Aspirante optimiste > 20 (348)
Raspunsuri - Pagina 15
mara-i spune:
gata, am sunat,da nicaieri nu da rezultatul mai repede de 10 zile
,asa ca ma imbrac si plec
va pupic

uve_got_mail spune:
Multumesc pentru incurajari, fetele!!! Recunosc ca sunt mai morocanoasa azi, dar o sa vedem ce ne rezerva viitorul.
Mara, felicitari si bucura-te din tot sufletul de samburica!!
Si vin si eu la o cafeluta ca mor de somn dupa doar doua ore de munca...
ruxandrab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mara-i adina, tu stii in ploiesti un labirator care da mai repede rezultatul la bhcg? ca la mediurg unde ma duc eu il da in 10 zile si m-am lipsit |
Elitmedical, in centru vis a vis de Catedrala pe coltul spre politie.
recolteaza pana la 11, ii ceri numarul de analiza si a doua zi dupa 13 intri pe site la medlife si vezi rezultatul
Multa bafta!
Hai cu

lalala13 spune:
neatza fetelor
mdaaa..deci adiutza declar si eu ziua 2 dupa cam 70 de zile
!! se pare ca intr-adevar ieri a fost ziua 1 pt mine. Ma bucur chiar daca nu ma simt deloc bine, am dureri si o stare de rau general, iar ieri ma luase si cu stare de voma. in fine, sunt bucuroasa ca incep sa imi fac si eu analizele.
capul sus fetele...
my somebody.... 
mara-i spune:
ruxandra, mersi pentru sfat,imi pare rau ca nu ai intrat mai devreme,eu deja am fost la al medica si rez.vine in 10 zile!!!!!!!!
cam odata cu eco![]()
poate nici nu aveam nevoie de analiza da eu sunt cam dusa cu capu zilele astea...daca as putea sa vad eu ce e inauntru...![]()
mara-i spune:
ma duc sa pap ca mi-e foame,poate reusesc sa tin si mancarea in stomac,ca mi s-a facut rau la recoltare...eu care nu am avut nimic nici cand am donat, dar acu dupa 2 picaturi ziceai ca-s pui de gaina...![]()
iulia_30 spune:
buna fetele!eu intru mai rar din motive lesne de inteles.Seara imi este foarte rau si nu imi arde de nimic.Va citesc printre picaturi.Mara ,la mine s-a vazut ceva abia la 5 saptamani.Mergi la un eco transvaginal.succes!
iulia
8+
mara-i spune:
buna iulia, problema la mine e ca ar trebui dupa ultima menstruatie, sa am 10 saptamani de sarcina, si la 8 saptamani de amenoree nu s-a vazut nica la eco

adiutza spune:
mara,
era cat de cat performant echograful?
mie nu mi-au vazut piatra la rinichi care avea 2cm... chiar la "prietenii" de la mediurg...
http://tt.lilypie.com/Myczp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...