Aspirante optimiste > 20 (348)
Raspunsuri - Pagina 14
mara2008 spune:
Fetele...ajutati ma si pe mine....ce pot l;ua ca sa m i vina CM ul oadtat! De insarcinata nu sunt..am facut BHCG ul sapt trecuta.Am luat utrogestan, l am oprit de vreo 5 zile si nimic! Am ajuns la 61 zile intarziee....si o sangerare de 3 ore cand am eliminat un chegulet pe 25 aug...de atunci NIMIC!!!Ceva naturist ce as putea lua....multumesc,
mara-i spune:
si eu zic sa mai astepte un pic, si testele barza mie nu mi se par bune, mereu sa rezultate false.
uve_got_mail, mai asteapta un pic si nu te descuraja
mara2008 spune:
nu stiu ce sa mai cred....dar asa putin...ca nu am schimbat un tampon zilnic....mai astept cateva zile si dc nu ma duc la dr....ca nu se mai poate
adiutza spune:
mara-i,
haide fii optimista!!! sari in sus si manifesta-ti bucuria!!!
uite ce avem pentru tine..............

si acum, serveste un fresh de portocale, fiindca
si cu tine aveti nevoie de vitamine....
http://tt.lilypie.com/NrLpp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
cami_antonia spune:
feteleeeeeeee
nu am putut sta atat de departe de voi
va imprastii si azi 

si 

si va rog sa aveti rabdare si nadejde
cuscroooooooooooooo ..... mihaela .. astept cu nerabdare sa ne mai vedem ... si stai linistita ca am grija de nora-ta care e tare cu trezitul de dimineata ... acuma a inceput sa dea zdravan in burtica ... ahahahahha ...
19+
ANTONIA IOANA
Camelia
mara-i spune:
adina, tu stii in ploiesti un labirator care da mai repede rezultatul la bhcg? ca la mediurg unde ma duc eu il da in 10 zile si m-am lipsit![]()
adiutza spune:
mara-i,
Eu de regula merg la Panaceea, dar analiza asta nu am facut-o niciodata si nu stiu in cat timp primesti rezultatul.
Poti sa mai incerci si la Al Medica (si la ei am mai fost si sunt ok). Eventual suna inainte.
http://tt.lilypie.com/Myczp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
mara-i spune:
mersi, chiar acum sun
daca nu imi gaseste nicaieri la eco puiul, macar sa vad eu ca cresc valorile alea...