Aspirante optimiste > 20 (348)
Raspunsuri - Pagina 16
mara-i spune:
la panaceea am facut eco,ca la mediurg ma programa tarziu.
nu stiu cat de performant era ecograful ca habar nu am si nici nu am intrebat
la cine ai facut eco la mediurg? ca acolo ma duc eu pe 4 la ionescu,da daca tu nu ai fost multumita, mai cautam
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fetele! Mi-am facut un test de sarcina azi cu 6 zile inainte si a iesit negatv! Cred ca trebuie sa mai astept saptamana asta totusi , cam sambata ar trebui sa vina rusii!
Mara ma bucur ca la tine e pozitiv!
Eu imi simt picioarele grele tare azi, cred ca ma si gandesc eu numai la asta!
mara-i spune:
carmen, mai asteapta putin ca e cam devreme,eu stiu ca se fac in prima zi de intarziere si nici atunci nu se pozitiveaza sigur, chiar daca e ceva
multa bafta, poate e bb
CarmenAlbu spune:
Merci Mara, nu stiu de ce dar chiar cred ca luna asta e bebe! Sunt luni in care sunt sigura ca nu e iar asta nu e una dintre ele! Stiu ca ovulul poate calatori si pana la 10 zile dar nu am avut rabdare! La tine cand au inceput simptomele?
mara-i spune:
carmen, sunt femei care chiar simt cand raman insarcinate, eu sper sa fii una din ele
cat despre mine, cred ca eu mai mult le "fabric" eu...in afara de somnolenta si sani durerosi,mai degraba sfarcurile...nici nu pot sa le ating...nu am nimic altceva
azi mi-e rau, am zis sa mananc,dar m-am limitat la niste masline...si imi vine sa le dau afara...![]()
adiutza spune:
mara,
Eu la mediurg atunci am ajuns de urgenta si nu stiu ce medic era... aveam dureri groaznice in partea dreapta-spate si ei mi-au dat colebil si anghirol pentru criza de bila.... apoi m-au trimis frumos acasa!
Iar eu aveam piatra de 2cm in rinichi, care se miscase si care imi dadea durerile alea insuportabile....
Sincer, eu ma mai duc la mediurg doar pentru a face injectii. Atat! Mi-e frica sa ma risc la altceva...
http://tt.lilypie.com/Myczp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
CarmenAlbu spune:
Mara cred ca sunt semne foarte

clare! Sunt sigura ca esti!
Eu te felicit deja!
Eu am ramas o data acum 4 ani si am avut semnele astea dar si ciclu peste sarcina!
Felicitari!!!
Ce vrei sa fie?
mara-i spune:
carmen, mersi pentru incurajari, da eu pana nu vad la eco ca e bine, nu pot sa sar in sus de bucurie,ca doctorul acu zice ca e oprita in evolutie, acu zice ca creste uterul, la eco nimic...specific ca ultima menstruatie am avut-o pe 17 iulie,eu zic ca pana acum trebuia sa fie clara sarcina, si ei ma plimba de colo colo
adina, tocmai mi-am sunat medicul de familie si mi-a recomandat o ecografista buna specializata pe sarcini, minodora nu stiu cum ca am si iutat![]()
, dar are cabinetul pe romana si dau eu de ea...tu ai auzit de ea ?
mara-i spune:
carmen, pana acum sustinem sus si tare ca tre sa fie fetita, dar acum nu ma mai intereseaza, sa ma vad eu cu puiul in brate si sa fie sanatos,ce vrea DD aia sa fie
CarmenAlbu spune:
Draga mea daca mergi la Bucuresti este o clinica AMA pe langa Aviatorilor, in zona Televiziunii, clinica germana! Nu vreau sa te sperii dar sora mea era gravida in 10 saptamani si doctora ei i-a zis ca are dereglare hormonala i-a dat o gramada de tratament asa ca pe la 3 luni cand a hotarat sa isi schimbe medicul era deja tarziu!
Al doilea medic i-a zis ca era imposibil sa nu vada sarcina era atat de evidenta!!
Ai grija de voi!!