
adiutza spune:
mara,
Am auzit de Dr. Minodora Ghita (Ploiesti, str. Romana, nr. 59, tel. +0244/543310), am si fost la ea si este ok.
Totusi, parerea mea (poate subiectiva din cauza dezamagirilor medicilor din Ploiesti) este sa mergi in Bucuresti.
Eu una merg la clinica Anais (medicul Gherasie) si este tot pe la Aviatorilor (chiar langa metrou). Acolo il gasesti si pe doctorul Parvu despre care ti-a scris Carmen si de care stiu si eu ca este foarte bun.
Verisoara mea a nascut la Elias cu doctorul Parvu sambata trecuta al doilea copil (si pe primul tot cu el). Este foarte multumita.
Pup si ai grija de tine.
http://tt.lilypie.com/Myczp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
lalala13 spune:
of of
mara mie daca nu imi venea acum eu inca credeam ca e ceva totusi pe acolo...insa nu e!! nu-i nimic
sunt happy ..mi-am facut si programrile pt dozari si pt consultatie la dna doctor.dar imi curge putin..da acum e rosu si sunt sigura ca e menstra!! banuiesc ca am mare lipsa de ceva daca si cu orgametril imi curge putin! sa vedem...
iulia ce mai faci nasico?? cum e bb?
carmen iti tin pumnii
adina ..beatrice??? ceva 2 linuteze?
bubu rallu cum mai sunteti? asa rau imi pare ca v-am ratat 
my somebody.... 
adiutza spune:
Intrebare:
Mie imi curge mult, este inchis la culoare si compozitie destul de consistenta ( mii de scuze pentru asemenea detalii, dar....).
Oare este de la acidul folic pe care il iau?
Multumesc!
http://tt.lilypie.com/Myczp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
CarmenAlbu spune:
Adi eu iau tot complexul natal si imi vine normal sau chiar putin mai putin decat inainte!
Dar lucrurile astea difera de la femeie la femeie, s-ar putea sa nu aiba relevanta acidul folic!
Eu cateodata mai cer consultatii online la acest topic este si pe site-ul Desprecopii
Iti dau ei rspuns in 2 zile!
anne`mary spune:
mi-a fost dor de voi fetelor.
Eu am ramas in urma cu evenimentele....stie cineva ce rezultat a avut buburuza la testul de sarcina? ca eu nu am mai intrat.
azi baiatul meu s-a dus la medicul de familie. I-a facut un eco si i-a spus ca are o infectie la prostata. Intrebarile mele sunt: Se poate pune diagnosticul asta doar pe baza unei ecografii? Daca este sa fie asa, imi ingreuneaza scopul de a ramane insarcinata?
CarmenAlbu spune:
Beatrice, tu spuneai ieri ca te dor salele? Azi ma dor si pe mine impreuna cu picioarele si din cand in cand jos si sunt anemica desi iau muuulte vitamine!
Anamaria eu nu stiu ce sa-ti zis despre asta dar stiu ca prostata anatomic vorbind este un pic mai in spate, nu ar trebui sa influenteze, dar eu fac doar speculatii! Daca a vazut infectie la eco, hmmm se vede prin culoare?! sau cum?! dar poate medicul stie cum arata o prostata infectata!